ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017

Πανεπιστήμιο=Μόρφωση; Το πρωκτικό σεξ είναι πλέον μάθημα στο διάσημο Χάρβαρντ

Το Off the Record ζητά προκαταβολικά συγγνώμη για την γραφική παρουσίαση αυτού του άρθρου


Ως μέρος της ”εβδομάδας σεξ” του Χάρβαρντ, το διάσημο Πανεπιστήμιο φιλοξένησε για δεύτερη χρονιά ένα εργαστήρι πρωκτικού σεξ με τίτλο ”What What in the Butt: Anal 101” με μια παρουσιάστρια να καταγγέλλει την «ανοησία της αποχής» και τις χαρές του να «βάζετε πράγματα στον πρωκτό σας», μεταδίδει το College Fix.

Σε ένα σημείο η παρουσιάστρια με το όνομα Νατάσα, εκπρόσωπος του καταστήματος ενηλίκων Good Vibrations, μοίρασε στους σπουδαστές γάντια και πρωκτικούς δονητές, καθώς προσέφερε οδηγίες για πρωκτικές τεχνικές χαλάρωσης.


Προσδιορίζοντας την εκδήλωση με
το κίνημα σεξουαλικής θετικότητας, η Νατάσα είπε ότι ο στόχος ήταν να «ενθαρρυνθούν οι άνθρωποι να κυνηγήσουν τις επιθυμίες τους και να μην αισθάνονται ντροπή».


«Ελάτε μπροστά παιδιά, θα έχουμε λίγη βρώμικη διασκέδαση», είπε καθώς η παρουσίαση ξεκίνησε.


Σε μια εμφανή προώθηση του ομοφυλοφιλικού σεξ, είπε ότι “δεν έχουν όλοι οι άνδρες πέος, ούτε όλες οι γυναίκες αιδοία”, προσθέτοντας ότι “η κ*λοτρυπίδα είναι ο μεγάλος σεξουαλικός ισοσταθμιστής. Όλοι οι άνθρωποι έχουν μία”.


“Υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων σε αυτόν τον κόσμο, άνθρωποι που παρακολουθούν πορνό με πρωκτικό και βρώμικοι παλιοψεύτες”, είπε στους μαθητές, ενώ συνέχισε κατηγορώντας την πολιτική και τη θρησκεία επειδή εμποδίζουν τους νέους να απολαμβάνουν το πρωκτικό σεξ.


“Δεν θα μπορούσατε να γ*μηθείτε στον κώλο στο Τέξας πριν από περίπου 10 λεπτά”, είπε.

https://www.facebook.com/sexweekatharvard/photos/a.251607388262593.56667.157212351035431/1466880930068560/?type=3

Η παρουσιάστρια κατήγγειλε επίσης την αποχή, λέγοντας ότι «δεν έχει κανένα νόημα» και ότι «ο πληθυσμός ιερέων και μοναχών μειώνεται».


Στο τέλος του εργαστηρίου, υπήρχε για τους σπουδαστές ένα κουτί δωρεάν παιχνιδιών και φυλλαδίων που χρηματοδοτήθηκαν από την Planned Parenthood, τον οργανισμό που προωθεί την σεξουαλική αγωγή στα σχολεία των ΗΠΑ.

Off the Record


Δες και,Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ