Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Ρατσιστικό και το δημοφιλές τραγούδι «Ονειρεύομαι λευκά Χριστούγεννα»!

Να καταργηθεί και το χιόνι για να μην θίγονται οι Αφρο-αμερικάνοι «αντι-ρατσιστές»!
Έχουν χάσει κάθε ίχνος στοιχειώδους λογικής οι θολοκουλτουριάρηδες αντιρατσιστές των ΗΠΑ, οι οποίοι αυτή την φορά τα έβαλαν με το πασίγνωστο αμερικάνικο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι «Ονειρεύομαι λευκά Χριστούγεννα» (“Dreaming of a white Christmas”)!
Το δημοφιλές σε παγκόσμιο επίπεδο τραγούδι γράφτηκε από τον Irving Berlin, ο οποίος ήταν Εβραίος, και επειδή στην πολιτεία των ΗΠΑ που ζούσε την περίοδο που έγραψε το εν λόγω τραγούδι είχε ζέστη και ηλιοφάνεια, έβαλε μουσική και στίχους στο Χριστουγεννιάτικο εορταστικό πνεύμα, ευχόμενος για λίγο χιόνι μέσα στις γιορτές του Δεκέμβρη! Χιόνι και όχι λευκούς ανθρώπους!

Το τραγούδι που προκάλεσε την αντίδραση των αντι-ρατσιστών των ΗΠΑ και μέλων κυριώς της Αφρο-αμερικανικής κοινότητας, ερμήνευσε πριν από λίγες ημέρες ο Αφρο-αμερικάνος τραγουδιστής Darius Rucker στην πλατεία Rockefeller της Νέας Υόρκης κατά τον ετήσιο στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.
Αμέσως, χρήστες του διαδικτύου κατέφυγαν σε ένα
ατελείωτο γαϊτανάκι αρνητικών και εμπαθών σχολίων, σχετικά με το γεγονός ότι ο μαύρος τραγουδιστής Rucker «Ονειρεύεται λευκά Χριστούγεννα»!




Αφρο-αμερικάνος χρήστης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο tweeter:
«Ο Darius Rucker μόλις τραγούδησε το «Ονειρεύομαι λευκά Χριστούγεννα» σε εκδήλωση φωταγώγησης δέντρου. Γιατί η Αμερική μας δουλεύει όλους», κάνοντας έμμεση αναφορά στην περίοδο του φυλετικού διαχωρισμού στις ΗΠΑ και την γιγάντωση της Κου Κλουξ Κλαν…
Άλλος πάλι, πολύ πιθανόν αδικημένο (!) πάλι μέλος της μαύρης κοινότητας, αν όχι λευκός με συμπλεγματικά σύνδρομα, ανέφερε στο μήνυμά του: «Και φυσικά έβαλαν τον Darius Rucker να ερμηνεύσει το «Ονειρεύομαι λευκά Χριστούγεννα», γαμ..μένοι λευκοί!»…

Με πολλούς άλλους να αναφέρουν το περιστατικό ως ειρωνεία της τύχης, καθώς την ίδια ώρα που ο Αφρο-αμερικάνος τραγουδιστής ερμήνευε το εν λόγω Χριστουγεννιάτικο τραγούδι, λίγα τετράγωνα πιο κάτω διαδηλωτές πραγματοποιούσαν πορεία διαμαρτυρίας για τον άδικο θάνατο του Αφρο-αμερικάνου πλανόδιου πωλητή, Eric Garner, μετά από θανατηφόρα λαβή που έλαβε από αστυνομικό, γιατί πωλούσε λαθραία τσιγάρα σε δρόμο της Νέας Υόρκης…

Ενώ, μεταξύ των λιγοστών με σώαστας φρένας σχολιαστών, ένας λευκός κέρδισε τις εντυπώσεις με την ανταπάντηση σε σχόλιο του: «Το να θίγεστε με το «Ονειρεύομαι λευκά Χριστούγεννα» είναι σαν να σκέφτεστε ότι το τραγούδι των Rolling Stones «Paint it Black» καλεί τους μαύρους να διαπράξουν γενοκτονία κατά των λευκών. Σχιζοφρένεια!».

Ε.Μ.

hellasforce.com
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »