Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

O σφιχτός εναγκαλισμός του Τσίπρα με τα μεγαλοσυμφέροντα συνεχίζεται

O σφιχτός εναγκαλισμός του... Αλέξη Τσε Γκεβάρα με τα μεγαλοσυμφέροντα και τους μεγαλοεπιχειρηματίες συνεχίζεται.

Μετά τον Μπόμπολα και τους υπόλοιπους «τσάρους» των media και των δημοσίων έργων, ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποδεχθεί στις αγκαλιές του και τους παραδοσιακούς βιομήχανους του ΣΕΒ. Έτσι, την ερχόμενη Πέμπτη ο άλλος επαναστάτης με τα λεφτά της ΕΡΤ, Στέλιος Κούλογλου, διοργανώνει ειδική εκδήλωση για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Εκεί θα μιλήσει και ο Αλέξης Τσίπρας αλλά και ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος του ΣΕΒ ο οποίος είναι γνωστό πόσο... αριστερές ευαισθησίες έχει αναπτύξει τελευταία.

Θα προηγηθεί συζήτηση - στρογγυλό τραπέζι με τη συμμετοχή των Άννυ Ποδηματά, Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - Ευρωβουλευτή ΠΑΣΟΚ, Προκόπη Παυλόπουλου Βουλευτή ΝΔ, Θόδωρου Σκυλακάκη, Ευρωβουλευτή - Προέδρου του Κόμματος «ΔΡΑΣΗ» και Γιώργου Σταθάκη, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ. Συντονιστής θα είναι ο Στέλιος Κούλογλου.

Όλοι αυτοί (προσέξτε ονόματα, ένας κι ένας οι άτιμοι...) θα μιλήσουν για την παραγωγική ανασυγκρότηση της
Ελλάδας. Μα έχει καμιά σχέση ο Προκόπης Παυλόπουλος με την παραγωγή; Έχει η φίλη του Γιωργάκη, Αννυ Ποδηματά; Έχει ο κολλητός της Ντόρας, Θ. Σκυλακάκης; Ή μήπως ο Γ. Σταθάκης ο οποίος τη μόνη παραγωγική ανασυγκρότηση που ξέρει είναι πώς να επενδύει τα λεφτά του σε μεγάλα ξένα funds. Και θα παρευρεθεί ο Τσίπρας που τις λέξεις παραγωγή και ανασυγκρότηση τις ξέρει μόνο από το «Κεφάλαιο» του Μαρξ, και ο κ. Δασκαλόπουλος, ο μόνος πρόεδρος των Βιομηχάνων χωρίς βιομηχανία.



Όλοι αυτοί οι σωτήρες θα μιλήσουν για το νέο παραγωγικό μοντέλο που πρέπει να ακολουθήσει η Ελλάδα ενώ θα τους συντονίσει ο επί χρόνια κρατικοδίαιτος δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου.

Αν αυτό δεν είναι παρακμή τότε τι να πει κανείς....


το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »