Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΟΙ …«ΚΑΛΟΙ», ΟΙ …«ΚΑΚΟΙ» ΚΑΙ ΤΑ …ΚΟΡΟΪΔΑ!!!

Οι…«καλοί» Κούρδοι αυτονομιστές, εξοπλισμένοι κι εκπαιδευμένοι από τους Σιωνιστές,  ανατίναζαν τους αγωγούς που μετέφεραν αέριο από το …«κακό» Ιράν στον …«κακό» Ερντογάν, ο οποίος τελικά κάλυπτε τα κενά …με αέριο του άλλου …«κακού» Πούτιν.ΟΙ ...«ΚΑΛΟΙ», ΟΙ ...«ΚΑΚΟΙ» ΚΑΙ ΤΑ ...ΚΟΡΟΪΔΑ!!! 1

Τις συμμαχίες που έκανε ο …«κακός» Ερντογάν με τους …«κακούς» Ιρανούς και τους ακόμη πιο …«κακούς» Ρώσσους,  ήταν λογικό ότι θα τις πλήρωνε μία μέρα από τους …«καλούς» μας συμμάχους, όπως κι ο κουμπάρος του ο
Κωστάκης.

ΟΙ ...«ΚΑΛΟΙ», ΟΙ ...«ΚΑΚΟΙ» ΚΑΙ ΤΑ ...ΚΟΡΟΪΔΑ!!!
Ο Κωστάκης, αφού είδε τον χάρο με τα μάτια του, τώρα ψηφίζει τα Μνημόνια με τα δύο χέρια για να εξλιεωθεί απέναντι στο Κτήνος.


Όσο ο Σαντάμ πολεμούσε το ΙΡΑΝ, που είχε ξεφύγει από τα δόντια των τοκογλύφων, είχε το ελεύθερο από την Δύση να εξοντώνει τους Κούρδους στις περιοχές με κοιτάσματα.
Μάλιστα οι …«καλοί» μας σύμμαχοι του προμήθευαν τα απαραίτητα χημικά για να τα δοκιμάσει στους Κούρδους.

ΟΙ ...«ΚΑΛΟΙ», ΟΙ ...«ΚΑΚΟΙ» ΚΑΙ ΤΑ ...ΚΟΡΟΪΔΑ!!! 3


Σήμερα οι …«καλοί» μας σύμμαχοι  δουλεύουν για το …«καλό» των Κούρδων.

ΟΙ ...«ΚΑΛΟΙ», ΟΙ ...«ΚΑΚΟΙ» ΚΑΙ ΤΑ ...ΚΟΡΟΪΔΑ!!! 4
Σίγμα

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »