Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Σιωπὴ καὶ παραπληροφόρησις γιὰ τοὺς πράκτορες τῶν τοκογλύφων!!!

Δείτε την προσπάθεια των ΜΜΕ να …«ξεπλύνουν» μισθοφόρο -αποκεφαλιστή, που έσφαξε κοσμάκη στο Σεράγιεβο, μετά τον έφεραν να ζήσει ασφαλής στην Ελλάδα, μετά τον έστειλαν στην Συρία να σφάξει ξανά κι επειδή έπεσε στα χέρια των αρχών, κατά λάθος, με πλαστό διαβατήριο, σπεύδουν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη.
Αν δεν ήταν μισθοφόρος της Δύσεως θα πετούσε ήδη για το Γκουαντάναμο να φορέσει πορτοκαλί συνολάκι.

Σιωπὴ καὶ παραπληροφόρησις γιὰ τοὺς πράκτορες τῶν τοκογλύφων!!!1
Την ίδια αγωνία είχαν οι δημοσιογράφοι όταν οι αρχές συνέλαβαν Έλληνες πράκτορες να μεταφέρουν με βάρκα ρουκέτες στην Τουρκία για να κτυπηθεί κυβερνητικό κτίριο. Δεν πρόλαβαν να τους περάσουν χειροπέδες και η Καθημερινή μας βεβαίωνε ότι οι συλληφθέντες δεν έχουν σχέση με την τρομοκρατία.

Σιωπὴ καὶ παραπληροφόρησις γιὰ τοὺς πράκτορες τῶν τοκογλύφων!!!2
Κι ενώ τα παιδάκια που συνέλαβαν ως «Πυρήνες της φωτιάς» τα διαπόμπευσαν σε πρωτοσέλιδα, τους πραγματικούς πράκτορες, με τις ρουκέτες, δεν μας τους έδειξαν ποτέ. 
Οι Τούρκοι υπήκοοι, που είχαν σχέση με τις ρουκέτες, έμεναν στα Εξάρχεια και ήταν υπό την προστασία ΜΚΟ για πολιτικούς πρόσφυγες.

Στην υπόθεση του «αδρανούς» αποκεφαλιστή ο
δημοσιογράφος αραδιάζει ένα κάρο μπούρδες περί Κα Γκε Μπε, για να μην πάει το μυαλό μας σε Δυτικές Μυστικές Υπηρεσίες.
Και φυσικά αυτοί που σίγουρα διατηρούσαν πυρήνες τρομοκρατών στην Ευρώπη ήταν οι φίλοι μας της CIA, με την κωδική ονομασία Gladio, Κόκκινη Προβειά κλπ.
Κρύπτες με όπλα και τρομοκράτες, που παρίσταναν τους οικογενειάρχες της διπλανής πόρτας, μόλις ερχόταν σήμα, εκτελούσαν, ανατίναζαν κι έκαιγαν για να συνετίσουν τους ανυπάκουους πολιτικούς ή λαούς.

Αδρανή τρομοκράτη, οποίος λειτουργεί στα πρότυπα των «αδρανών πρακτόρων» της «Κα Γκε Μπε», χαρακτηρίζουν οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ τον 29χρονο Βόσνιο Τζιχαντιστή Μίρσα Μπεκτάσεβιτς, ο οποίος συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη την ώρα που επιχειρούσε να περάσει στην Τουρκία.
Στο μεταξύ στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος συνελήφθη εχθές ένας Ιρακινός, μόνιμος κάτοικος Αθηνών, παντρεμένος με Ελληνίδα, καθώς είχε στην κατοχή του διαβατήριο που είχε κλαπεί από μαχητές του “ISIS” όταν είχαν καταλάβει μεθοριακή πόλη του Ιράκ.

Ο συγκεκριμένος άνδρας δεν έχει απασχολήσει ποτέ για φονταμενταλιστική δραστηριότητα, ενώ ο ίδιος υποστήριξε στους Αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, πως ήθελε να ανανεώσει το διαβατήριό του και αυτό δεν ήταν δυνατόν λόγω της καταστάσεως που επικρατεί στο Ιράκ, και έτσι ειδοποίησε τον αδελφό του, οποίος του έστειλε το συγκεκριμένο διαβατήριο με τα δικά του στοιχεία.

Όσον αφορά στον 29χρονο Τζιχαντιστή Μίρσα Μπεκτάσεβιτς, οδηγήθηκε εχθές στον Ανακριτή μαζί με τον φίλο του, έναν 25χρονο από την Υεμένη – αμφότεροι έχουν Σουηδικά διαβατήρια – καθώς είχαν στην κατοχή τους στρατιωτικού τύπου μαχαίρια.

Όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν τους σκοτεινούς διαδρόμους των Μυστικών Υπηρεσιών, ο 29χρονος οποίος παλαιότερα ήταν μέλος της «Αλ Κάϊντα» στο Σεράγεβο, είναι «αδρανής τρομοκράτης» στα πρότυπα της «Κα Γκε Μπε», η οποία μετά το πόλεμο είχε «σπείρει» στην Ευρώπη πράκτορες με πλαστές ταυτότητες, οι οποίοι είχαν δημιουργήσει οικογένειες, ακόμα και μεγάλες επιχειρήσεις, χωρίς ποτέ να απασχολήσουν τις Αρχές.

Όταν όμως η διαβόητη Υπηρεσία τους χρειαζόταν, αμέσως ενεργοποιούντο και ενεργούσαν κάτω από τις διαταγές της «Κα Γκε Μπε». Στα ίδια πρότυπα λειτουργούν πλέον και οι «πυρήνες» που έχει στην Γηραιά Ήπειρο το «Ισλαμικό Χαλιφάτο».

Μάλιστα εκτιμάται από στελέχη των Μυστικών Υπηρεσιών, πως ο Μπεκτάσεβιτς έχει δημιουργήσει και ο ίδιος τέτοιου είδους πυρήνες στα Βαλκάνια, οι οποίοι απλά περιμένουν την εντολή να δράσουν.

Ο Μ. Μπεκτάσεβιτς έφθασε στην Ελλάδα στις 22 Ιανουαρίου και λόγω του ότι βρίσκεται σε καθεστώς επιτηρήσεως από τις Μυστικές Υπηρεσίες, αμέσως ετέθη σε διακριτική παρακολούθηση τόσο από την ΕΥΠ, όσο και από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.


Οι αστυνομικοί στην Αλεξανδρούπολη κατάφεραν να ανοίξουν τα κινητά τηλέφωνα των δυο συλληφθέντων, πλην όμως αυτά είχαν ελάχιστες επαφές κυρίως τηλέφωνα στην Τουρκία. Από ειδική ανάλυση που έγινε στο λογισμικό των τηλεφώνων διεπιστώθη  πως σε καθημερινή βάση οι δυο ύποπτοι διέγραφαν επαφές και συνομιλίες.

Θεοδόσης Πάνου

Ο …«αδρανής» τρομοκράτης, που έφτιαχνε ενεργές βόμβες και που γυρίζει την Ευρώπη ανέμελα υπό την προστασία της CIA…

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 29ΧΡΟΝΟΣ ΜΙΡΣΑΝΤ ΜΠΕΚΤΑΣΕΒΙΤΣ

Επικίνδυνος τζιχαντιστής, στέλεχος της Αλ Κάιντα , ο ένας εκ των συλληφθέντων στον Εβρο


Σιωπὴ καὶ παραπληροφόρησις γιὰ τοὺς πράκτορες τῶν τοκογλύφων!!!3

Από την Σερβία κατάγεται ο ένας εκ των δύο υπόπτων για σχέσεις με ισλαμιστικές οργανώσεις, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη, αναφέρει ο σερβικός Τύπος. Συγκεκριμένα, ο 29χρονος Μίρσαντ Μπεκτάσεβιτς κατάγεται από την πόλη Νόβι Πάζαρ στην νοτιοδυτική Σερβία και η οικογένειά του το 1994 μετανάστευσε στην Σουηδία.

Όπως αναφέρουν τα βοσνιακά και τα σερβικά ΜΜΕ, ο Μπεκτάσεβιτς θεωρείται στέλεχος της Αλ Κάιντα στα Βαλκάνια και ιδιαίτερα επικίνδυνος.
Η βοσνιακή δημόσια τηλεόραση (FTV) αναφέρει, επικαλούμενη αξιόπιστες πηγές, ότι έχει ήδη πολεμήσει στην Σύρια, όπου μετέβη μετά την αποφυλάκισή του, το 2011.

Επίσης, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία των βοσνιακών αρχών ασφαλείας ο Μίρσαντ Μπεκτάσεβιτς μέσα στο 2015 προσπάθησε τρεις φορές να εισέλθει από την Σερβία στην Βοσνία, αλλά δεν τού επετράπη η είσοδος. Στην τρίτη προσπάθεια, αναφέρει η βοσνιακή δημόσια τηλεόραση, τού επεβλήθη ποινή οριστικής απαγορεύσεως εισόδου στην χώρα.

Ο Μίρσαντ Μπεκτάσεβιτς συνελήφθη το 2005 στο Σεράγεβο, ύστερα από επιδρομή της αστυνομίας στο σπίτι όπου διέμενε και όπου βρέθηκε εκρηκτική ύλη 20 κιλών, μία αυτοσχέδια ζώνη εκρηκτικών, πυροκροτητές και βιντεοκασέτα με οδηγίες για την κατασκευή αυτοσχέδιας βόμβας.

Το 2007, ο Μπεκτάσεβιτς καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 ετών για προετοιμασία τρομοκρατικών επιθέσεων. Έκανε ένσταση και η ποινή του μειώθηκε στα οκτώ χρόνια. Το 2009 ικανοποιήθηκε το αίτημά του να έκτιση την ποινή του στην Σουηδία, χώρα της οποίας ήταν υπήκοος, και αφού εξέτισε τα 2/3 της ποινής το 2011 αποφυλακίστηκε.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Τούρκοι κατηγορούνται για τρομοκρατία


Εχθές οδηγήθηκαν, μετά από 18 μήνες από την σύλληψή τους στην Χίο μαζί με Έλληνες συνεργάτες τους στο πλαίσιο των ερευνών της αντιτρομοκρατικής, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Μυτιλήνης οι Τούρκοι κατηγορούμενοι, μέλη του ενόπλου τμήματος της οργανώσεως «Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα-Μέτωπο» (DHKP-C), που δρα στην γειτονική χώρα.

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο Εφετείο. Όλοι οι γύρω δρόμοι ήταν κλειστοί και οι εισερχόμενοι στο δικαστικό μέγαρο, περνούσαν από σωματικό έλεγχο, ενώ επεδείκνυαν και την αστυνομική τους ταυτότητα.


ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Οι συλληφθέντες φέρονται να σχεδίαζαν μεταφορά οπλισμού στην Τουρκία, όπου επρόκειτο σύμφωνα με πληροφορίες, να αποβιβασθούν, αλλά εξετάζεται ποιος ήταν ο τελικός προορισμός των όπλων και εκρηκτικών, καθώς και η προέλευσή τους.

Οι Έλληνες που συνελήφθησαν, δεν έχουν απασχολήσει ποτέ τις ελληνικές διωκτικές Αρχές, αλλά σύμφωνα με την αντιτρομοκρατική, πρόκειται για άτομα που συνεργάζονται στενά με τους Τούρκους (από τους οποίους οι περισσότεροι είναι κουρδικής καταγωγής). Για τον λόγο αυτόν, παραπέμφθηκαν και οι ίδιοι με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, που συνδέονται με τρομοκρατική δραστηριότητα, όπως κατασκευή, προμήθεια, κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών και μηχανισμών, πυρομαχικών, χειροβομβίδων, πιστολιών και πολεμικού υλικού, με σκοπό την διάπραξη κακουργημάτων, την χρησιμοποίησή τους για να προξενήσουν κοινό κίνδυνο σε πράγματα και ανθρώπους και τον εφοδιασμό ομάδων, αλλά και παραβάσεις της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Το καλοκαίρι του 2013, περιπολικό σκάφος της ακτοφυλακής εντόπισε το φουσκωτό με το οποίο οι συλληφθέντες θα μετέφεραν στην Τουρκία: δύο αντιαρματικές ρουκέτες LOW, τέσσερις χειροβομβίδες αμυντικού τύπου F1, ρωσσικής προελεύσεως, τέσσερις πυροδοτικούς μηχανισμούς χειροβομβίδων, δύο πιστόλια των 9mm, 195 φυσίγγια διαμετρήματος 9mm, τέσσερις γεμιστήρες, δύο αυτοσχέδια εκρηκτικά γεμίσματα ζελατινοδυναμίτιδας και δύο πλήρεις αυτοσχέδιους ωρολογιακούς μηχανισμούς με ηλεκτρικό πυροκροτητή. Επίσης, βρέθηκαν έξι κόκκινες όμοιες σημαίες, οι οποίες έχουν στο κέντρο ένα κίτρινο αστέρι και κάτω από αυτό αναγράφουν με κίτρινα γράμματα, την ένδειξη «DHKPC».


Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν έρευνες, σε σπίτια και χώρους στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, το Λουτράκι και την Χίο, μεταξύ των οποίων και στα Γραφεία Επιτροπής Αλληλεγγύης Πολιτικών Προσφύγων, στην Αθήνα.

Από τις έως σήμερα έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
40 συσκευές κινητής τηλεφωνίας, 50 κάρτες SIM, 25 μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών, πλήθος laptop και tablet υπολογιστών, 30 συσκευές αποθηκεύσεως δεδομένων USB, 10 εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, 44 φυσίγγια κρότου λάμψεως, 60 ψηφιακοί δίσκοι CD, πλήθος χειρόγραφων σημειώσεων και βιβλίων, μία εκτύπωση ψηφιακού χάρτη, στην οποία απεικονίζεται παράκτια περιοχή της Τουρκίας, συγκεκριμένα η περιοχή Καραντουρούμ της Σμύρνης, ενώ υπάρχουν και κάποιες συντεταγμένες, δύο έγχρωμες εκτυπωμένες φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζονται παράκτιες περιοχές με ενδείξεις γραμμένες στην τουρκική γλώσσα, και, ένα φύλλο χαρτιού, στην μια πλευρά του οποίου υπάρχουν εντυπωμένες έγχρωμες φωτογραφίες, που απεικονίζουν παράκτιες περιοχές.

Από την έρευνα της Αντιτρομοκρατικής επίσης, προέκυψε ότι το φουσκωτό σκάφος που μετέφερε τον οπλισμό ανήκει σε Τούρκο υπήκοο που μένει στην Ελλάδα και ο οποίος αναζητείται και ακόμη ότι το σκάφος είχε παραχωρηθεί στον 51χρονο Έλληνα με πλαστά στοιχεία.

Οι τρεις Τούρκοι, κουρδικής καταγωγής που συνελήφθησαν από το ελληνικό λιμενικό ανοικτά της Χίου σε φουσκωτό που είχαν μετατρέψει σε οπλοστάσιο, επρόκειτο, σύμφωνα με το «Έθνος» για τους Χασάν Μπιμπέρ, Αχμέτ Ντουζγκιούν Γιουκσέλ και Μεχμέτ Γιαϊλά και οι πληροφορίες, έκαναν λόγο για τριπλό κτύπημα που σχεδίαζαν να πραγματοποιήσουν ταυτόχρονα οι τρεις συλληφθέντες, στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα, στην Μεγάλη τουρκική Εθνοσυνέλευση και στην δίκη «Εργκενεκόν».

Ο ΦΑΚΕΛΟΣ -Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ

Η Επιτροπή Αλληλεγγύης στους Πολιτικούς Κρατουμένους από την Τουρκία και το Κουρδιστάν επισημαίνει ότι: «Ο φάκελλος που περιλαμβάνει εκατοντάδες σελίδες, και που καμμία δεν μπορούν να διαβάσουν και να καταλάβουν οι πολιτικοί κρατούμενοι, επανειλημμένα ζήτησαν να τους δοθεί στα τουρκικά, κάτι που δεν έγινε. Οι δικηγόροι, επειδή βρίσκονται στην Αθήνα, ζήτησαν η δίκη να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, όμως το αίτημα και αυτών απερρίφθη. Οι πολιτικοί κρατούμενοι, επί πολλούς μήνες, αντιμετώπισαν πρόβλημα να ενημερωθούν μέσα από τους φακέλλους για τις κατηγορίες που τους επισυνάπτονται και ένα πολύ μικρό μέρος αυτών μπόρεσαν να το μεταφράσουν στα τουρκικά. Αυτό είναι πλήρης καταπάτηση του δικαιώματος υπερασπίσεως».


Επίσης, τονίζει: «Σε έναν φάκελλο εκατοντάδων σελίδων, μολονότι υπάρχουν πολλές κατηγορίες σε βάρος των κατηγορουμένων, δεν τους εδόθη  καθόλου χρόνος για να ετοιμάσουν την υπεράσπισή τους, και απ’ ό,τι γίνεται αντιληπτό, επιδίωξη είναι να τελειώσει η δίκη με τετελεσμένα αποτελέσματα. Όλα όσα συμβαίνουν καταπατούν το δικαίωμα στην υπεράσπιση. Όσο πιέζει η Τουρκία, τόσο περισσότερο καταπατώνται όλα τα δικαιώματά τους».

—— — – – – – –

Οι συλληφθέντες

Τούρκοι

*55χρονος Χασάν Μπιμπέρ, ο οποίος αναζητείτο με ένταλμα συλλήψεως από την τουρκική Ιντερπόλ. Ηγετικό στέλεχος της οργανώσεως DHKP-C. Εμφανιζόταν να διαμένει στην Τζαβέλλα στα Εξάρχεια, εμφανίσθηκε στα ελληνικά σύνορα το 2012, παρουσιάζοντας πλαστά στοιχεία και ζητώντας πολιτικό άσυλο που δεν του παρεχωρήθη.

*54χρονος Αχμέτ Ντουζγκιούν Γιουκσέλ που συνελήφθη στο Λιμεναρχείο της Χίου και θεωρείται μέλος της οργανώσεως DHKP-C.
*33χρονος Μεχμέτ Γιαϊλά που επέβαινε στο σκάφος και είναι ο δράστης, σύμφωνα με τις τουρκικές Αρχές, της επιθέσεως με ρουκέτα στα γραφεία του Τ. Ερντογάν. Εμφανιζόταν ως κάτοικος Χορτιάτη Θεσσαλονίκης. Εμφανίσθηκε τον Ιανουάριο του 2013 στην Αλεξανδρούπολη, ζητώντας άσυλο με πλαστά στοιχεία, αλλά δεν του εδόθη.
*51χρονος που συνελήφθη στην οδό Τζαβέλλα με πλαστή βουλγαρική ταυτότητα και διώκεται από τις τουρκικές Αρχές για συμμετοχή στην DHKP-C. Είχε εκτίσει 4 χρόνια σε γερμανικές φυλακές με την κατηγορία χρηματοδοτήσεως τρομοκρατικής οργανώσεως. Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, τους οποίους παρεβίασε και εκδόθηκε ένταλμα συλλήψεως από τις γερμανικές Αρχές.

*48χρονος που συνελήφθη στην οδό Τζαβέλλα και έφερε πλαστό γαλλικό διαβατήριο που είχε κλαπεί τον Απρίλιο από στρατιωτικό ακόλουθο της Γαλλικής Πρεσβείας στην Αθήνα.

*Αναζητείται από τις ελληνικές Αρχές ο ιδιοκτήτης του σκάφους, Τούρκος υπήκοος, που διαμένει μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα.

Έλληνες

*22χρονος φοιτητής της Σχολής Εμπορικού Ναυτικού, ο οδηγός του φουσκωτού σκάφους. Υπεστήριξε πως δεν γνώριζε τι μετέφερε και πήρε αμοιβή 500 ευρώ.

*51χρονος, κάτοικος Αγ. Δημητρίου, επέβαινε στο σκάφος. Είχε πλαστό ιδιωτικό συμφωνητικό παραχωρήσεως του σκάφους από τον ιδιοκτήτη.
*50χρονος, συνελήφθη στο Λιμεναρχείο της Χίου και θεωρείται από τις Αρχές σημαντικό κομμάτι του παζλ. Εμφανίζεται να του ανήκει ψητοπωλείο στην Αθήνα.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

Σίγμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ