Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Και ο Τσίπρας αλλά και ο Κικίλιας μιλάνε για Δημοκρατίες….Τυχαίο;; Ας δούμε τι μας λέει ο μνημονιακός Κικίλιας…και ας βγάλουμε συμπέρασμα...


Βασίλης - Κικίλιας
Δήλωση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη , Βασίλη Κικίλια, για τον…ζόρικο Δεκέμβρη της δικομματικής κυβέρνησης.

Διαβάστε την σχετική δήλωση:

«Τα τελευταία πέντε χρόνια η πατρίδα μας αγωνίζεται ενάντια σε μία πολλαπλή κρίση με μοναδικό της όπλο τους κόπους και τις
θυσίες των Ελλήνων πολιτών.


Αγωνίζεται κυρίως για την αλλαγή μίας νοοτροπίας και για αυτό προβαίνει σε μεταρρυθμίσεις, στέλνοντας μήνυμα σταθερότητας, αλλά κυρίως προοπτικής σε όλη τη διεθνή κοινότητα.

Κυρίως όμως αγωνίζεται να οικοδομήσει μία νέα Ελλάδα, αντάξια των ονείρων όλων μας.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες και πάντα στο ίδιο πλαίσιο διαχείρισης αυτής της πραγματικότητας, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ιδιαίτερες προκλήσεις, που ξεκινούν με την ψήφιση του νέου Προϋπολογισμού, που θα

εφαρμοστεί την πρώτη χρονιά εξόδου της χώρας από το Μνημόνιο, την ημέρα μνήμης του θανάτου ενός παιδιού, αλλά και των τραγικών και ανυπολόγιστων καταστροφών που ακολούθησαν στην Αθήνα, όπως και την επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού και υπουργών της γείτονος χώρας.

Συναισθανόμενος πλήρως τις ευθύνες όλων μας, καλώ όλα τα πολιτικά κόμματα, τους κοινωνικούς φορείς και πάνω από όλα τους πολίτες- ανεξαρτήτως διαφορετικών πολιτικών θέσεων και απόψεων- να κατανοήσουμε την κρισιμότητα, αλλά και τη σπουδαιότητα αυτών των στιγμών και να λειτουργήσουμε με μοναδικό μας οδηγό το ουσιαστικό συμφέρον του τόπου και το τί προστάζουν οι νόμοι και το Σύνταγμα για μία ευνομούμενη Δημοκρατία.

Η μακρόχρονη Ιστορία μας διδάσκει ότι όταν συνειδητοποιούμε τα μεγάλα και τα σημαντικά και παραμερίζουμε τις μικροδιαφορές και τα μικροσυμφέροντά μας, πραγματοποιούμε, ως λαός, θαύματα.

Η Δημοκρατία είναι το πολίτευμα που απαιτεί διαρκή και συνεχή εγρήγορση, ώστε η ελευθερία να διασφαλίζεται και τα δικαιώματα των πολιτών να προστατεύονται ενάντια σε κάθε μορφή δράσης, που επιχειρεί να επιβληθεί με βία και καταστροφές.

Η Δημοκρατία διαθέτει ευτυχώς τους μηχανισμούς εκείνους που είναι σε θέση να εξασφαλίσουν την ευταξία και το δικαίωμα των πολιτών στην ποιότητα ζωής.

Καταλήγοντας, αισθάνομαι την ανάγκη να επισημάνω ότι η Δημοκρατία δεν επιτρέπει σε κανένα να επιβουλεύεται την κοινωνική ειρήνη, τη σταθερότητα, το δικαίωμα στην ιδιωτική και δημόσια περιουσία, δεν επιτρέπει καμία ανοχή απέναντι στον οποιαδήποτε επιχειρήσει να την αμαυρώσει.

Αυτό απαιτεί η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, αυτό επιτάσσει το χρέος μας απέναντι στην Πατρίδα και 
 και αυτό θα διασφαλίσουμε με απόλυτη σοβαρότητα και αποφασιστικότητα ».

Aπό πότε ο μνημονιακός Κικίλιας έχει πόνο για την Δημοκρατία;; Βλέπει απειλή της Δημοκρατίας;; Από ποιους;; Για ποια κρισιμότητα μας μιλά;; Όταν καταλυόταν το Σύνταγμα από τους τοκογλύφους δεν τον είδαμε να λέει τίποτα....Μόνο χαρές και δημόσιες σχέσεις βλέπαμε....

Τι συμβαίνει τελικά;;

Η αλήθεια είναι μια και μοναδική. Το σύστημα που μας οδήγησε στους τοκογλύφους δανειστές  είναι φοβισμένο.  Η χώρα είναι τελείως παραδομένη στους τοκογλύφους και φως στο τούνελ δεν υπάρχει. Ο λαός στην συντριπτική του πλειοψηφία είναι κουρασμένος και αγριεμένος με τους προδότες των Αθηνών! 

Άρα;;;




Το σύστημα παίζει με τα πολιτικά ένστικτα του λαού! Ερεθίζει το πόπολο με ένα υγρό στουπί που ακούει στο όνομα εξάρχεια. Παρακράτος και εξάρχεια και στην μέση ο απλός λαός να βλέπει έναν περιθωρικό ληστή Τραπεζών, να παριστάνει τον Τσε Γκεβάρα.

 Τα επεισόδια είναι βούτυρο στο ψωμί του καθεστώς. Τα μυστήρια επεισόδια που γίνονται πότε για το Πολυτεχνείο και πότε για την μνήμη του Γρηγορόπουλου. Από εκεί και πέρα είναι θέμα χρόνου ο έλεγχος των πάντων. Για το "καλό" της δημοκρατίας και της ελευθερίας.  Όσες περισσότερες ζημιές κάνει το παρακράτος τόσο περισσότερο Δημοκράτες θα εμφανίζονται οι καθεστωτικοί. Αυτοί, που ξεπούλησαν το δημόσιο κεφάλαιο στους ξένους και κατέστρεψαν το μέλλον της νεολαίας. Ξεπούλησαν μια ολόκληρη γενιά Ελλήνων με το αλαζονικό "έτσι θέλω"....έτσι γουστάρω.



Τσίπρας και Κικίλιας παίζουν μονότερμα τον  φοβισμένο λαό. Ο Τσίπρας της καθεστωτικής αριστεράς και του Γιούνγκερ που κόβει αλαζονικές βόλτες πλαισιωμένος με Αμερικανούς συμβούλους, και ο Κικίλιας της αστυνομοκρατίας που μας είναι "ανήσυχος"..... και έχει φόβο για την Δημοκρατία των τοκογλύφων...των κολλητών...που χάρη στο  ΤΑΙΠΕΔ αγοράζουν τα πάντα....

Η Ελληνική κοινωνία τρομοκρατείται από αυτούς που την διέλυσαν! 

Τρομοκρατείται από αυτούς που την ρήμαξαν!

Μην τους δίνεται σημασία. Αφήστε τους να φαγωθούν μεταξύ τους. 

Χέστε τα "δικά" τους blogs που σπέρνουν πανικό. Είναι τα ίδια blogs που γιγάντωσαν χωρίς λόγο την χρυσή αυγή!

Έχουν πολλά προβλήματα να λύσουν. Στημένους αγώνες στο ποδόσφαιρο, νέα μνημόνια μέχρι και Προέδρους της Δημοκρατίας....

peri majestic
 
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »