Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Ξυρίζονται και τρέχουν σαν λαγοί οι Τρομοκράτες της Daesh»

Ο Συριακός στρατός συνεχίζει την επίθεση του εναντίον των τρομοκρατικών βάσεων κοντά στην έρημο As-Suwayda, κοντά στα στρατηγικά ύψη του Tulul al-Safa.

Οι Τρομοκράτες της Daesh εγκατέλειψαν τις βάσεις τους μαζί με τα όπλα και τις γενειάδες, για να αρπάξουν στην ευκαιρία και να μπερδευτούν στον τοπικό άμαχο πληθυσμό.

Ένα βίντεο, το οποίο παρέχεται από έναν ανταποκριτή της Sputnik Arab, περιλαμβάνει τα όπλα που συγκεντρώθηκαν, από τους τρομοκράτες, τις θέσεις τους στους βράχους και τους σωρούς των γενειάδων που αγωνίστηκαν οι μαχητές.

Ο συριακός στρατός προχώρησε την επόμενη μέρα με τη
στρατιωτική επιχείρησή του κατά των τρομοκρατών στη νότια περιοχή της χώρας μετά από μια σύντομη παύση, με στρατεύματα που πραγματοποιούν μια σειρά εδαφικών κερδών και σκοτώνουν δεκάδες μαχητές.

Ξεχωριστά, η συριακή διοίκηση έχει ήδη διακόψει τις προμήθειες γλυκού νερού στους μαχητές, με στόχο την εξάλειψη των παράνομων ένοπλων ομάδων πριν από το χειμώνα.




Σχεδόν παντού, οι στρατιώτες μπορούσαν να δουν μακρά ξυρισμένα μαλλιά και γένια, που διαφορετικά θα μπορούσαν να δώσουν έναν ισλαμιστή. Οι αγωνιστές μπορούν στη συνέχεια να κατευθύνονται προς τις πόλεις που σκοπεύουν να εξασθενίσουν μεταξύ των τοπικών ανδρών.

Στις 30 Σεπτεμβρίου απελευθερώθηκαν πάνω από 6 τετραγωνικά χιλιόμετρα από την προβληματική ορεινή περιοχή, όπου ανακαλύφθηκαν πολλές οχυρωμένες μαχητικές θέσεις, μαζί με αποθήκη όπλων και τροφίμων, καθώς και ιατρείο.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »