Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Μελέτη από ιατρικούς φορείς υποστηρίζει ότι τα αντιτετανικά εμβόλια του ΠΟΥ στην Κένυα κρύβουν κάτι διαφορετικό

Ένα εξαιρετικά ανησυχητικό νέο έγγραφο που υπογράφεται από πέντε διαφορετικούς ιατρικούς φορείς και πανεπιστήμια έχει δημοσιευθεί στην The Open Access Library με τίτλο “HCG (ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη) που βρέθηκε στο εμβόλιο τετάνου του ΠΟΥ στην Κένυα εγείρει ανησυχία στον αναπτυσσόμενο κόσμο”.

Οι συντάκτες του εγγράφου είναι το Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα των ΗΠΑ, το Πανεπιστήμιο British Columbia του Καναδά, το ερευνητικό γκρουπ Neural Dynamics του Καναδά, και η Ένωση Καθολικών Γιατρών της Κένυας.

Οι υπόνοιες των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτό το έγγραφο, αν είναι αληθινές, έχουν τη δυνατότητα να απειλήσουν την ηγεμονία των παγκόσμιων οργανώσεων που φαινομενικά ανησυχούν για την υγεία και την ευημερία των πληθυσμών του κόσμου.

Για να γίνει κατανοητό το πλήρες εύρος των ευρημάτων, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πρώτα μερικά βασικά ιστορικά γεγονότα. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ιδρύθηκε το 1945 και αμέσως αγκάλιασε το δόγμα του οικογενειακού προγραμματισμού, το οποίο αργότερα αναφερόταν ως «προγραμματισμένη γονεϊκότητα ως αναγκαιότητα για την παγκόσμια υγεία».

Περί το 1972, άρχισε το ερευνητικό πρόγραμμα του ΠΟΥ για την ανάπτυξη εμβολίου ελέγχου γεννήσεων. Το εμβόλιο ελέγχου γεννήσεων του ΠΟΥ περιελάμβανε τη
σύνδεση του τοξοειδούς του τετάνου (TT) με το βήτα της ανθρώπινης ορμόνης εγκυμοσύνης χοριονικής γοναδοτροπίνης (hCG). Αυτός ο συνδυασμός κατευθύνει το ανοσοποιητικό σύστημα ώστε να παράγει αντισώματα όχι μόνο έναντι του ΤΤ αλλά και έναντι της hCG, προκαλώντας αποβολές σε ήδη έγκυους λήπτες και στειρότητα σε εκείνους που δεν είναι ακόμη έγκυοι. Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν και γιορτάστηκαν από τους ερευνητές του ΠΟΥ ως το πρώτο εμβόλιο ”αντι-γονιμότητας” το 1976 κατά τη διάρκεια συνάντησης της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ.


Περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα, το αμερικανικό μνημόνιο μελέτης εθνικής ασφάλειας 200, γνωστό και ως Έκθεση Κίσσινγκερ, έγινε επίσημη αμερικανική πολιτική το 1975, ζητώντας τη μείωση του πληθυσμού που αναπτύσσεται στις «λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες» στο σχεδόν μηδέν μέσω της «μείωσης της γονιμότητας».


Ερχόμενοι στο 2010, όταν ο Μπιλ Γκέιτς, ο πατέρας του οποίου ήταν επικεφαλής της Planned Parenthood μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, και το ”Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς” ανακοίνωσαν επίσημα ότι θα δέσμευαν 10 δισεκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων του ΠΟΥ για μείωση του πληθυσμού  με “νέα εμβόλια” . Ένα μήνα αργότερα, ο Γκέιτς εμφανίστηκε στην πλέον κακόφημη ομιλία του ”Καινοτομώντας στο μηδέν” στο TED talk όπου έκανε τη δήλωση:


”Ο κόσμος σήμερα έχει 6.8 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Αυτό οδεύει στα 9 δισεκατομμύρια ανθρώπους, ενώ αν κάνουμε πραγματικά σπουδαία δουλειά για νέα εμβόλια, υγειονομική περίθαλψη, υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, θα μπορούσαμε να το μειώσουμε ίσως κατά 10 ή 15%”.


Γρήγορα ξανά στο 2014, όταν το Συνέδριο Επισκόπων της Κένυας (KCCB) εξέδωσε ένα δελτίο τύπου που έφτασε στα μεγάλα ενημερωτικά μέσα, υποστηρίζοντας ότι ο ΠΟΥ χρησιμοποίησε κρυφά το εμβόλιο ελέγχου γεννήσεων κατά τη διάρκεια της εκστρατείας αντιτετανικού εμβολιασμού στην Κένυα από το 2013 έως το 2015. Υπήρχαν αποδείξεις πέρα ​​από τη μακρά ιστορία αμφισβητήσιμων πολιτικών, δηλώσεων και ενεργειών από τον ΠΟΥ και τον χρηματοδότη της;





Το νέο έγγραφο στο Open Access Library Journal από συγγραφείς από τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Κένυα, δίνει κάποια στοιχεία που υποστηρίζουν τις κατηγορίες του KCCB από το 2014.


Το πρώτο από τα πολλά που εμπλέκει τον ΠΟΥ σε ένα πρόγραμμα μαζικής στείρωσης βρέθηκε από τους επαγγελματίες της υγείας που εργάζονται σε συνεννόηση με ανεξάρτητα εργαστήρια. Οι συγγραφείς του εγγράφου λένε:


“Τρία ανεξάρτητα εργαστήρια βιοχημικών εργαστηρίων στο Ναϊρόμπι εξέτασαν δείγματα από τα φιαλίδια του εμβολίου τετάνου του ΠΟΥ που χρησιμοποιήθηκαν τον Μάρτιο του 2014 και διαπίστωσαν ότι το hCG δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Τον Οκτώβριο του 2014 ελήφθησαν 6 φιαλίδια από Καθολικούς γιατρούς και δοκιμάστηκαν σε 6 διαπιστευμένα εργαστήρια. Και πάλι, το hCG βρέθηκε στα μισά δείγματα.”


Ένα άλλο ήταν ότι το υπουργείο Υγείας της Κένυας και αξιωματούχοι που μίλησαν εξ ονόματος του ΠΟΥ ήταν να «εξαλείψουν μόνο τον μητρικό και νεογνικό τέτανο». Κανένας άνδρας δεν εμβολιάστηκε στην εκστρατεία του ΠΟΥ και ο στόχος ήταν μόνο γυναίκες ηλικίας 12 έως 49 ετών. Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένας καλός λόγος να προσπαθήσεις να αποτρέψεις τον τέτανο μόνο σε θηλυκά σε αναπαραγωγική ηλικία, διότι αρσενικά και μεγαλύτερα θηλυκά μπορούν επίσης να αναπτύξουν τέτανο από μολυσμένες πληγές. Επιπλέον, ο μητρικός και νεογνικός τέτανος μετά τον τοκετό μπορεί να προληφθεί με υγιεινές μαιευτικές πρακτικές.


Στη συνέχεια, οι συγγραφείς του βιβλίου γράφουν και ένα ακόμη:


“Είναι ενδιαφέρον ότι το πρόγραμμα δοσολογίας για την εκστρατεία «τετάνου» στην Κένυα το 2013-2015 ήταν ακριβώς το ίδιο που είχε καθοριστεί για το σύζευγμα ελέγχου γεννήσεων του ΠΟΥ που περιέχει TT / βhCG. Ένα τυπικό πρόγραμμα για πρόληψη νεογνικού τετάνου θα ήταν διαφορετικό”.


Οι καταγγέλλοντες που σχετίζονται με την Καθολική Εκκλησία και τις ομάδες υπέρ της ζωής έχουν εγείρει πολλές υποψίες, τουλάχιστον από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, ότι ο ΠΟΥ πραγματοποιούσε εκστρατείες αντι-γονιμότητας με το πρόσχημα των παγκόσμιων σχεδίων για «εξάλειψη του τετάνου της μητέρας και του νεογνού».


Εάν όλες αυτές οι υποψίες είναι επίσης αλήθεια, έχει ο ΠΟΥ διαπράξει την ίδια απάτη πολλές φορές; Έχει σκοπίμως ο ΠΟΥ παραπλανήσει τις γυναίκες στις αναπτυσσόμενες χώρες ότι προστατεύει τις ίδιες και τα μελλοντικά παιδιά τους από τον τέτανο ενώ στην πραγματικότητα ληστεύουν τις γυναίκες από τη γονιμότητά τους και τα ίδια τα παιδιά που θέλουν να προστατεύσουν; Και τι θα τους εμποδίσει να το κάνουν στο μέλλον;


Πηγή:

http://www.greenmedinfo.com/blog/caught-whos-anti-fertility-vaccination-program-chronicled-new-paper

Off the Record

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »