Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Λεσβία εκδιώχθηκε από ομοφυλοφιλική κοινότητα επειδή αποκάλεσε ”αυτόν” βιαστή που προσδιορίζεται ως τρανσέξουαλ

Μια λεσβία ακτιβίστρια και πρώην μέλος μιας επιτροπής LGBTQ στη Βαλτιμόρη, δήλωσε ότι εκδιώχθηκε από την επιτροπή επειδή χρησιμοποίησε λανθασμένη αντωνυμία για να αναφερθεί σε έναν άντρα βιαστή που προσδιορίζεται ως τρανσέξουαλ γυναίκα.

Είπε ότι η ιστορία της ήταν “τόσο απίστευτη και παράλογη όσο είναι και κοινή.”
Ποια είναι η υπόθεση?

Τη Δευτέρα, η Τζούλια Μπέκ μίλησε ως μέλος μιας επιτροπής στο συντηρητικό ”Ίδρυμα Κληρονομιάς” (Heritage Foundation). Αν και δεν είναι συντηρητική η ίδια, η Τζούλια ανέφερε ότι βρέθηκε «πολιτικά άστεγη» και εξήγησε το γιατί.
Σύμφωνα με την Τζούλια, είχε εκδιωχθεί από την ομοφυλοφιλική επιτροπή LGBTQ για τον δήμαρχο της Βαλτιμόρης, παρά το γεγονός ότι ήταν η μοναδική λεσβία στην επιτροπή, “απλώς επειδή ανέφερε βιολογικά γεγονότα”.

”Μετά από ένα μήνα κυνηγιού μαγισσών, βρέθηκα ένοχη για “βία”. Το έγκλημά μου; Χρήση ανδρικών αντωνυμιών για να
μιλήσω για έναν καταδικασμένο άνδρα βιαστή ο οποίος προσδιορίζεται ως τρανσέξουαλ και προτιμά γυναικείες αντωνυμίες. Δεν έχει σημασία το γεγονός ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε δύο γυναίκες σε φυλακή γυναικών, αφού μεταφέρθηκε εκεί λόγω της ταυτότητας φύλου του. Όχι, είναι πολύ πιο εγκληματικό να αποκαλέσω εγώ έναν άντρα βιαστή “αυτός”, απ ‘ότι είναι για αυτόν να βιάσει.”








Αναφέρθηκε στην ιστορία του πώς κατηγορήθηκε και συγκλήθηκε επείγουσα συνάντηση για να καθορίσει το μέλλον της στην επιτροπή.

”Πέρασαν ώρες, αλλά επέμεινα ότι το φύλο μπορεί να είναι πραγματικά σημαντικό για την δουλειά μας, όπως ήταν για τη σεξουαλικότητά μου. Αλλά η απόφασή τους πάρθηκε πολύ νωρίτερα εκείνο το βράδυ και ψηφίστηκα να φύγω. Η συνάντηση έκανε ένα πράγμα ξεκάθαρο: ενσωμάτωση σημαίνει ότι όλες οι φωνές είναι ευπρόσδεκτες, εκτός από τις γυναίκες. Εκτός από τις λεσβίες.”

Η Τζούλια κατηγόρησε το “Τ”, δηλαδή τους Τρανσέξουαλ στο ακρωνύμιο για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, ότι επισκιάζουν όλους τους υπόλοιπους. Ισχυρίστηκε ότι η σημερινή φιλελεύθερη αντίληψη για το φύλο ουσιαστικά ”δυναμώνει σεξιστικά στερεότυπα”.

Μίλησε εναντίον αυτού που είδε ως ώθηση να προσδιορίζονται ως τρανσέξουαλ τα παιδιά που ενδέχεται να μην συμμορφώνονται με τα παραδοσιακά στερεότυπα και να τα υποβάλλουν σε ιατρική θεραπεία.

“Τα παιδιά που πιθανότατα θα μεγαλώσουν για να είναι ευτυχισμένοι ενήλικες ομοφυλόφιλοι τώρα στειρώνονται επειδή αψηφούν τα στερεότυπα του φύλου”, ανέφερε.


Πηγή:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »