Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Πόσα πήρε η «αμαρτωλή» ΜΚΟ ανά έτος και σύμβαση (πίνακας)!ΜΕ ΡΟΝΤΟΣ – ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΜΚΟ!

Ο Αλεξ Ρόντος πάντα δίπλα στον Γ. Παπανδρέου, που συνομιλεί με την τότε (2004) αναπληρώτρια πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Ραντμίλα Σεκερίνσκα. 
Αίσθηση στην κοινή γνώμη προκαλεί η απίστευτη υπόθεση απάτης εις βάρος του Δημοσίου, που αποκάλυψε η ΕΛ.ΑΣ. για τη ΜΚΟ «Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης».

Αυτή η Μη Κυβερνητική Οργάνωση, η οποία είχε ως ειδικότερο αντικείμενο την αποναρκοθέτηση περιοχών, κατάφερε να πάρει από το Ελληνικό Δημόσιο, κατά το χρονικό διάστημα από το 2000 έως το 2004, για την πραγματοποίηση προγραμμάτων αποναρκοθέτησης σε τρίτες χώρες περίπου εννέα εκατομμύρια από κονδύλια της Υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (Υ.Δ.Α.Σ.) του υπουργείου Εξωτερικών.

Στις 26 Ιανουαρίου του 2012, απαντώντας σε ερώτηση στη Βουλή, ο τότε υφυπουργός Εξωτερικών,Δημήτρης Δόλλης, έδινε στη δημοσιότητα λεπτομερή στοιχεία για τις χρηματοδοτήσεις που έλαβε το «Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης».

ΕΠΑΙΡΝΕ “ΨΙΧΟΥΛΑ” ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΥΔΑΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ Ο …ΡΟΝΤΟΣ (2002)! Τότε άρχισε το μεγάλο φαγοπότι της παρέας Παπανδρέου… Δείτε αναλυτικά τις δαπάνες και
φρίξτε ελεύθερα:




Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο… Η παρέα χρηματοδοτούσε ακόμα και τον εαυτό της, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε το avantipopolo.gr και αποδεικνύουν ότι το φαγοπότι συνεχίστηκε και με τον ΓΑΠ πρωθυπουργό:

Όποιο έγγραφο και να σηκώσεις στο Υπ.Εξ. βρίσκεις από πίσω τον Άλεξ Ρόντο! Τον πολυπράγμονα σύμβουλο και στενότατο συνεργάτη του Γ. Παπανδρέου, που τώρα βρίσκεται σε αποστολή της Ε.Ε. στο Σουδάν (το οποίο απέκτησε στρατηγική αξία από τη μέρα που βρέθηκαν πετρέλαια…
Από το έγγραφο που δημοσιεύουμε σήμερα με Αρ. Πρωτ. ΑΣ32628/28-12-2011, προκύπτει ότι δεσμεύεται πίστωση 601.707,26 ευρώ για να καλυφθούν δαπάνες υποχρεώσεων της Υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ) παρελθόντων ετών έναντι ΜΚΟ (ερώτηση: ποιών παρελθόντων ετών; Δεν αναφέρεται στην απόφαση του Γεν. Γραμματέα Ιωάννη Αλέξιου Ζέπου).
Μία ΜΚΟ που παίρνει χρήματα είναι το ΙΣΤΑΜΕ, που εκτός από ερευνητικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ, είναι και ΜΚΟ του ΠΑΣΟΚ! Συγκεκριμένα δίνονται στο ΙΣΤΑΜΕ 47.011,10 ευρώ, προκειμένου να πληρωθεί η τρίτη δόση (από πόσες δόσεις;) του προγράμματος του για την αναδιάρθρωση της Βουλής της Γεωργίας (πρόγραμμα του 2002).
Που κρύβεται ο Α. Ρόντος; Πίσω από όλα!

-Το 2002 ο Α. Ρόντος τοποθετήθηκε (από τον Γ. Παπανδρέου φυσικά) στη θέση του διευθυντή στη νεοσύστατη τότε ΥΔΑΣ του Υπ.Εξ. Ο Α. Ρόντος ενέκρινε το πρόγραμμα του ΙΣΤΑΜΕ για τη Γεωργία.

-Μετά το 2004 ο Α. Ρόντος έγινε σύμβουλος του τότε προέδρου της Γεωργίας Σαακασβίλι – δημοσίευσε, μάλιστα άρθρο του στην «Χέραλντ Τρίμπιουν» που προειδοποιούσε ότι η Ρωσία θα προχωρούσε σε μερική κατοχή της Γεωργίας και η Δύση θα έπρεπε να αντισταθεί.
Δηλαδή: Ρόντος εγκρίνει το πρόγραμμα του ΙΣΤΑΜΕ για τη Γεωργία, Ρόντος εργάζεται στη Γεωργία, Ρόντος δραστηριοποιείται στο ΙΣΤΑΜΕ, που πληρώνεται από την έγκριση που έδωσε ο Ρόντος! Βρε, πως τα φέρνει η ζωή!





πηγές: olympia.gr , crashonline.gr
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »