Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Ξύλο και χημικά για τους πλειστηριασμούς

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Τετάρτης στο ειρηνοδικείο Αθηνών, όταν μέλη κινημάτων ενάντια στους πλειστηριασμούς επιχείρησαν να εισέλθουν στον χώρο που διεξαγόταν η διαδικασία.

Οι συγκεντρωμένοι βρήκαν απέναντί τους τα ΜΑΤ που με ξύλο και χημικά προσπάθησαν να τους εμποδίσουν.Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν μέλη συλλογικοτήτων επιχείρησαν να μπουν στη δικαστική αίθουσα και να ματαιώσουν τους πλειστηριασμούς, με τις αστυνομικές δυνάμεις να αντιδρούν άμεσα και να κάνουν και χρήση χημικών.

Οι μάχες μεταξύ των διαμαρτυρομένων και των αστυνομικών δυνάμεων έγιναν σώμα με σώμα.

Ο πρώην δήμαρχος Καισιαριανής, Θανάσης Μπαρτζώκας, μεταφέρθηκε με
 αναπνευστικά προβλήματα στον Ευαγγελισμό.


Επεισόδια σημειώθηκαν και στη Θεσσαλονίκη, καθώς μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης επιχείρησαν να εισέλθουν στην αίθουσα που συνεδρίαζε ο οικείος Συμβολαιογραφικός Σύλλογος.


Υπενθυμίζεται ότι, μετά την αναστολή της αποχής του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών – Πειραιώς – Αιγαίου & Δωδεκανήσου, από σήμερα Τετάρτη ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, με κινήματα πολιτών να δηλώνουν ότι θα εμποδίσουν με κάθε τρόπο την εκποίηση της πρώτης κατοικίας οφειλετών.

πηγή









Τι έλεγε ο τραπεζοτσολιάς Αλέξης Τσίπρας το 2015



και τι εννοούσε ο τραπεζοτσολιάς Αλέξης Τσίπρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »