Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Η προπαγάνδα του ΣΚΑΪ για τον «Σατανά» Phylax που «ρίξανε», όπως ομολόγησε ο δημιουργός του.

Στην εκπομπή «Τώρα» του ΣΚΑΕΙ με την Άννα Μπουσδούκου!!

Δεν θα πιστεύετε στα αυτιά σας. Στο 2:25 του βίντεο που ακολουθεί ο ίδιος ο γλύπτης του αγάλματος «Phylax», ο Κωστής Γεωργίου, σχολιάζοντας τον βανδαλισμό στο γλυπτό του, το αποκαλεί με το πραγματικό όνομά του: «Σατανά».

Ο διάλογος που ακολούθησε με την αχαρακτήριστη παρουσιάστρια δεν είναι φάρσα, είναι θλιβερή πραγματικότητα.

Η απομαγνητοφώνηση -με σχολιασμό εντός του κειμένου- ξεκινάει από το σημείο που ο Κωστής Γεωργίου αποκαλύπτει τι απεικονίζει το γλυπτό του. [από το 2:00].


Κωστής Γεωργίου: Εκείνο που γνωρίζω … καμμιά δεκαπενταριά άτομα με κουκούλες, πήγανε το βράδυ τα ξημερώματα. Απείλησαν τον άνθρωπο που έχει την καντίνα να μην καλέσει την αστυνομία. γιατί θα κάψουνε το μαγαζί. Και στη συνέχεια ένα μεγάλο φορτηγό λευκό χωρίς νούμερα μαζί με τους στρατιώτες του ρίξανε τον Σατανά.

Άννα Μπουσδούκου: Μάλιστα. Μας έλεγε νωρίτερα ο
συνάδελφος ο Γιώργος Τσελέκας ο οποίος βρίσκεται στο σημείο και βλέπαμε και τις εργασίες αποκατάστασης του χώρου γενικότερα. Με το γλυπτό όμως [ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΔΗΛΑΔΗ] τί θα γίνει; Θα αποκατασταθεί και θα επανεγκατασταθεί εκεί; [Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ!].

Κωστής Γεωργίου: Πιστεύω ότι η θέση του [ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ] είναι εκεί όπου αρχικά ορίστηκε για να μπει. [ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;] Εάν δεν είναι αυτό, τί θα μπορούσε να είναι άλλο; [ΜΙΑ ΕΞΟΧΗ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ] Νομίζω ότι εκεί είναι η θέση του [«ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ» ΚΑΙ «ΝΟΜΙΖΕΙΣ», ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟΝ].

Άννα Μπουσδούκου: Έχει υποστεί σοβαρές φθορές κύριε Γεωργίου; [ΑΝΗΣΥΧΕΙ Η ΜΠΟΥΣΚΟΥΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ!!]

Κωστής Γεωργίου: Κοιτάξτε να δείτε. Η δουλειά μας είναι να φτιάχνουμε γλυπτά, να φτιάχνουμε έργα [ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΜΕ;]. Ό,τι ζημιά κι αν είναι, μπορούμε να την αποκαταστήσουμε ανά πάσα στιγμή. Έτσι. Σ’αυτό δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι βέβαιο. [ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ!!] Το κυριότερο είναι ότι, σας λέω, ότι υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων [ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ, ΜΠΗΚΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ‘ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ’ ΑΝΘΡΩΠΩΝ] οι οποίοι αποφάσισαν ότι δεν τους αρέσει το έργο [Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΔΗΛΑΔΗ]. Δεν τους αρέσει το έργο και αποφάσισαν να το στερήσουνε από εκείνους που τους αρέσει το έργο [Η ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ ΤΩΡΑ ‘ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ’ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΆΠΟΨΗ’ ΠΟΥ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ‘ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ’ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.]. Ε λοιπόν, αυτό αν δεν μπει σε κάποια λογική [ΣΤΗ ‘ΛΟΓΙΚΗ’ ΤΗΣ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΜΕΝΗΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ] πέφτουμε στη ‘θεωρία’ (;) της ζούγκλας, έτσι; [ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΟΥΓΚΛΑ, ΔΗΛΑΔΗ, ΣΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ Phylax «ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ‘ΘΕΩΡΙΑ’ (;) ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ»!!].΄

Άννα Μπουσδούκου: Μάλιστα. [ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ «ΜΑΛΙΣΤΑ»]

Κωστής Γεωργίου: Βάφτισαν ένα έργο σε αυτό που δεν είναι. [ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ]. Στην συνέχεια το ράντισαν με αγιασμό [ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ], στη συνέχεια του πέταξαν λευκή μπογιά [ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ], προσπάθησαν δύο φορές να το κατεβάσουν και την τρίτη το πέτυχαν [ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ]. Ωραία εικόνα είναι αυτό. Θαυμάσια. [ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΠΑΥΞΑΝΟΥΜΕ]

Άννα Μπουσδούκου: Σας τρομάζει αυτό; [ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΔΗΛΑΔΗ!! – ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΓΙΔΑ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ]

Κωστής Γεωργίου: Είναι μεταοργουελικός μεσαίωνας θα μπορούσαμε να πούμε. Είναι πραγματικά ένας μεταοργουελικός μεσαίωνας. [ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ: Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΗΣ!!]

Άννα Μπουσδούκου: Μάλιστα. Κύριε Γεωργίου σας ευχαριστώ πολύ για την, έτσι πρώτη επαφή που είχαμε. [ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ] Θα επανέλθουμε στο μέλλον με χαρά να σας φιλοξενήσουμε και εδώ μαζί μας, [ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΟΥΒΙΑΝΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ] διότι αυτό το γεγονός ανοίγει μια τεράστια συζήτηση που μας αφορά όλους. [ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ] Γίνεται στο δημόσιο χώρο και πια αποκτά διαστάσεις ευθυνών του καθενός μας ως πολίτη, [ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ] ως συλλογικής συνείδησης, κοινωνικής συνείδησης αν θέλετε [ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ] και βέβαια ευρύτερης πολιτιστικής και κοινωνικής κουλτούρας [ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ – ΜΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ;;;]. Θα χαρούμε λοιπόν πολύ να σας φιλοξενήσουμε εδώ το επόμενο διάστημα. [ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ] Να δούμε και την πορεία αποκατάστασης του γλυπτού. [ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΣΚΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ] Επαναλαμβάνω την θέση σας, [ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ;] ότι η θέση του γλυπτού [ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ] είναι εκεί, οπότε το επόμενο διάστημα θα το δούμε να επιστρέφει. [ΤΟ ΠΙΠΙΝΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ]. Σας ευχαριστώ θερμά προς το παρόν. [ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ, ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΕΝΤΙΜΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ].


***

σ.σ. Μέσα από μία απλουστευμένη συλλογιστική ισοπέδωσης του τύπου «γνώμη σου γνώμη μου», «δικαίωμα άποψης και έκφρασης», τα καθεστωτικά ΜΜΕ προσπαθούν να περάσουν στην κοινωνία ό,τι πιο περιθωριακό και διεστραμμένο υπάρχει. Η συλλογική συνείδηση στην αρχή κατηγοριοποιείται, έπειτα μειώνεται στο επίπεδο της μίας «άποψης», δίνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο ισάξιο χώρο στην περιθωριοποιημένη διαστροφή, η οποία τώρα προβάλλεται και αυτή ως μία «άλλη θέση/άποψη». Εν συνεχεία σταδιακά εκμηδενίζεται ολοκληρωτικά ακόμα και αυτή η «άποψη» της κοινωνίας αφού στιγματίζεται ως «εμπόδιο» στην «πρόοδο» και στο «δικαίωμα έκφρασης» της «άλλης άποψης» -της περιθωριακής. Έτσι καταλήγουμε στην αυθαίρετη και φασιστική προβολή και επιβολή της διαστροφής, δηλαδή, ακούμε το πιπίνι να μας λέει: «Επαναλαμβάνω την θέση σας, ότι η θέση του γλυπτού είναι εκεί, οπότε το επόμενο διάστημα θα το δούμε να επιστρέφει.»!! Η «θέση» ενός διεστραμμένου ‘καλλιτέχνη’ επιβάλλεται τώρα σε όλη την κοινωνία. Πως έγινε αυτό; Θα μας πει το πιπίνι. Στους δημόσιους χώρους δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να βλέπει τα αίσχη του κάθε αποκαλούμενου ‘καλλιτέχνη’, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ, πόσο μάλλον όταν προσβάλλεται ευθέως το συλλογικό θρησκευτικό συναίσθημα. Ρώτησε κανείς τους περαστικούς αν θέλουν να βλέπουν κάθε μέρα τον διάβολο μπροστά τους; Ο λαός λέει «πίσω μου σ’ έχω Σατανά». Η τοποθέτηση γλυπτού που απεικονίζει τον Σατανά σε δημόσια θέα δεν είναι καθόλου τυχαία, ούτε τυχαίο είναι και το γεγονός ότι την ώρα που η κοινωνία φλέγεται με σοβαρά εθνικά και κοινωνικά θέματα τα κανάλια ασχολούνται με τον Σατανά. Και κάτι άλλο. Τα πιπίνια που δουλεύουν στα κανάλια ας αποφασίσουν μέχρι που θα επιτρέψουν τον εξεφτελισμό τους, πόσο χαμηλά θα πέσουν για μια μισθοδοσία και μια καριέρα. Δεν είναι άμοιρα ευθύνης αυτά τα πιπίνια για τα μηνύματα που περνάνε στον κόσμο, ούτε είναι τυχαίο ότι βάζουν τα πιπίνια για να περάσουν αυτά τα μηνύματα.



Απομαγνητοφώνηση / σχολιασμός Φαίη για το ιστολόγιο ΑΒΕΡΩΦ

Το βίντεο το είδα στο ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

ΑΒΕΡΩΦ

2 σχόλια:

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »