Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Ο κυρ Βασίλης ο Σαλαηδός*

Είπαμε, λαγός ο φραπεδοτενεκές και τωρα που οι πλούσιοι είναι όσοι έουν εισόδημα πάνω από 1500 ευρώ το μήνα, τον έβγαλαν μπροστά κατά των «προνομιούχων». Και τον φώναξαν στο «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA» για να μιλήσει κατά των «προνομιούχων» δημοσιογράφων στο υπουργείου Τύπου. Και τους είπε με ύφος «σοβαρό»:

«Εσείς οι δημοσιογράφοι, όσοι είστε - προφανώς όχι εσείς οι δύο- από το υπουργείο Τύπου... Ξέρετε είναι 1800 δημοσιογράφοι. Οι συνάδελφοί σας που είναι και παίρνουν από 1800-2000 έκαστος και δεν προσέρχονται, αυτοί είναι εργαζόμενοι; Το να πηγαίνεις στην καρέκλα σου, να την καταλαμβάνεις και να τηρείς τα ωράρια αυτό είναι μια λευκή απεργία. Αργομισθία είναι να μην προσέρχεσαι ή να καλύπτεσαι από τον προϊστάμενο .Πώς το ξέρω; Γιατί δεν χωράει το υπουργείο Τύπου ούτε εκατό άτομα. Τώρα άμα πάνε εκατό άτομα εκεί θα είναι σαν διαδήλωση. Αν πάνε 1800 άτομα θα είναι σαν συγκέντρωση παλιά του Αντρέα. Για αυτό λέω, δεν υπάρχουν καθίσματα».
Και οι άλλοι, οι «βαλτοί», οι «ρουφιάνοι», τον άκουγαν και ….κούναγαν το κεφάλι τους, για τα φοβερά που κατήγγειλε ο κυρ Βασίλης ο Σαλαηδός, που διασπείρει συστηματικά ως λαγός ψευδείς ειδήσεις, κλιμακώνοντας την επίθεση του στους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα.
Οι δημοσιογράφοι στη Γεν. Γραμματεία δεν ξεπερνάν τους εβδομήντα! Ελάχιστη πράγματι απόσταση από τους 1800 του εντυπωσιακά ανεύθυνου λεβέντη.

Αλλά είπαμε, εξελέγη χάρη στον Μητσικώστα και με το σύνθημα, «και Λεβέντης και Μαλάκας» ,με τις
ψήφους των βλογιοκομμένων και χαροκαμένων της τηλε-υπνοπαιδείας, που καταπίνουν τα αλαφουζόλ με τις φούχτες.
Και οι μειωμένοι μισθοί , σύμφωνα με τις παλιές συλλογικές συμβάσεις, μετά από 30 ή και 35 χρόνια εργασίας δεν είναι προνόμιο. Είναι δικαίωμα.
Αλλά ο εργολάβος τηλεφραπεδοπολιτικός, που πλούτισε ως σπιτέμπορας και ως καταπατητής δημόσιας συχνότητας ,φαιδρός μπορεί να είναι, αλλά σίγουρα δεν είναι «κορόιδο», οπότε μιλώντας στην Βουλή, για την κρατική χρηματοδότηση ειπε: «Εγώ είμαι βλάκας να μην την πάρω;».

*Σαλαηδός(η) =Λίγο σαλεμένος. Αυτός που λέει χαζομάρες


το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »