ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016

Χρυσάφι στα πόδια των Κύπριων για να δεχθούν την υποδούλωση της Μεγαλονήσου

Στο θέμα της... μετεξέλιξης της Κυπριακής Δημοκρατίας -της μετατροπής δηλαδή του κυπριακού κράτους σε κοινότητα, πάνω στην οποία θα έχει πλέον δικαίωμα παρέμβασης η Άγκυρα μέσω των «τουρκοκυπρίων»- αναφέρθηκε ο ειδικός σύμβουλος του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Έσπεν Μπαρθ Άιντα, μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των διαπραγματεύσεων που θα γίνουν το Σάββατο

Όταν ερωτήθηκε εάν θα υπάρχει... μετεξέλιξη, εξέφρασε έκπληξη γιατί το θέμα προκύπτει και πάλι, παραπέμποντας στην κοινή διακήρυξη. «Δεν το βλέπω ως κάτι που θα είναι πολύ δύσκολο στο τέλος της ημέρας» σημείωσε ο Άιντα.

Αναφερόμενος στο ταμείο της λύσης του Κυπριακού προβλήματος, ο κ. 'Aϊντα, δήλωσε ότι μελετάται ο συνδυασμός διαφόρων στοιχείων: Δημόσιες δωρεές από χώρες - δωρητές, επενδύσεις από τον ιδιωτικό τομέα και σειρά εγγυήσεων και διαφορετικών εργαλείων, τα οποία μαζί μπορούν να δημιουργήσουν την απαραίτητη οικονομική υποδομή.

Κατέληξε πως στην Κύπρο η συζήτηση για το κόστος λύσης εκτυλίσσεται ωσάν και
ο κόσμος θα χάσει χρήματα. «Η πραγματικότητα είναι ότι με βάση οικονομικές μελέτες, με τη λύση θα υπάρξει περισσότερος πλούτος παρά με την μη λύση» υποστήριξε o ίδιος.

Χρυσάφι λοιπόν στα πόδια των Ελλήνων της Κύπρου για να δεχθούν την υποδούλωση του νησιού στην Τουρκία και τα παγκοσμιοποιητικά συμφέροντα που βρίσκονται πίσω από αυτή.

Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ