Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Δόθηκε ΟΡΙΣΤΙΚΑ το όνομα «Μακεδονία» στους σκοπιανούς

Δεν είναι μόνο το ότι ο Μπουτάρης (να τον χαίρεστε Θεσσαλονικείς και να τον ξαναψηφίσετε) αναφέρθηκε ξεκάθαρα με το όνομα Μακεδονία για το γειτονικό κρατίδιο.
Είναι και τα συμπεράσματα από τις δηλώσεις του:

1) Έχει ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ότι θα υπάρχει ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ. Έτσι αυτό που σας λένε ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ότι «το όνομα είναι αδιαπραγμάτευτο» είναι απλώς φούμαρα: …κάθε προσπάθεια σπίλωσης αυτής της κατάστασης είναι και εθνικά επικίνδυνη διότι η θέση της Ελλάδας είναι μια συνθέτη ονομασία.

2) Όποιος ανησυχεί που το Σκοπιανό σύνταγμα θέλει να λυτρωθεί η Μακεδονία από την ελληνική κατοχή είναι εμφανώς φασίστας: Όταν έχουμε τους εθνοκάπηλους οι οποίοι λένε…

3) Έχουμε αποφασίσει (πότε το αποφασίσαμε αυτό;) ότι η Θεσσαλονίκη πρέπει να γίνει η μητρόπολη των Βαλκανίων: Όταν λέμε ότι θέλουμε να γίνουμε Μητρόπολη των Βαλκανίων δεν γίνεται αυτό με τα λόγια.

4) Ο Μπουτάρης έχει την έγκριση του Υπουργείου Εξωτερικών για αυτές τις πράξεις του. Οι απόψεις του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ για το όνομα είναι γνωστές: Έχω μιλήσει πριν
φύγω με τον υπουργό Εξωτερικών, τον Νίκο Κοτζιά. Αυτός μας παρακινεί να κάνουμε τέτοιου είδους συνεργασίες με τα Σκόπια.

5) Ο Μπουτάρης παραπληροφορεί ξεκάθαρα, αφού δηλώνει ότι από το εξαθλιωμένο οικονομικά κρατίδιο των δύο εκατομμυρίων κατοίκων έρχονται κάθε χρόνο στην Θεσσαλονίκη (Συγνώμη SOLUN ήθελα να πω) πάνω από ένα εκατομμύριο!!! Σκοπιανοί: Έρχονται πάνω από ένα εκατομμύριο Σκοπιανοί στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης είτε για διακοπές είτε για διασκέδαση.

Και για να μην ξεχνιόμαστε κατά την Google που -φαρδιά πλατιά στα ελληνικά- αναφέρει στον χάρτη «Μακεδονία» και σε παρένθεση «ΠΓΔΜ» υπάρχει σλαβομακεδονική γλώσσα και η Θεσσαλονίκη ονομάζεται SOLUN.
Αρχίστε να συνηθίζετε το όνομα για να ξέρετε για ποια πόλη θα μιλήσει του χρόνου ο Μπουτάρης όταν θα λέει SOLUN

πηγή


Κίρο Γκλιγκόροφ - Η περιβόητη δήλωσή του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ