Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Ο Εβραίος είπε την αλήθεια για την εκ των Ανωθεν εκτέλεση του Όλιβερ

Ο αμερικανικός παράγων και η δολοφονία του Όλιβερ Ιβάνοβις

Ο Σέρβος υπουργός Εσωτερικών, Νεμπόισα Στεφάνοβιτς δήλωσε ότι ελπίζει πως η προκλητική άποψη του Εβραιο-Αμερικανού καθηγητή Εντουαρντ Τζόζεφ, που έχει χρησιμοποιηθεί επανειλημμένα στα Βαλκάνια για τη διαχείριση κρίσεων και έχει υπηρετήσει ως υπαρχηγός της αποστολής του ΟΑΣΕ στο Κόσσοβο , ότι «η δολοφονία του Όλιβερ Ιβάνοβιτς είναι ίσως κάτι που χρειάζεται το Κόσσοβο», δεν εκφράζει την επίσημη πολιτική των ΗΠΑ.

Η εφημερίδα «Δημοκρατία», (Republika) της Σερβίας, έγραψε ότι κατέχει πληροφορίες ότι οι τρομοκράτες που δολοφόνησαν τον Ολιβερ Ιβάνοβιτς, «εκπαιδεύτηκαν στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το έργο τους, στην αμερικανική στρατιωτική βάση «Bondsteel» στο νότιο τμήμα του Κοσσυφοπεδίου , κοντά στο Ουρόσεβατς, και εκεί κρύφθηκαν αμέσως μετά τη δολοφονία».

Η εφημερίδα γράφει ότι σε αυτή τη βάση οι Αμερικανοί εκπαίδευσαν όλους τους τρομοκράτες από το Κόσοβο και τη Βοσνία οι οποίοι στη συνέχεια στάλθηκαν στη Συρία για να ενταχθούν στο Ισλαμικό κράτος.
Οι Αλβανοί που έκαναν την καταδρομική επιχείρηση στο
Κουμάνοβο το 2015 ,
σε επιστολή τους προς τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης είχαν αναφέρει ότι προετοιμάστηκαν στη βάση «Μπόντστιλ» και ότι οι Αμερικανοί διπλωμάτες στα Σκόπια γνώριζαν και ενέκριναν την επιχείρηση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, «οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν την βάση «Μπόντστιλ» για τη διακίνηση στην Ευρώπη της ηρωίνης από το Αφγανιστάν, που μεταφέρεται με αεροπλάνα και στη συνέχεια διοχετεύεται στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες».

Η βάση «Μπόντστιλ» που ονομάζεται και «μικρό Γκουαντάναμο», έχει αναπτυχθεί σε γη που ανήκει σε Σέρβους οι οποίοι έχουν εκδιωχτεί από τον τόπο τους και οι αμερικανοί ουδέποτε τους αποζημίωσαν για την καταπάτηση των περιουσιών τους.

Η Πολιτική Επιτροπή της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (PACE) άρχισε χθες τη συζήτηση για την κατάσταση ασφαλείας στο Κοσσυφοπέδιο, για το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του κράτους δικαίου, καθώς και την υιοθέτηση των προτύπων του Συμβουλίου της Ευρώπης. Η επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Σερβίας στον Μαρία Ομπράντοβιτς ότι είναι σαφές πως η Πρίστινα μετά την δολοφονία του Όλιβερ Ιβάνοβιτς, ότι δεν εχει καμία σχέση με τα πρότυπα του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Κοσσυφοπέδιο, και τοι το Κόσσοβο μετά και την προσπάθεια ακύρωσης του Ειδικού Δικαστηρίου για τα εγκλήματα του «Ουτσεκά», δεν έχει καμία απολύτως υποστήριξη για να υποβάλει αίτηση για ένταξη στο Συμβούλιο της Ευρώπης»

Δελτίο των 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »