Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Προσωπικός Αριθμός μετά τα μπάνια του λαού: «Θα σε ακολουθεί για όλη σου τη ζωή, μεγάλη ευκολία», vid

 «Εμείς είμαστε έτοιμοι», λένε από την πλευρά τους στην κυβέρνηση.

«Θα είναι υποχρεωτικός ο αριθμός αυτός! Δεν είναι κάτι που το παίρνουμε ή δεν το παίρνουμε».

«Κλειδώνει», εκτός απροόπτου, για το φθινόπωρο του 2024 η πρεμιέρα του Προσωπικού Αριθμού Πολίτη (ή Μοναδικού Αριθμού), με τα τελευταία γραφειοκρατικά εμπόδια να έχουν πλέον ξεπεραστεί.

«Έχει αργήσει λίγο! Αυτός ο αριθμός θα σε ακολουθεί για όλη σου τη ζωή! Θα ισχύει για όλες τις συναλλαγές. Θα αντικαταστήσει όλους τους άλλους αριθμούς. Παντού θα είναι αυτός ο αριθμός», ήταν ο δημοσιογραφικός προλογισμός του θέματος, με την καλεσμένη στον «αέρα» του ΣΚΑΪ φοροτεχνικό να συμπληρώνει τα εξής:

«Ακούμε από το 2020 για αυτόν τον αριθμό, ξέραμε ότι θα πάρει χρόνια. Τα όποια θέματα όμως έχουν ξεπεραστεί. Η ενεργοποίησή του θα γίνει μετά το τέλος του καλοκαιριού».

Σχετικά δε με τα χαρακτηριστικά του, ειπώθηκαν τα εξής:

«Ο Π.Α. θα είναι ένας μοναδικός αριθμός, θα χορηγείται άπαξ. Δεν θα μεταβάλλεται. Θα τον χρησιμοποιούμε ακόμα και στα νοσοκομεία και τον γιατρό μας. Είναι μεγάλη ευκολία.

Δεν αντικαθιστά τους άλλους αριθμούς με την έννοια του ότι εξαφανίζονται, στην πραγματικότητα ξεκλειδώνει όλα αυτά τα δεδομένα στα μητρώα μας. Δεν χρειάζεται να θυμόμαστε τίποτα άλλο.

Πρακτικά ο Π.Α. θα δοθεί σε όλους, σε όσους διαθέτουν ΑΦΜ και ΑΜΚΑ. Σε ό,τι αφορά τη διαδικασία χορήγησής του θα τη μάθουμε στην πορεία.

Θα αποτελείται από 12 ψηφία –και γράμματα και αριθμούς– τα 9 από αυτά θα είναι ο ΑΦΜ και θα προηγούνται 3 ψηφία. Θα γίνει πρόβλεψη ο πολίτης να μπορεί να επιλέγει τα 2 από αυτά τα ψηφία.

Δεν θα έχουμε πρόβλημα και στην ταυτοποίηση του προσώπου όταν χρειάζονται περισσότερα από 1-2 στοιχεία».

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »