Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Η «ρατσιστοποίηση» των πάντων. «Ρατσιστές» οι Tom και Jerry κατά την Amazon!

Τα πάντα στην εποχή μας γίνονται "ρατσιστικά", καθώς η παράνοια του «αντιρατσισμού» εξαπλώνεται παντού στις ζαλισμένες από την πολλή ‘πολιτική ορθότητα’ δυτικές κοινωνίες. Οι λέξεις πλέον έχουν χάσει το νόημά τους και σε λίγο δεν θα υπάρχει τίποτα που δεν θα είναι «ρατσιστικό».

Όπως γράφει η London Independent:

Οι φίλοι του Tom και Jerry μπορεί να κάνουν ασυναίσθητα κάποιο μορφασμό όταν το κεφάλι του άτυχου γκρίζου γάτου χτυπάει για πολλοστή φορά σε ένα παράθυρο. Όμως, σύμφωνα με την Amazon, ο πραγματικός κίνδυνος για τους σύγχρονους θεατές των κλασικών κινουμένων σχεδίων έγκειται στον «εγγενή ρατσισμό» τους.

Οι άνθρωποι που ελπίζουν να κατεβάσουν τα ηλικίας 70 χρόνων κλασσικά κινούμενα σχέδια μέσω της υπηρεσίας videostreaming της εταιρείας, παλαιότερα γνωστή ως LoveFilm, έρχονται
αντιμέτωποι με την προειδοποίηση ότι περιέχει «κάποιες εθνοτικές και φυλετικές προκαταλήψεις που κάποτε ήταν κοινές στην αμερικανική κοινωνία».




Η ανακοίνωση είναι πιθανό να αναφέρεται στην απεικόνιση μιας μαύρης υπηρέτριας γνωστής ως “MammyTwoShoes” στη σειρά κινουμένων σχεδίων. Ο χαρακτήρας της παχιάς μεσήλικης μαύρης γυναίκας, της οποίας το πρόσωπο εμφανίζεται μόνο μία φορά, είναι γενικά αποδεκτό ως «ένα ρατσιστικό στερεότυπο του υπηρέτη μιας οικογένειας λευκών». «Τέτοιες απεικονίσεις ήταν λάθος τότε και είναι λάθος σήμερα», προσθέτει η προειδοποίηση Amazon.




Η αρχική σειρά ταινιών μικρού μήκους των Τομ και Τζέρι παρήχθη από το κινηματογραφικό στούντιο MGM το 1940, και διήρκεσε μέχρι το 1957. Οι παραγωγοί WilliamHanna και JosephBarbera έκαναν πάνω από 100 κινούμενα σχέδια, κερδίζοντας επτά βραβεία ακαδημίας.


ΚΟ: Παρακάτω μερικά παραδείγματα «ρατσιστοποίησης» των πάντων που έχει παρουσιάσει ο ΚΟ προς γνώση και συμμόρφωση όσων δεν θέλουν να κολλήσουν "ρατσισμό" (είναι και άλλα, αλλά δεν έχει νόημα να τα ψάξω όλα – άλλωστε, έρχονται και άλλα) :








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »