Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Τρώγοντας γεμιστά πλούτισε η Θεανώ Φωτίου, συνταξιούχος του δημοσίου, βουλευτής επικρατείας και αναπληρωτής υπουργός … αλληλεγγύης ;;;



Η Θεανώ Φωτίου γεννήθηκε στις 10 Mαΐου 1946 και από το 1972 εργάστηκε ως βοηθός στο ΕΜΠ όπου δίδασκε Αρχιτεκτονική Σύνθεση και αστικό σχεδιασμό. Παράλληλα με την εργασία της για το ελληνικό δημόσιο, συμμετείχε σε Πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς, ασχολήθηκε με την έρευνα και εργάστηκε για ξένα ιδρύματα. Από τις δραστηριότητες της αυτές, απέκτησε έως το 2012 όταν συνταξιοδοτήθηκε και έγινε βουλευτής επικρατείας, 11 ακίνητα (εκ των οποίων ένα διαμέρισμα στο Λονδίνο), καταθέσεις ύψους 109.000 ευρώ και το 2015 ένα εφάπαξ συνταξιοδότησης δημοσίου υπάλληλου ύψους 70.000 ευρώ.

Τι γίνεται αυτή τη στιγμή ;; Σύμφωνα με τα προλεγόμενα, η κυρία Φωτίου ετών 69, λαμβάνει από το δημόσιο σύνταξη, βουλευτική αποζημίωση και δαπάνες ( + μπόνους συμμετοχής σε διάφορες επιτροπές, + συγκοινωνιακή, ταχυδρομική και τηλεφωνική ατέλεια κλπ), έξοδα παράστασης ως υπουργός και έχει και την προηγούμενη περιουσία της άθικτη.

Αφήνοντας στην άκρη όλα τα υπόλοιπα και
αναλύοντας απλά και μόνο την τακτική Φωτίου, σαφέστατα προκύπτει ότι αν θέλει κάποιος να πλουτίσει πρέπει να δραστηριοποιείται παράλληλα σε διαφορετικούς τομείς και όχι να φάει γεμιστά. Ουτε να χαρίσει τα ακίνητα του. Οταν πρόκειται όμως για την Ελλάδα, τόσο η κυρία Φωτίου όσο και οι υπόλοιποι νυν και πρώην διαχειριστές ( Βαλαβάνη, Σταθάκης, Τσουκαλάς, Βενιζέλος, Τσακαλώτος κλπ) κάνουν ακριβώς το αντίθετο : μειώνουν το εισόδημα της χώρας και χαρίζουν την περιουσία της για να φτιάξουν γεμιστά ώστε να έχουν οι ιδιοκτήτες της και εργοδότες τους … τι να φάνε ! 

Ως διαχειριστές των ατομικών τους συμφερόντων όμως, κανένας τους δεν τα έκανε αυτά !


ΣΧΕΤΙΚΑ

– Καυγάς Τατσόπουλου – Φωτίου



 Η Θεανώ Φωτίου πήρε εφάπαξ 70.000 ευρώ εντός των capital controls





 Απίστευτο – Συνεχίζεται το ξεπούλημα αλλά τώρα τα λεφτά θα τα φάμε εμείς, λέει η Βαλαβάνη

20 βιβλιάρια καταθέσεων ύψους 885.000 εύρω και 15 ακίνητα η Νάντια Βαλαβάνη, 291.000 ευρώ σε καταθέσεις, 585.000 εύρω επενδυτικό χαρτοφυλάκιο ο Τσακαλώτος, 827 061 ευρώ και 11 ακίνητα ο Σταθάκης




 Προς βουλευτές: Αυτά θέλει η κυβέρνηση να χαρίζετε σήμερα στην Ανώνυμη Εταιρεία ΤΑΙΠΕΔ

Μια πόλη που τη λένε… ΣΥΡΙΖΑ – 37 βουλευτές με 406 ακίνητα – Ρεκόρ ο Στρατούλης με 19 ιδιοκτησίες

1. Παναγιώτης Κουρουμπλής: 18 ακίνητα, 9 αποθήκες, 4 γκαράζ
2. Δημήτρης Στρατούλης: 19 ακίνητα.
3. Νικόλαος Βούτσης: 12 ακίνητα (7 διαμερίσματα στην Κηφισιά).
4. Βαλαβάνη Όλγα-Νάντια: 15 ακίνητα,
5. Σταθάκης Γεώργιος: 11 ακίνητα,
6. Δημήτρης Παπαδημούλης: 11 ακίνητα.
7. Αλέξης Μητρόπουλος: 12 ακίνητα
8. Βασιλική Κατριβάνου: 4 ακίνητα(με υψηλή κυριότητα),συνδικαιούχος σε άλλα 7(σύνολο 11).
9. Θεανώ Φωτίου: 11 ακίνητα, εκ των οποίων ένα διαμέρισμα στο Λονδίνο
10. Ρένα Δούρου: 9 ακίνητα.
11. Γιάννης Δραγασάκης: 6 ακίνητα,
12. Κουράκης: 6 ακίνητα
13. Κοντονής Χαράλαμπος: 7 ακίνητα,
14. Κριτσωτάκης Μιχαήλ: 10 ακίνητα, συνδικαιούχος σε πάνω από 20 άλλα.
15. Αλεξόπουλος Απόστολος: 11 ακίνητα,
16. Καφαντάρη Χαρούλα: 5 ακίνητα και συνδικαιούχος σε άλλα 7,
17. Γεροβασίλη Ολγα: 8 ακίνητα.
18. Χατζηλάμπρου Βασίλης: 11 ακίνητα
19. Καραγιαννίδης Χρήστος: 8 ακίνητα.
20. Γάκης Δημήτριος: 5 ακίνητα, συνδικαιούχος σε άλλα 18 ακίνητα
21. Αποστόλου Ευάγγελος: 8 ακίνητα,
22. Γεωργοπούλου-Σαλτάρη Εφη: 5 ακίνητα.
23. Διακάκη Μαρία: 5 ακίνητα
24. Αμανατίδης Ιωάννης: 2 ακίνητα,
25. Χαραλαμπίδου Δέσποινα: 11 ακίνητα
26. Γαιτάνη Ιωάννα: 5 ακίνητα, συνδικαιούχος σε άλλα 4 ακίνητα.
27. Μαρία Τριανταφύλλου: 5 ακίνητα.
28. Δημήτρης Κοδέλας: 5 ακίνητα, συνδικαιούχος σε άλλα 8.
29. Χρήστος Μαντάς: 12 ακίνητα.
30. Νίκος Μιχαλάκης: 17 ακίνητα.
31. Στέφανος Σαμοΐλης: 16 ακίνητα.
32. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: Συνδικαιούχος σε 9 ακίνητα.
33. Νίκος Συρμαλένιος: Συνδικαιούχος σε 17 ακίνητα.
34. Κωστής Δερμιτζάκης: 18 ακίνητα.
35. Θανάσης Πετράκος: 8 ακίνητα.
36. Αιχάν καρά Γιουσούφ: 7 ακίνητα.
37. Αφροδίτη Σταμπουλή: 13 ακίνητα.



ΥΓ Θα είχε ενδιαφέρον να μας πουν οι διαχειριστές και αν πήραν ποτέ δάνειο, και αν ναι, τι έκαναν τα χρήματα. Τα επένδυσαν ή τα ξόδεψαν για να καλύψουν τα τρέχοντα έξοδα τους;;

Σχετικα: α) Τυχαίο; Δεν νομίζω. Με κρατικά έσοδα 2.990 δις, αύξησαν το χρέος από 8 σε 327 δις €!, β) Τόκοι του δημοσίου χρέους: Η “βόμβα” των επόμενων χρόνωνγ) Ζήτησαν νέο δάνειο 86 δις ευρώ

 
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »