Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά: Κατατίθεται με τη μορφή του «κατεπείγοντος» στη Βουλή το νέο νομοσχέδιο για την ιθαγένεια


Στη Βουλή κατατίθεται άμεσα το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας.

Το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια έχει αποσταλεί στη γραμματεία της κυβέρνησης και αναμένεται το αμέσως προσεχές διάστημα να πάρει τον δρόμο για τη Βουλή. Περιλαμβάνει ρυθμίσεις με στόχο τον εξορθολογισμό, την απλοποίηση και την ομογενοποίηση των διαδικασιών εξέτασης των υποθέσεων πολιτογράφησης.

Επιπλέον, μειώνεται το παράβολο για πολιτογράφηση από 700 σε 550 ευρώ, ενώ όσοι διατηρούν βιοτικούς

δεσμούς στην Ελλάδα και απουσιάζουν μέχρι 18 μήνες, η διαδικασία αναστέλλεται και επανεξετάζεται μετά την εκ νέου εγκατάσταση στη χώρα για διάστημα ισόχρονο με την απουσία τους.

Οι αποφάσεις πολιτογράφησης αλλογενών θα παίρνονται πλέον από
τις περιφερειακές διευθύνσεις ιθαγένειας του υπουργείου Εσωτερικών αντί για τις αποκεντρωμένες διοικήσεις, αλλαγή που αναμένεται να μειώσει τον χρόνο εξέτασης κατά 9 μήνες.

Στις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις περιλαμβάνονται και εκείνες που αποσκοπούν στην ευθυγράμμιση της νομοθεσίας και τη συμμόρφωση με το ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο και τις διαμορφωμένες δικαιϊκές αρχές σχετικά τη δυνατότητα απόδοσης ιθαγένειας σε ηλικιωμένους, πρόσωπα με νοητική υστέρηση, βαριά ψυχική ασθένεια.

el.gr
το είδα


Επίσης σε δυο μήνες ανοίγει το Τζαμί στο Βοτανικό.

Για τους νέους Έλληνες το ισλαμικό τέμενος θα λειτουργεί όλες τις ώρες και τις ημέρες, μισή ώρα πριν και μισή ώρα μετά την ώρα της προσευχής, ενώ κατά την διάρκεια του Ραμαζανίου και της εορτής της Θυσίας του Αβραάμ θα λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »