Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Ξεκίνησε η Ιρανική άνοιξη made in USA;

Η Αμερική "η χώρα της δημοκρατίας, της ειρήνης, της ευημερίας και της ΜΗ παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων" δήλωσε: "Για πολλά χρόνια ο μεγάλος Ιρανικός λαός υποβλήθηκε σε καταστολή. Χρειάζεται τα τρόφιμα και την ελευθερία. Μαζί με την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Ιράν λεηλατούσαν τον πλούτο της χώρας. Ήρθε η ώρα για μια αλλαγή".

Και η αλλαγή ξεκίνησε. Στις μεγάλες πόλεις του Ιράν, μεταξύ των οποίων η Τεχεράνη, η Mashhad, το Ισφαχάν και το Ραστ, από τις 28 Δεκεμβρίου πραγματοποιούνται μαζικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας με αφορμή τις οικονομικές δυσκολίες. Οικονομικές δυσκολίες που προήλθαν όχι από τις Αμερικανές-Ε.Ε. κυρώσεις αλλά από τους «δαπανηρούς» πολέμους (βλέπε Συρία ενάντια στους μισθοφόρους του ΝΑΤΟ).

Μετά τα βίαια επεισόδια που ξέσπασαν στη χώρα εναντίον της κυβέρνησης του προέδρου Χασάν Ροχανί είχαμε απανωτές και συντονισμένες δηλώσεις από ΗΠΑ και Ευρωπαϊκή Ένωση.
«Παρακολουθούμε τις διαδηλώσεις Ιρανών πολιτών κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών. Βρισκόμαστε σε επαφή με τις ιρανικές αρχές και ελπίζουμε ότι θα υπάρξουν εγγυήσεις ως προς το δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώνουν ειρηνικά και ως προς την ελευθερία της έκφρασης, μετά τις δημόσιες δηλώσεις του προέδρου Ροχανί», ανέφερε μια εκπρόσωπος της επικεφαλής της διπλωματίας της Ε.Ε Φεντερίκας Μογκερίνι.

Η  διοίκηση του Προέδρου των ΗΠΑ επίσημα υποστήριξε τους Ιρανούς διαδηλωτές, και ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Michael Pence δήλωσε, ότι η Ουάσιγκτον δεν θα αγνοήσει το κίνημα διαμαρτυρίας στο Ιράν.

Σημειώση:
Οι ΗΠΑ και η Ευρωπαϊκή Ένωσηοι
υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε ολόκληρο τον κόσμο, γιατί δεν έχουν κάνει ανάλογες δηλώσεις για τον Ελληνικό λαό και την Ελληνική Κυβέρνηση;
Στην Ελλάδα δεν έχουμε λεηλασία του πλούτου της χώρας;
Ο Ελληνικός λαός δεν υποβλήθηκε σε άγρια καταστολή από την Ελληνική Κυβέρνηση;
Στην Ελλάδα δεν έχουμε παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Ελληνική Κυβέρνηση;
Ο Ελληνικός λαός έχει, το δικαίωμα να διαδηλώνει ειρηνικά; την ελευθερία της έκφρασης;
Στην Ελλάδα δεν είχαμε-έχουμε χημικά στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και βίαιη καταστολή με νεκρούς και τραυματίες;

Δύο μέτρα και σταθμά από τους αλά καρτ ανθρωπιστές και δημοκράτες.
Σιγή Ιχθύος για την Ελλάδα, γιατί πολύ απλά ζούμε την αλλαγή, την αριστερή αλλαγή που ακούει στο όνομα ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Ελλάδα όλα βαίνουν καλώς εναντίον μας, γιατί έχουμε τον ΑμερικανοΤσολιά και ΤραπεζοΤσολιά Alexis Tsipra και την παρέα του, την αλλαγή τους...


τον οποίο μάλιστα βραβεύουν για το πολιτικό του σθένος…

Εξού και η άκρα του τάφου σιωπή τους στην Ελλάδα, ενώ στο Ιράν τους έχει πιάσει τριχοτιλλομανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »