Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Εκτός των Τούρκων ζορίστηκε και το ΑΚΕΛ …Για τις πτήσεις των F-16 στη Κύπρο

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου διερωτήθηκε ποια μηνύματα θέλαμε να εκπέμψουμε προς την τουρκοκυπριακή κοινότητα με τις υπερπτήσεις των ελληνικών αεροσκαφών.

O εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου διερωτήθηκε «ποια μηνύματα θέλαμε να εκπέμψουμε με τις υπερπτήσεις των ελληνικών αεροσκαφών προς την τουρκοκυπριακή κοινότητα, αλλά και προς τη διεθνή κοινότητα στην πολύ κρίσιμη καμπή που βρισκόμαστε σε σχέση με την προοπτική των διαπραγματεύσεων και της λύσης του Κυπριακού», καλώντας ταυτόχρονα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Κυβέρνηση να πουν είναι θεωρούν ορθά τα μηνύματα που εκπέμπουμε σε αυτές τις κρίσιμες ώρες.

Απάντηση στην κριτική που ασκήθηκε από πλευράς ΑΚΕΛ για το διάγγελμα του Προέδρου της Δημοκρατίας και τις πτήσεις ελληνικών αεροσκαφών κατά τη χθεσινή παρέλαση, έδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.

«Προσπαθώντας με κάθε τρόπο να κάνει αντιπολίτευση επί
παντός επιστητού, το ΑΚΕΛ αποφάσισε να επικρίνει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας


«Για τον ίδιο σκοπό δεν διστάζει, όμως, με σημερινή τοποθέτηση, να βρεθεί και πάλι, όπως πέρσι, σε απόλυτη αντίθεση ακόμα και με τον υποψήφιο Πρόεδρο που το ίδιο είχε προτείνει στον κυπριακό λαό και να κατακρίνει τη συμβολική παρουσία των δυο ελληνικών αεροσκαφών, αντίθετα από τον κ. Σ.Μαλά που την είχε χαιρετίσει», προσθέτει.



Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος επισημαίνει ότι η πτήση δυο αεροσκαφών της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας είχε καθαρά συμβολικό χαρακτήρα, στοχεύοντας να υπογραμμίσει τη συμπαράσταση του ελληνικού κράτους στην Κυπριακή Δημοκρατία, της οποίας την ακεραιότητα και την ίδια την ύπαρξη επιβουλεύονται δεκάδες χιλιάδες τουρκικού κατοχικού στρατού.

Πρόκειται, σημειώνει, για ενεργό συμπαράσταση ενός κράτους σε ένα άλλο κράτος του οποίου την ανεξαρτησία προσπαθεί να πλήξει ή και να καταργήσει η Τουρκία.

«Θα ήταν καλά, ακολουθώντας τον κυπριακό λαό, που στο σύνολό του σωστά αντιλαμβάνεται αυτή την πραγματικότητα στο πλαίσιο των ιδιαίτερων διακρατικών σχέσεων μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας, να τη δεχτεί και το ΑΚΕΛ, και να σταματήσει να προσπαθεί ακόμα και σε τέτοια ζητήματα να αποκομίσει στενά κομματικά οφέλη», υποδεικνύει ο κ. Προδρόμου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »