Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Σε περίπτωση σοβαρού "ατυχήματος"...



`Ενα άκρως μακάβριο σενάριο για την απίθανη περίπτωση μιας άτακτης και απροειδοποίητης χρεωκοπίας που εύχομαι να μην το δούμε ποτέ.

Ξαφνικά θα κοπεί το ίντερνετ, τα κινητά και σταθερά τηλέφωνα και πιθανότατα η Digea να κατεβάσει τα κανάλια πλην φυσικά των "ΕΡΤ" οι οποίες θα παίζουν ως συνήθως ντοκυμαντέρ με καννίβαλους ή αφιερώματα στους ΑΜΕΑ και θα μας καθησυχάζουν πως όλα είναι υπό έλεγχο ενώ θα μυρίζουμε καπνό από παντού.
Στη συνέχεια θα σφραγιστούν οι τράπεζες με ό,τι έχουν μέσα, η Αστυνομία και ο Στρατός θα κληθούν να περιφρουρήσουν υπηρεσίες και καταστήματα ενώ προβλέπονται σοβαρές πολιορκίες και εγκλήματα ειδικά κατά ηλικιωμένων και ανήμπορων.
Ακολουθούν λεηλασίες και εμπρησμοί καταστημάτων, σφράγισμα των συνόρων και στρατιωτικός νόμος που στην περίπτωσή μας λόγω ανεπάρκειας προσωπικού, υλικών και ηθικού, δεν θα μπορεσει καν να εφαρμοστεί αποτελεσματικά.
`Ετσι, πολιτικά πρόσωπα και προσωπικότητες διαπομπεύονται και εκτελούνται επιτόπου ασχέτως θέσεων και απόψεων, ενώ το εξαγριωμένο πλήθος μετατρέπεται σε κτηνώδη όχλο που διψά για εκδίκηση και τιμωρία και εγκληματεί για να εξασφαλίσει τροφή.
Οι άνθρωποι της διπλανης πόρτας όλα αυτά. Ο τύπος που βριζόσασταν για τη θέση πάρκιγκ, τώρα θα σε
σφάξει για δυο κονσέρβες καθώς τα ελικόπτερα του Στρατού θα διατάσσονται να εφαρμόσουν σχέδια περισυλλογής σημαντικών προσώπων τα οποία οι ίδιοι οι στρατιώτες θα πετούν από ψηλά μόνο και μόνο για να δουν αν πετάει πετάει ο Βενιζέλος ή ο Φίλης και θα δηλώνουν στο διοικητή τους πως "γλίστρησε κι έπεσε ο κύριος τάδε, προσπαθήσαμε να τον σώσουμε μα πόσα κιλά ήταν ο μακαρίτης, στρατιώτες είμαστε, σου μοιάζω για Πύρρος Δήμας κύριε διοικητά; "
- Διακόσιες κάμψεις και στέρηση εξόδου.

Εντεταλμένοι πράκτορες ξένων χωρών θα κάψουν ό,τι έχει απομείνει από τα δάση, αν δεν τους προλάβουν οι δυσαρεστημένοι μετανάστες καθ' οδόν προς τη Βουλγαρία όπου θα δώσουν τα ρέστα τους για να "περάσουν" στην Ε.Ε., ενώ οι Βούλγαροι θα τους παίρνουν τα λεφτά και θα τους στέλνουν πάλι πίσω να μας συναντήσουν - σίγουρα γεμάτοι χαρά. Η Τουρκία, δήθεν ενοχλημένη για την ασφάλεια και τη ζωή των "ΤΟΥΡΚΩΝ" της Θράκης θα εξαπολύσει πρώτα ένα τείχος φωτιάς με βόμβες Ναπάλμ πέρα από τον Έβρο, εν συνεχεία θα στήσει προγεφυρώματα και θα επιχειρήσει να καταλάβει τουλάχιστον Ορεστιάδα, Ξάνθη και Διδυμότειχο ή ίσως το κάνει και με τις ...ευλογίες του ΝΑΤΟ ως ...ειρηνευτική δύναμη. Παράλληλα η Αλβανία ίσως θελήσει να στείλει κι αυτή στρατό και ναυτικό να διασώσει τους μετανάστες υπηκόους της που .... κινδυνεύουν, από την άλλη μεριά, ακόμα και οι Σκοπιανοί θα βρουν ευκαιρία να ανταλλάξουν και το τελευταίο τους κρεμμύδι με κοσμήματα και κινητά.

Λογικά οι "εταίροι" μας δεν θα αφήσουν να συμβεί κάτι τέτοιο για να χρεωθούν μετά στην ιστορία ότι άφησαν ολόκληρο λαό να σφαχτεί για λίγα κωλοδισεκατομμύρια, μα εξίσου λογικά εκείνοι που το αγαπημένο τους χόμπι είναι ο "ανταρτοπόλεμος" ήτοι "χτυπώ τον εχθρό εκεί που πονάει και κρύβομαι αφήνοντάς τον να εκδικηθεί πάνω σε άλλους τους οποίους μετά θα προσεγγίσω για να τους πάρω με το μέρος μου" θα μπορούσαν να επιτρέψουν κάτι τέτοιο.
Μόνο και μόνο για να επιτύχουν το ξεκαθάρισμα που απαιτεί κάθε φασιστικό καθεστώς προκειμένου να ελέγχει απόλυτα την κατάσταση και να επιβάλλει αυτά που θεωρεί ως "Δημοκρατία". Με μια Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου απαγορεύουμε και την κυκλοφορία μετά τη δύση του ήλιου, όποιος συλληφθεί να λεηλατεί θα τουφεκίζεται, κατεβάζουμε και τα "ντάνξ" εν ανάγκη και μετά...
πάμε σε νέα διαπραγμάτευση πλέον, με τον Ερυθρό Σταυρό και τις ξένες φιλανθρωπικές οργανώσεις, για ανταλλαγή ομήρων με τρόφιμα.

Σε ένα πόλεμο, ο ένας εμψυχώνει τον άλλον ενάντια στον κοινό εχθρό και οι απώλειες κάνουν τη θέληση του στρατιώτη πιο ισχυρή. Σε ένα αστικό πόλεμο και δε λέω "εμφύλιο" γιατί είναι εντελώς άλλο πράγμα, εχθρός είναι οποιοσδήποτε νομίζεις ότι σε απειλεί και βρεθεί στο δρόμο σου.
Η ψυχοσύνθεση του άπληστου, του ετοιματζή, του ωχαδερφίστα, του μισαλλόδοξου, του ευκόλως κατηγορούντα τους πάντες για τα πάντα νεοέλληνα, με την πολύτιμη αρωγή και των αλλοδαπών φυλών, καστών και πρακτορείων που θα βρουν την τέλεια ευκαιρία να ρεφάρουν και να φύγουν με ό,τι αποκομίσουν, εγγυάται μια παταγώδη καταστροφή χωρίς προηγούμενο. Αυτός που έχει συνηθίσει στην πείνα, μπορεί να συνεχίσει να πεινάει όλη του τη ζωή.
(ελεύθερη απόδοση από στρατιωτικά σενάρια ασκήσεων, προσαρμοσμένα στα σημερινά δεδομένα).


το είδα

1 σχόλιο:

  1. Αρρωστοι ανθρωποι της γης,σε λιγο πλησιαζει το οριστικο τελος σας,υπηρξατε ανικανοι να κρατησετε τον πλανητη σε ισορροπια και καταστρεψατε τα παντα,και τωρα θα φατε ο ενας τον αλλον,δεν χρειαζεστε πλεον αλλο για την φυση,ουτε η ζωη ουτε ο θανατος σας θελει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »