Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Διαχρονικός Ανθελληνικός ΑριστεροΚομμουνισμός

Σε πολλά άρθρα του knossopolis.com έχουν αναρτηθεί Ριζοσπάστες με θέσεις του ΑριστεροΚομμουνισμού για την Ήπειρο, την Μακεδονία, την Θράκη, την Μικρά Ασία και την Κύπρο. Κάποιοι λένε ότι οι Ριζοσπάστες αυτοί είναι παλιοί και ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα...

για να δούμε πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα:

(update 20.06.2013)

κάντε κλικ ΕΔΩ για να το δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα τους
Γραμμένο σε αγγλικά, ρωσικά, αλβανικά, αραβικά, πακιστανικά (ουρντού) και αφγανικά (παστού) και με
τίτλο «Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε!» κυκλοφόρησε Ενημερωτικό Δελτίο της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ για μετανάστες, πρόσφυγες. Στην εισαγωγή του Ενημερωτικού Δελτίου αναφέρεται:


«Σύντροφε μετανάστη,


Για τη φτώχεια, τον πόλεμο, την προσφυγιά, τη μετανάστευση, την ανεργία φταίνε τα αφεντικά, οι καπιταλιστές! Οχι οι εργάτες. Από το μόχθο των εργατών ζούνε όλοι αυτοί. Τώρα που το σύστημά τους έχει κρίση θέλουν να μας βάλουν να φαγωθούμε μεταξύ μας. Κάθε φορά που Ελληνας εργάτης, Ελληνας φτωχός κυνηγά μετανάστη και μετανάστης βρίζει Ελληνα, τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση!


Τρώνε, πίνουν και γλεντάνε μέσα σε απίστευτα πλούτη που βγήκαν από το δικό μας ιδρώτα. Εμείς που δουλεύουμε στα βάσανα και τα παράσιτα στη χλιδή!


Ελληνες και ξένοι εργάτες ενωμένοι! Αυτό είναι το σύνθημα του ΚΚΕ.


Σύντροφε μετανάστη,


Οργανώσου στα συνδικάτα, πάλεψε μαζί με τους κομμουνιστές για τα δικαιώματά σου, για τα δικαιώματα όλων των εργαζομένων. Αγωνίσου με το ΚΚΕ για την ανατροπή του καπιταλισμού στην Ελλάδα και τη δική σου πατρίδα, για να φτιάξουμε τη σοσιαλιστική κοινωνία, όπου δε θα υπάρχουν άνεργοι και κυνηγημένοι άνθρωποι, φτώχεια και πόλεμος.


Σύντροφε μετανάστη,


Απομόνωσε τους δουλέμπορους, τους εμπόρους ναρκωτικών, τους κλέφτες, τους μπράβους που βρίσκονται ανάμεσα στους μετανάστες. Μη φοβάσαι τους φασίστες! Είναι δειλοί! Οι ενωμένοι εργάτες είναι πιο δυνατοί! Οργανώσου στα συνδικάτα, κατάγγειλε στα συνδικάτα και στο ΚΚΕ τις ρατσιστικές επιθέσεις, την αστυνομική βία!


Το ΚΚΕ έκανε πολλές παρεμβάσεις για τους μετανάστες στην ελληνική Βουλή.


Διάβασε, μάθε».





για τις θέσεις ΑριστεροΚομμουνισμού για την ΑΟΖ κάντε κλικ ΕΔΩ

για να δείτε της θέσεις τους όσον αφορά το Αιγαίο - Τούρκους κάντε κλικ ΕΔΩ

για τους Μουσουλμάνους της Θράκης κάντε κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ

θέσεις υπέρ του όρου "Τουρκική/ος" στην Θράκη κάντε κλικ ΕΔΩ

για τις θέσεις τους στο θέμα Μακεδονία κάντε κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ

για να δείτε τις άγνωστες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ κάντε κλικ ΕΔΩ

για το προσκύνημα Γλέζου στον Χότζα κάντε κλικ ΕΔΩ

για τον ΣυμμοριτοΠόλεμο κάντε κλικ ΕΔΩ

































Δείτε τι έλεγε ο Ριζοσπάστης για:

για την αυτονόμηση της Μακεδονίας και Θράκης κάνοντας κλικ ΕΔΩ

τους "ΣλαβοΜακεδόνες" κάνοντας κλικ ΕΔΩ

για το Μακεδονικό ηφαίστειο κάνοντας κλικ ΕΔΩ

ότι οι Σκοπιανοί βρίσκονται υπό Ελληνική Κατοχή κάνοντας κλικ ΕΔΩ

ότι δεν θα πάψουν την πάλη τους για την ανεξαρτησία του Μακεδονικού λαού ΕΔΩ

την Κύπρο κάνοντας κλικ ΕΔΩ

για την Σοβιετική τους Πατρίδα κάνοντας κλικ ΕΔΩ

για την Μικρά Ασία κάνοντας κλικ ΕΔΩ

για τον Χρυσόστομο Σμύρνης κάνοντας κλικ ΕΔΩ


Δείτε ακόμα την ανεξαρτησία Μακεδονίας - Θράκης (Ριζοσπάστης 14.12.1924- σελ 1η),  τον αγώνα τους για την ενιαία και ελεύθερη Μακεδονία Ριζοσπάστης 14.12.1924 - σελ 3η), για την πάλη τους για την ανεξαρτησία Μακεδονίας - Θράκης (Ριζοσπάστης 23.03.1931), την προκήρυξη τους προς τον Μακεδονικό λαό που βρίσκεται υπό την Ελληνική Κυριαρχία (Ριζοσπάστης 19.09.1932) αυτά και άλλα πολλά αναλυτικά κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Ιδού μια απόδειξις ότι οι ΑριστεροΚομμουνιστές χρησιμοποιούν την ταύτιση τους με τον λαό για να τον παρασύρουν εκεί που τα μεγάλα συμφέροντα θέλουν! τελικά ενεργούν υπέρ του λαού;




Έτσι για να μην αναρωτιώμαστε πόθεν τα τεράστια έξοδα των ΑριστεροΚομμουνιστικών κομμάτων.



"Ευτυχώς ηττηθήκαμε Σύντροφοι" έχει ονομάσει ο Τάκης Λαζαρίδης το βιβλίο του (εκδόσεις Πελασγός). Ο Τάκης Λαζαρίδης καταδικάστηκε εις θάνατον στην δίκη Μπελογιάννη αλλά τελικά δεν εκτελέστηκε. Στο παρακάτω βίντεο ο ίδιος και κάποιοι άλλοι Κομμουνιστές μιλούν για το σφάλμα που λέγεται Κομμουνισμός και φανερώνουν τα παρασκήνια των Κομμουνισιτκών καθεστώτων με επίκεντρο αυτό της ΕΣΣΔ που κάθε άλλο παρά δημοκρατικά ήταν, κάθε άλλο παρά υπέρ των ελευθεριών ήταν, κάθε άλλο παρά υπέρ των απλών πολιτών ήταν... είναι ένα βίντεο που ΠΡΕΠΕΙ να δείτε!



το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »