Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

ΗΠΑ ο μέγας χορηγός της τρομοκρατίας και της προσφυγιάς

Λύθηκε το «μυστήριο» με τα Toyota του Ισλαμικού Κράτους 


Τα έβλεπαν στο πεδίο της μάχης, τα έβλεπαν όμως και στις παρελάσεις του Ισλαμικού Κράτους (Ussil-US στο Ιράκ και το Λεβάντε), στο youtube, οπότε το «αντιτρομοκρατικό» τμήμα του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών είχε τη φαεινή ιδέα να αρχίσει έρευνα σχετικά με το λεγόμενο «Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε» για να βρει τον προμηθευτή και τον χορηγό του μεγάλου αριθμού ολοκαίνουργιων Toyota –Χίλουξ που διαθέτει η οργάνωση.

Το αμερικανικού υπουργείο Οικονομικών Αμερικανοί ξεκίνησε από την Toyota, από την οποία ζήτησε πληροφορίες και εξηγήσεις , για να τους βοηθήσει να προσδιορίσουν το πώς το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε» έχει μπορέσει να αποκτήσει τον μεγάλο αριθμό από φορτηγάκια Toyota και SUV .

Η Toyota αρχικά έκανε πως δεν ξέρει αλλά μετα το έσκασε το παραμύθι. Ο πελάτης, ήταν το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ. Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ αγόρασε και έστειλε έναν στόλο από διασκευασμένα «ειδικά φορτηγά» Toyota στη Συρία, μέσω Τουρκίας και Ιορδανίας, για να εξοπλιστεί ο «Ελεύθερος Συριακός Στρατός». Το μυστήριο λύθηκε.
Μάλιστα ρεπορτάζ για την παράδοση είχε και το
προπαγανδιστικό ραδιόφωνο (της Cia) Public Radio International (PRI) , που έλεγε: «το φορτηγό Toyota βρίσκεται στην κορυφή της λίστας αγορών για τον Ελεύθερο Συριακο Στρατο αλλά και στην λίστα των Ταλιμπάν».

Πρόσφατα, όταν το Στέιτ Ντιπάρτμεντ επανέλαβε την αποστολή «μη θανατηφόρου βοήθειας προς αντάρτες της Συρίας, (non-lethal military aid) η Λίστα παράδοσης περιλαμβάνονται και 43 φορτηγά Toyota -Hiluxes .

Για να μην υπάρχει πρόβλημα συντήρησης και διαφορετικών ανταλλακτικών και η βρετανική κυβέρνηση έχει προμηθεύσει τους «ανταρτες στη Συρία» με Toyota –Hiluxes και όχι με τα αγγλικά Λάντρόβερ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Independent το Ηνωμένο Βασίλειο είχε παραδώσει «non-lethal military aid» αξίας 8 εκ. λιρών το 2013 που περιελάμβανε πέντε οχήματα 4 Χ 4 με θωράκιση , έξι 4 Χ 4 SUV, πέντε μη θωρακισμένα pick-up φορτηγάκια, τέσσερα φορτηγά 25 τόνων, τέσσερα περονοφόρα οχήματα και ακόμα, 20 αλεξίσφαιρες πανοπλίες , τρία προηγμένα Κέντρα ηλεκτρονικών επικοινωνιών, φορητούς υπολογιστές, μικρά δορυφορικά συστήματα επικοινωνιών, 130 ηλιακές μπαταρίες, 400 ραδιόφωνα , σετ καθαρισμού του νερού και συλλογής απορριμμάτων .

Το μυστήριο του πως έφτασαν εκατοντάδες ολοκαίνουργια φορτηγά Toyota στο Ισλαμικό Κράτος στη Συρία έχει λυθεί.

Τα πλήρωσαν οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ και της Βρετανίας με λεφτά των φορολογουμένων τους και τα παρέδωσαν οι μυστικές τους υπηρεσίες στα σύνορα με την Τουρκία, και την Ιορδανία. Βοήθησαν φυσικά και οι «περιφερειακοί παράγοντες» , οι κυβερνήσεις της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ.

Βλέπουμε δηλαδή, το ποιος χρηματοδοτεί τον πόλεμο και παράγει πρόσφυγες, που τους στέλνει μαζικά στην Ευρώπη. Όπως το 732 μΧ. Η Ουάσιγκτον και το Λονδίνο και οι ψευτοδημοσιογράφοι του δικτύου αποβλάκωσης αγωνίζονται να εφεύρουν αυτό που λέγεται ως «μετριοπαθείς μαχητές», και δεν λένε ότι από το 2000 σχεδίαζαν την αραβική άνοιξη με τους φανατικού σουνίτες, αδελφούς μουσουλμάνους που είναι το πολιτικό χέρι (το Σιν Φέιν) του Βαχαμπισμού του όποιου ο ΙRA , η στρατιωτική πτέρυγα είναι το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε.

Και το Κρεμλίνο είχε δίκιο για τις συνέπειες της λεγόμενης Αραβικής Άνοιξης.
«Η αλλαγή των καθεστώτων δεν φαίνεται να έχει αλλάξει τις χώρες της Μέσης Ανατολής προς το καλύτερο», είχε τονίσει ο Βλαντίμιρ (Πούτιν) έχει εδώ και χρόνια.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »