Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Από τις ΡΙΖΕΣ ίσαμε τις ΡΟΖΕΣ

κ.κ. Μπαλτάκος, Σαμαράς, Κανέλλη, Πρετεντέρης, Αλευράς , Λυκουρέζος
Στη φωτό από πάνου βλέπετε πλάι-πλάι τους κ.κ. Σαμαρά, Κανέλλη, Πρετεντέρη, Αλευρά και Λυκουρέζο.

Όλοι αυτοί, μαζώχτηκαν τον Απρίλιο του 2014 για να "σμπρώξουν" το βιβλίο του κ. Μπαλτάκου: "Ερμοκοπίδες".

Ηθικόν δίδαγμα... Το καθεστώς είναι ένα, ενιαίο και αδιαίρετο...


1. Οι ρίζες του κακού

Αν δεν το έχετε μάθει ήδη, να σας το πω εγώ... 

Ο κ. Μπαλτάκος κάμει λέει κόμμα, με τίτλο: "Ρίζες". Το κόμμα θα κινείται στον light εθνικιστικό χώρο και θα περιλαμβάνει [εξόν από αρπαχτικά της εξουσίας] και εκλεκτά προσώπατα από τον στρατό, την αστυνομία, το παπαδαριό κ.ο.κ.

Ώστε να πειστεί το πόπολο ότι ο πρώην Γ. Γ. της Νου Δου, γνοιάζεται για το καλόν του λαού και της πατρίδος...

Ο κ. Μπαλτάκος έγινε γνωστός στο πανελλήνιο εξαιτίας του γιου του και του κ. Πούτιν.  

Ο κ. Πούτιν φέρεται ότι έδωκε εντολή να δημοσιευτεί στο ρώσικο γιου τιουμπ το περίφημο βίντεο όπου ο κ. Μπαλτάκος αποκαλύπτει στον κ. Κασιδιάρη το πως στήθηκε η πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής, με εντολή Σαμαρά.

Βεβαίως για το επίμαχο βίντεο δεν εκλήθησαν από τη δικαιοσύνη ούτε ο κ. Μπαλτάκος, ούτε ο κ. Σαμαράς, ούτε η κ. θεούσα ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο της
 καθεστωτικής ελιτ, από αυτά που κατονομάζονται.

Διώχτηκε όμως ο κ. Κασιδιάρης επειδή άκουγε τον κ. Μπαλτάκο να ομολογεί τα ακατονόμαστα!

Όσον αφορά τον γιο του κ. Μπαλτάκου, αυτός εφόρμησε στο γραφείο των χρυσαυγιτών στη βουλή ως "ρόκυ Νο 14", προκειμένου να πάρει εκδίκηση για το χουνέρι που τάχα μου έστησαν οι χρυσαυγίτες στον μπαμπά του.

Φυσικά στη φυλακή μπήκαν οι χρυσαυγίτες και όχι ο υιός Μπαλτάκος αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...

Ο κ. Μπαλτάκος λοιπόν αποφάσισε να αναλάβει τον άχαρο ρόλο του "ανθρώπου-παγίδα" για να παγιδεύσει όσους Έλληνες πατριώτες στηρίζουν τη χρυσή αυγή, ώστε να απαλλαγεί το καθεστώς από τον μοναδικό υπολογίσιμο εχθρό του. 

Και όπως είναι λογικό, οι "Ρίζες" του θα τύχουν της ανάλογης διαφήμισης από όλο το σκυλολόι της καθεστωτικής ελίτ, το οποίο έχει αποδείξει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι έχει τη δύναμη να επιβάλλει στις χειραγωγούμενες μάζες ακόμα και τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη.

Προσεχώς λοιπόν στις οθόνες σας, οι "Ρίζες του κακού..."

Το πρόβλημα βεβαίως δεν είναι ο κ. Μπαλτάκος, ούτε ο γιος του [εξόν και αν βρεθείτε τυχαίως στον δρόμο του, την ώρα που μοιράζει σφαλιάρες...]

Το μεγάλο πρόβλημα του ελληνόφωνου πόπολου είναι ότι δεν διαθέτει το αναγκαίο νοητικό και γνωστικό υπόβαθρο, ώστε να αντιληφθεί επιτέλους τη συμπαγή ενότητα του καθεστώτος.

Γιατί το καθεστώς είναι ένα, ενιαίο και αδιαίρετο.

Από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό του κ. Καρατζαφέρη, ίσαμε τις διάφορες ΡΟΖΕΣ του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, κινείται και πλουτίζει ένας υπόγειος κόσμος λαμόγιων, παπατζήδων, μιζαδόρων, σπεκουλαδόρων και κρατικοδίαιτων ερπετοειδών, που εκμεταλλεύονται ακριβώς τη συνοχή του συστήματος, για να μασάνε όλοι τους με δέκα μασέλες.   

Με λίγα και σταράτα λόγια, από τις ΡΙΖΕΣ του κ. Μπαλτάκου, ίσαμε τις ΡΟΖΕΣ του κ. συντρόφου Τσιπρανδρέου, το καθεστώς είναι ένα, ενιαίο και αδιαίρετο. 

Και θα σας δώκω εδώ ένα φωτεινό παράδειγμα...

Το παράδειγμα των "ερμοκοπιδών" 

2.Οι Ρίζες και οι Ρόζες

Μπαλτάκος Παναγιώτης Λιάνα Κανέλλη


Ερμοκοπίδες ονομάστηκαν [στην αρχαιότητα] μια παρέα κακών παιδιών, που έκαμαν το ανοσιούργημα να σπάσουν τις κεφαλές των Ερμών, μεσούντος του πελοποννησιακού πολέμου.


Οι ερμές ήσαν μαρμάρινοι οδοδείκτες των Αθηνών, με την κεφαλή του Ερμού προσαρμοσμένη σε μαρμάρινη πλάκα. Η καταστροφή τους αποτελούσε ιεροσυλία και κακό οιωνό...

Εξόν όμως από τους ερμοκοπίδες της αρχαιότητας υπάρχουν και οι "ερμοκοπίδες" του κ. Μπαλτάκου, οι οποίες είναι βιβλίο.

Τον Απρίλιο του 2014, λίγο προτού να βγουν στη φόρα τα άπλυτα των ντογιακοκουτζαμανηδων, ο κ. Μπαλτάκος παρουσίασε τους "ερμοκοπίδες" του [πού αλλού?] στο άντρο της εκδοτικής διαπλοκής, στον ΙΑΝΟ.
Στο λαμπρό team των παρουσιαστών πρώτοι και καλύτεροι ήσαν οι κύριοι Σαμαράς, Κανέλλη, Πρετεντέρης, Αλευράς και Λυκουρέζος. Κι από κάτου, μαζωμένη όλη η λαμεδογκλαμουριά της βορειοπροαστειακής ελίτ, να επιδεικνύει ασύστολα τα νέα δημιουργήματα των διεθνών μόδιστρων.
Να μην ξέρεις δηλαδή από που να ξεράσεις...

Κι έρχομαι τώρα εγώ ο άθλιος και ερωτώ...
Για τον πρωθυπουργό μας, δεν τρέχει τίποτα. Χρόνια κολλητός με τον κ. Μπαλτάκο, πήγε για να υποστηρίξει τον φίλο του. Τώρα θα μου πεις, τι σόι φιλία ήταν αυτή, όταν λίγο καιρό μετά απεδείχθη ότι ο κ. Μπαλτάκος έλεγε τα μύρια όσα, πίσω από την πλάτη του κ. Σαμαρά?
Θα σου απαντήσω ότι στα ανώτερα κλιμάκια αυτής της πουτάνας της κοινωνίας, έτσι εννοούνται και οι φιλίες και τα κολλητίκια.
Κόμπρα με κροταλία, μπορεί να κάμουν σωστότερη κολεγιά απ' ότι πολιτικός με πολιτικό...

Κι εντάξει, πες ο κ. Νάσος Αλευράς είδε φως και μπήκε... Κι άειντε να δικαιολογήσουμε και τον κ. Λυκουρέζο, ο οποίος για τη γενιά των εξηντάρηδων, είναι ότι και ο κ. Πέτρος Τατσόπουλος για τη γενιά των σαραντάρηδων. Πάνε παντού...  
Αλλά ο κ. Πρετεντέρης?
Και προπαντός, η κ. Κανέλλη?

Διότι ο κ. Πρετεντέρης, αν δεν με γελά η μνήμη μου, έκαμε καριέρα γλείφοντας πατόκορφα τον κ. Σημίτη και την καμαρίλα του. Κι αν δεν με γελά επίσης το μνημονικό μου, αμέσως μετα τη δημοσιοποίηση του γνωστού βίντεο με τον κ. Κασιδιάρη, ζητούσε την κεφαλή του κ. Μπαλτάκου επί πίνακι...
Τι διάολο?
Δεν ήξερε δηλαδή ποιος ήταν ο κ. Μπαλτάκος όταν του παρουσίαζε τις ερμοκοπίδες του?
Ή μήπως αγνοούσε τις εθνικιστικές ιδέες του, που αν μη τι άλλο διακρίνονται ξεκάθαρα και στο βιβλίο, το οποίο ο ίδιος παρουσίασε...

Φαίνεται λοιπόν ότι το ανθρωπολογικό είδος "πρετεντέρη" αποτελεί κάτι σαν μετάλλαξη του ανθρώπινου όντος, η οποία εμφανίστηκε εσχάτως στο ζωικό βασιλειο και χαρακτηρίζεται από ελάχιστη διάρκεια μνημης, περίπου όσης και η μνήμη του χρυσόψαρου, που διαρκεί λιγότερο από δύο λεπτά.
Το κενό εγκεφάλου που απομένει λόγω της έλλειψης μνήμης, γεμίζεται από επιστρωματώσεις σάλιου, που διοχετεύεται κατά οκάδες στη γλώσσα, για να μπορεί να γλείφει παν ότι κινείται στο αστραφτερό σύμπαν της εξουσίας.
Από σημίτηδες μέχρι σαμαράδες κι από καραμανλήδες μέχρι θοδωράκηδες.
Κάπως έτσι, δηλαδή που λειτουργούν και οι σαύρες, οι οποίες κινούμενες σε ένα ανηλεές και άνυδρο περιβάλλον, δεν χρειάζεται διόλου να διαθέτουν μνήμη, αρκεί να διαθέτουν μπόλικο σάλιο για να υγραίνουν το γλοιώδες σώμα τους...
Αλλιώς ψοφάνε.




Γιάννα Αγγελοπούλου Λιάνα Κανέλλη

Το καλύτερο όμως ενσταντανέ της βραδιάς ανήκει στην κ. Λιάνα Κανέλλη.
Η εν λόγω κυρία είναι βουλευτίνα του ΚΚΕ [ότι μπορεί να σημαίνει αυτό στην εποχή μας] και φανατισμένη εχθρά ενάντια σε κάθε τι που θυμίζει έθνος, φυλή, παράδοση κ.ο.κ.
Θα πρόσθετα μάλιστα ότι φύσει και θέσει, εκφράζει την αβάν γκάρντ της νεοταξίτικης προπαγάνδας, που απαιτεί την πλήρη εξαφάνιση όλων των συλλογικών ταυτοτήτων, με πρώτη απ' όλες την αρχέγονη συλλογική ταυτότητα των φύλων.    
Όπως θα έλεγε και ο μακαρίτης Μένης Κουμανταρέας, η γυναίκα είναι "υπεράνω φύλου" και δεν έχει πρόβλημα ακόμα και να την πεις "τσολιά μου".
Και μέχρις εδώ καλά. Δικό της είναι το αποτέτοιο κι ότι θέλει το κάμει...

Ο κ. Μπαλτάκος όμως είναι η επιτομή του παλιομοδίτη συντηρητικού εθνικόφρονα, που έτσι κι ακούσει για "κουμμουνιστές" ή για γκέη ή για ΛΟΑΤΤ άτομα, παθαίνει ιλαρά.
Τι γυρεύει λοιπόν μια "έτσι" κομμουνίστρια στο παζάρι της πατριωτικοφροσύνης?
Και καλά, πες δεν ήξερε ποιος είναι ο κ. Μπαλτάκος... Δεν ρώταγε?
Ή έστω, δεν διάβαζε το βιβλίο που πήγε να παρουσιάσει?

Ε λοιπόν, αδέρφια μου τέτοιες καταστάσεις δεν εξηγούνται με την απλή λογική του σώφρωνος πολίτη.
Να παρουσιάζει η κ. Κανέλλη βιβλίο του κ. Μπαλτάκου, είναι σαν να κληθεί ο κ. Μπουτάρης να ντυθεί Μιαούλης και να απαγγείλει τον Ματρόζο στην εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου.
Άλλα πράγματα λοιπόν συμβαίνουν στο βασίλειο της υποκρισίας, στο οποίο ζει και βασιλεύει η ελληνόφωνη ελίτ της αρπαχτής και της αλλαξοκωλιάς.

Και για να πούμε τα πράγμα με το όνομα τους, η κ. Κανέλλη έχει τόση σχέση με τον κομμουνισμό όση σχέση έχει και ο κ. Μπαλτάκος με τον πατριωτισμό.

Διότι ο δημιουργός των ΡΙΖΩΝ είναι το ίδιο πρόσωπο που βρέθηκε δίπλα στον κ. Σαμαρά όταν αυτός άνοιξε τα σύνορα και έμπασε εδώ μέσα τα 2/3 του αλβαναριού, μπολιάζοντας τις ελληνικές πόλεις και την ελληνική φυλή με την κακογουστιά, τη βαρβαρότητα και τον πρωτογονισμό των ορδών του αειμνληστου Αλή πασά [ο οποίος διασκέδαζε να τρώγει το μεσημαριανό του παρακολουθώντας τους αλβανούς δημίους του να γδέρνουν ζωντανούς ανθρώπους!]

Ο δημιουργός επίσης του υποτίθεται νέου πατριωτικού κόμματος παρέμενε κολλητός του κ. Σαμαρά, όταν αυτός αποκαλούσε "έλληνα" τον δίμετρο αράπακλα στο μέγαρο Μαξίμου, ώστε να προετοιμάσει το έδαφος για την απονομή της ελληνικής ιθαγένειας σε όλες τις φυλές του φαραώ.
Κι ο δημιουργός ακόμα των Ριζών δεν έπαψε να είναι Γενικός Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας ακόμα και όταν η γαλαζοπράσινη συμμορία έβανε μπροστά το σχέδιο της αντικατάστασης των Ελλήνων από αφροασιατικές μάζες.
Ποιος πατριωτισμός λοιπόν?

Έτσι είναι οι πατριώτες?
Θα δέχονταν μωρέ ένας αληθινός πατριώτης να δίδεται η Ελληνική σημαία σε αλβανοκογκολέζους?
Θα δέχονταν μωρέ ένας πραγματικός Έλληνας να αλωνίζουν οι Τουρκοι στη Θράκη και στο Αιγαίο?
Θα συμβιβάζονταν ποτέ ένας εθνικιστής με το να βγάνει το υπουργείο εσωτερικών τουρκόφωνες επιγραφές αποκαλώντας την Κομοτηνή Γκιουμουλτσίνα?
Τι σκατά πατριώτες είναι τούτοι εδώ, εγώ δεν το καταλαβαίνω...
Εξόν και αν εννοούν τον πατριωτισμό όπως εννοεί τον κομμουνισμό η κ. Λιάνα Κανέλλη...

Και για να τελειώνουμε αδέρφια μου, ό λαός μας λέγει: "όλοι οι γύφτοι μια γενιά!" [ρομά τους λένε τώρα...]
Τι μπαλτάκοι, τι κανέλληδες, τις πρετεντερηδες, τι λαζόπουλοι...
Κανένας από αυτο το μεταλλαγμενο σκυλολόι δεν έχει πραγματικά ιδεολογία. Ούτε αριστερά,ούτε δεξιά.
Κανένας από ετούτες εδώ τις πολιτικές λειχήνες δεν έχει το ανάστημα να πολεμήσει για τις ιδέες του [και πολύ περισσότερο να φυλακιστεί γι αυτές...]
Αντιθέτως...

Οι ιδέες για τους κανελλομπαλτάκους παίζουν το ρόλο του μελανιού, που αμολάει η σουπιά για να ξεγελάσει τα χταπόδια...  
Τις μοστράρουν εν είδει κοστουμιού, για να πείσουν το πόπολο ότι τάχα μου κοπιάζουν για το καλό του. Κι επειδή δεν θα έλεγε να πιπιλάνε όλοι την ίδια καραμέλα, το βρίσκουν πολύ συμφερότερο να το παίζουν άλλοι αριστεροί, άλλοι δεξιοί και άλλοι ποταμίσιοι.
Μπροστά στην κολυμπήθρα της εξουσίας όμως, ξεβρακώνονται όλοι τους μια χαρά και τότε φαίνεται πόσο γυμνοί ήσαν οι βασιλιάδες του λαουτζίκου [κι από τ' αριστερά του κι από τα δεξιά του...]

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ