Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Προς του αναγνώστες του Κόκκινου Ουρανού

- Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ σε λίγο καιρό θα κλείσει αισίως τα 7 χρόνια ζωής και λειτουργίας. Ήταν Νοέμβριος του 2007 όταν έκανε τα πρώτα βήματά του. Η αλήθεια είναι ότι από τότε άλλαξαν πολλά. Κάποιοι αναγνώστες στην πορεία δυσαρεστήθηκαν, κάποιοι έφυγαν, κάποιοι ήρθαν. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα. "Lifewillgoon.." *



- Έχοντας πηγή έμπνευσης για το όνομά του και βασικό κομμάτι της θεματολογίας του την χριστιανική εσχατολογία, ο ΚΟ εξαρχής προσπάθησε να παρουσιάσει ειδήσεις που δύσκολα γίνονται γνωστές στο ελληνικό κοινό, εστιάζοντας κυρίως στην απειλητική εξάπλωση της Νέας Τάξης Πραγμάτων, σε πολιτική – οικονομία - θρησκεία - κοινωνία και ανθρώπινη συμπεριφορά. 7 χρόνια μετά από εκείνο το ξεκίνημα, ο ΚΟ, χωρίς να έχει λησμονήσει τα θέματα της αρχικής του θεματολογίας, είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζει ειδήσεις που περιστρέφονται περισσότερο γύρω από το θέμα της πολυπολιτισμικότητας, απέναντι στην οποία εκφράζει μια ξεκάθαρα αρνητική στάση. Κάτι που αναπόφευκτα κάνει τον ΚΟ μη ‘politicalcorrectκαι πιθανότατα παρακολουθούμενο από την αστυνομία σκέψης.


- Αυτή η «εμμονή» με την πολυπολιτισμικότητα δεν πρέπει να ξαφνιάζει. Το θέμα της πολυπολιτισμικότητας δεν αυτονομείται, δεν έχει σχέση με την αύξηση της εγκληματικότητας και την υποβάθμιση της ζωής (στις οποίες σαφώς έχει συνεισφέρει), ούτε είναι θέμα «αισθητικής» ή κάποιας  ρομαντικής/συναισθηματικής εμμονής με τον «παλιό καλό καιρό» που ζούσαμε ήσυχα και «δεν είχαμε τόσους ξένους», ούτε φυσικά έχει σχέση με κανένα «ρατσισμό» ή «μίσος». Η πολυπολιτισμικότητα συνδέεται άμεσα με την ιδέα του «παγκόσμιου χωριού», του «πολίτη της Γης» και τον
υποβιβασμό, την αποδόμηση έως και κατάργηση κάθε έννοιας έθνους – φυλής - ταυτότητας. Οδηγεί στην πολτοποίηση συνειδήσεων, πολιτισμών, λαών και φυλών. Συνδέεται δηλαδή με την ισοπεδωτική παγκοσμιοποίηση, η οποία με την σειρά της αποτελεί βασικό πυλώνα της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ακολουθούμενη από την συνεχιζόμενη εισβολή παράνομων μεταναστών, η επιβαλλόμενη πολυπολιτισμικότητα οδηγεί αναπόφευκτα στην εθνολογική αλλοίωση, στην απώλεια της ταυτότητάς μας και την βίαιη μετάλλαξή μας σε «κάτι άλλο» από αυτό που ήμασταν τόσα χρόνια. Και όλα αυτά χωρίς καν να ρωτηθεί ο «κυρίαρχος λαός» από τους δήθεν υπέρμαχους της δημοκρατίας και τους δήθεν Ηρακλειδείς του Συντάγματος. Η πολυπολιτισμικότητα περαιτέρω, προκειμένου να προστατευτεί ως κυρίαρχο, πλέον, «δόγμα», οδηγεί στην δαιμονοποίηση και την ποινικοποίηση κάθε συνειδητής αντίδρασης μέσω του πολυδιαφημιζόμενου και επιδοτούμενου «αντιρατσισμού» και των λεγόμενων «αντιρατσιστικών» νόμων (anti-hatelaws), πίσω από τους οποίους υπάρχουν πάντα, εξωγενή ευρωπαϊκά, υπερατλαντικά και «περιούσια» διευθυντήρια. Η επέκταση τέτοιων νόμων δεν έχει στόχο βέβαια, την αντιμετώπιση του «ρατσισμού», αλλά αποβλέπει στην ολοκληρωτικού τύπου κατάργηση της ελευθερίας του λόγου και στην επιβολή ενός οργουελιανού newspeak. Άρα, ο ΚΟ δεν έχει «αλλάξει ρότα» ως προς την αρχική του στάση απέναντι στην Νέα Τάξη, αν και ίσως έγινε λίγο πιο ‘hardcore’.




- Μέσα σε αυτό το κλίμα η κοινωνική μηχανική (social engineering) έχει πείσει τις μάζες ότι κάθε αντίδραση στην πολυπολιτσμικότητα είναι «ρατσισμός». Ο δε «ρατσισμός» προβάλλεται και θεωρείται επίσημα η ύψιστη «αίρεση» της εποχής μας. Ως εκ τούτου, πληθαίνουν οι ιεροεξεταστές – κυνηγοί αυτής της «αίρεσης» και είναι φυσιολογικό να ξεπετιόνται και εδώ στον ΚΟ, κατά καιρούς, διάφορα άτομα που σπεύδουν να του κολλήσουν την ταμπέλα του «ρατσιστικού» ή «φασιστικού» μπλογκ, που μάλιστα…«μας κάνει και τον χριστιανό». Συνήθως, τα άτομα αυτά όπως έρχονται έτσι και φεύγουν, χωρίς να πουν κάτι ουσιαστικό πέραν από τα γνωστά κλισέ. Οπότε είναι κουραστική και μάλλον περιττή η ενασχόληση μαζί τους και πολύ περισσότερο κάθε προσπάθεια απολογίας.


- Ο ΚΟ θα συνεχίσει να θεωρεί την πολυπολιτισμικότητα ως ένα μοχλό αλλοίωσης, διαίρεσης, καθυπόταξης και τελικά εξόντωσης ενός λαού. Η δε ‘πολιτική ορθότητα’ (ή αλλιώς ‘culturalmarxism’) που έχει εισχωρήσει στον δημόσιο λόγο και σε κάθε πτυχή της ζωής μας, χειραγωγεί την συνείδηση, αδρανοποιεί την κριτική σκέψη και δημιουργεί φοβισμένες υπάρξεις που φοβούνται ακόμα και αυτό που σκέφτονται!


Την ώρα που κάποιοι μιλάνε για «δικαιώματα», «ισότητα», αγάπες και λουλούδια, το ιερατείο της Νέας Τάξης απεργάζεται την μετατροπή μας σε ένα εύκολα ελεγχόμενο πολυεθνικό κοπάδι, χωρίς ταυτότητα και σθένος. Οι θιασώτες της παγκοσμιοποίησης δεν επιθυμούν λαούς ομοιογενείς με ισχυρές ρίζες σε πίστη, παράδοση και οικογένεια. Απεναντίας θέλουν άμορφες μάζες μικρόψυχων ατόμων που ζουν για τον εαυτό τους, χωρίς ταυτότητα, χωρίς μνήμη, μέσα σε μια απρόσωπη, ψυχρή, καταναλωτική αλλά και πανηδονιστική κοινωνία, όπου κάθε επιθυμία τους θα ονομάζεται «δικαίωμα», αρκεί να μένουν μέσα στο «ζαλισμένο κοπάδι». Ένα κοπάδι που ζαλισμένο θα πέσει εύκολα στα νύχια της επερχόμενης τυραννικής παγκόσμιας κυβέρνησης και του εκφραστή της, του ultimateπαγκόσμιου κυβερνήτη. 


- Όχι ότι ο σύγχρονος «δυτικός» άνθρωπος είναι το «αθώο θύμα» και δεν έχει ευθύνη για το πρωτοφανές κατρακύλισμα και την σταδιακή του παραμόρφωση. Για αυτό, αν και η ισλαμοποίηση των χωρών της Δύσης αποτελεί εργαλείο της Νέας Τάξης, η πάση θυσία διατήρηση του σύγχρονου κενού, μαλθακού, υλιστικού δυτικού τρόπου ζωής δεν είναι το ζητούμενο. Η κάθε ειλικρινής όμως αντίσταση στη Νέα Τάξη προϋποθέτει εκτίμηση και υπεράσπιση (και ει δυνατόν επιστροφή) σε πίστη – οικογένεια – ταυτότητα. Δυστυχώς, τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, ο χρόνος τρέχει αδυσώπητα και η κατάσταση ίσως είναι ήδη μη ανατρέψιμη. Τούτο βέβαια, δεν σημαίνει ότι πρέπει να οδηγηθούμε σε μια εθελούσια απόσυρση από κάθε αγώνα και σε μια παθητική αναμονή του Τέλους ή της Ημέρας της Κρίσης. Απεναντίας, απαιτείται εγρήγορση και  ιδεολογική / πνευματική πάλη που καλείται - και αξίζει - να δώσει ο καθένας που δεν θέλει να είναι ένα νεκρό ψάρι στο ρεύμα του ποταμού. Σε προσωπικό και σε συλλογικό επίπεδο.




- Ως μη ‘politicalcorrect’ ο ΚΟ θα συνεχίσει να παρουσιάζει ειδήσεις και κείμενα που έρχονται σε αντίθεση με την mainstreamάποψη. Θα συνεχίσει να γράφει για τον αυξανόμενο ρατσισμό κατά των γηγενών ευρωπαίων που αποκρύπτεται συστηματικά. Θα συνεχίσει να γράφει για την χριστιανοφοβία που σαρώνει τα πάντα. Θα συνεχίσει να δείχνει ότι αυτοί που κατηγορούν τους άλλους για «μίσος», έχουν το μεγαλύτερο μίσος. Αυτοί που κατηγορούν τους άλλους για «ρατσισμό», είναι οι πιο σκληροί ρατσιστές. Αυτοί που μιλάνε για «δικαιώματα», καταπατούν τα δικαιώματα των άλλων και το απολαμβάνουν μάλιστα. Αυτοί που κόπτονται για την δημοκρατία, στην πραγματικότητα την έχουν κάνει «υποπόδιον των ποδών τους». Θα συνεχίσει να δείχνει τα αιώνια «θύματα» ως θύτες και το αντίθετο. Θα συνεχίσει να δείχνει την «άλλη πλευρά του φεγγαριού». Θα συνεχίσει να ψάχνει και να βρίσκει την «αιρετική» πλευρά της ιστορίας και όσο μπορεί, θα αποδομεί τα κλασσικά στερεότυπα που όλοι έχουμε διδαχτεί. Πάντοτε με στοιχεία. (Η αλήθεια είναι ότι αυτή πτυχή του ΚΟ με συναρπάζει).




- Έτσι, όποιος επιθυμεί να διαβάζει άρθρα π.χ. περί του «κακού» Λευκού που καταπίεσε τους Μαύρους και θα πρέπει μείνει σε μια γωνία ζητώντας αιωνίως συγνώμη, περί του «κακού» Λευκού Ευρωπαίου που πρέπει να δεχτεί ως «θεία δίκη» τον εποικισμό της χώρας του και της Ηπείρου του από τους αλλοδαπούς, περί της διάκρισης σε «καλή» και «κακή» βία, σε «καλούς» και «κακούς» σφαγείς της ανθρωπότητας και ευαισθησίες αλα καρτ, περί «κακών» Νοτίων «ρατσιστών» και «αγίου» Λίνκολν, περί της κουτοπόνηρης και ανιστόρητης θεωρίας ότι «όλες οι θρησκείες είναι ίδιες», «όλοι οι πολιτισμοί είναι ίδιοι», και ότι «δεν υπάρχουν διαφορές» στους λαούς, στις φυλές ακόμα και στα φύλα, περί των «ταλαίπωρων» μεταναστών που «δεν φταίνε σε τίποτα», περί των «μειονοτήτων» που καταπιέζονται, περί «ομοφοβικών» χριστιανών που έχουν «μίσος» και όλα αυτά τα καλοδουλεμένα κλισέ, λυπάμαι, αλλά δεν θα τα βρουν εδώ. Μια χαρά mainstreamπηγές ειδήσεων υπάρχουν εκεί έξω που σε καθημερινή βάση αναπαραγάγουν τα βολικά στερεότυπα του «καλού» και του «κακού». Ποιος ο λόγος να είσαι εδώ; Solong, φίλε.

 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα εμφανή και αφανή γουρούνια με θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους".


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »