Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Στο τέλος θα κρεμαστούν ψηλά

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

στο τέλος θα κρεμαστούν ψηλά
… αυτό είναι το μόνο σίγουρο για τη σατανική συμμορία της παγκοσμιοποίησης που παρασκηνιακά σκηνοθετεί το χάος που οδηγεί στην εξόντωση του λευκού ανθρώπου.

Και θα κρεμαστούν ψηλά μαζί με τους «ζελέδες» τους, όλους αυτούς τους λακέδες και τα ανδρείκελά τους τύπου ζελένσκι, τρουντώ, μακρόν, μπάϊντεν, μητσοτάκη και όλα τα υπόλοιπα κατακάθια που έχουν στήσει σε κάθε χώρα των λευκών ως «κυβέρνηση» αλλά και ως δήθεν «αντιπολίτευση».

Η Νέμεσις έρχεται, είναι καθ’ οδόν και ο μόνος λόγος που δεν έχει ακόμα επέμβει είναι για να τους αφήσει να εκτίθενται όλο και περισσότερο. Να εκτεθούν μέχρι του σημείου που και ο πιο νυχτωμένος, απαθής και αδιάφορος πολίτης να καταλάβει, να εξοργιστεί και να πάρει ανάποδες.

Οι νεοταξικοί λακέδες (ψευδο-πολιτικοί, ψευδο-δημοσιογράφοι, ψευδο-επιστήμονες, ψευδο-ιερωμένοι, ψευδο-διανοούμενοι, κλπ) παίζουν το παιχνίδι της κρεμάλας. Κάθε τους κίνηση ως απόλυτα εχθρική και γενοκτονική εναντίον μας (τελευταίο και απόλυτα προκλητικό παράδειγμα η αντισυνταγματική και κατάπτυστη απόφαση του ΣτΕ περί νομιμότητας του προστίμου στους άνω των 60) ισοδυναμεί με το να εκφωνούν το λάθος γράμμα.

Και τα λάθος γράμματα είναι πλέον τόσα πολλά που

το σκίτσο με όλους αυτούς να κρέμονται στην αγχόνη κοντεύει να ολοκληρωθεί. Φτάνουμε στο μεγάλο ξεκαθάρισμα και είμαστε πολύ κοντά στο τέλος μιας τοξικής σχέσης με ότι πιο ελεεινό και ανήθικο εμφανίστηκε ποτέ επί προσώπου γης.

Έστησαν απέναντί μας ένα μηχανισμό γενοκτονίας για να μας βασανίζουν ανελέητα και να μας οδηγήσουν ύπουλα στην εξόντωση. Μας πολεμούν με επινοημένα αφηγήματα τα οποία πρέπει να πιστέψουμε και έτσι να συμμορφωθούμε στο αντιδραστικά, απάνθρωπα και αντιδημοκρατικά μέτρα που αυτά δήθεν απαιτούν.

Γι αυτό εξαπέλυσαν και μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με: ψεύτικες πανδημίες και απειλές υγείας, στημένους πολέμους, τεχνητή αύξηση τιμών, σκηνοθετημένη έλλειψη τροφίμων και ενέργειας, την απάτη του ψευδο-χρέους και την απάτη της ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής.

Είναι ένα σικέ παιχνίδι στο οποίο μας έχουνε μπλέξει και βασανιζόμαστε άδικα και το οποίο πρέπει να τερματίσουμε άμεσα. Τα στρατόπεδα είναι δύο και έχουν ξεχωρίσει καθαρά: εμείς τα 800 εκατομμύρια λευκών και αυτοί, οι πανίσχυρες δυναστείες των τραπεζιτών που ελέγχουν τον κόσμο μέσω του σφετερισμού του δικαιώματος έκδοσης του χρήματος.

Μας φοβούνται όσο δεν μπορούμε να φανταστούμε και όλα γίνονται γιατί τρέμουν κυρίως τα εκατομμύρια των αφυπνισμένων που ως σπίθα θα φέρουν την ανατροπή του επαίσχυντου σχεδίου τους που λέγεται «μεγάλη επανεκκίνηση». Για αυτό και έχουν διατάξει τον αποπληθυσμό με κάθε ύπουλο και μη αντιληπτό τρόπο – που ουσιαστικά ζητάει από τα υποψήφια θύματα να γίνουν δολοφόνοι του εαυτού τους (π.χ. με βιολογικά όπλα όπως τα εμ/δια-βόλια).

Ευτυχώς για εμάς η αποδόμησή τους είναι σε προχωρημένο στάδιο. Όλοι τους οι «θεσμοί» είναι υπό κατάρρευση και χωρίς κανένα κύρος. Η δήθεν καλή ΕΕ έχει ξεμπροστιαστεί ολοφάνερα ως η ευρω-χούντα που πραγματικά είναι. Το ίδιο και ο ΠΟΥ, ο ΟΗΕ, το ΔΝΤ η Παγκόσμια Τράπεζα κλπ.

Προσεχώς λοιπόν η κατάρρευση και το μεγάλο φινάλε με αγχόνη.

5 σχόλια:

  1. Απ' το στόμα σου και
    στου Θεού τ' αυτί..


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μαχαιροβγάλτης Πάκι της Ομόνοιας (γνωστός από τα βίντεο
    του @stavroforos_) μας στέλνει τα χαιρετίσματά του… από την Ομόνοια φυσικά!
    Προσέξτε σκηνικό στην καρδιά της πρωτεύουσας Ευρωπαϊκής χώρας!
    Πόσο πιο μπ ❤️ρδέλο πια;!

    https://twitter.com/dexioitoukolou/status/1548028490976399363?cxt=HHwWhsCorb7t2fsqAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Πακιστανικές συμμορίες του δρόμου με τα μαχαίρια και τα τσεκούρια -κυρίως απο το Παντζάμπ- είναι θέμα χρόνου να αναβαθμιστούν σε οπλισμένους μαφιόζους. Ήδη κάποιοι εμπλέκονται και σε μεταφορές λάθρο απο την Τουρκία.

    https://twitter.com/psykdoktorn/status/1533639092541456386?cxt=HHwWhICwyaGoysgqAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. You won't find this on RT
    https://www.classicfm.com/music-news/mariinsky-opera-singer-russian-prison/

    Former Mariinsky opera singer sentenced to 10 years in Russian jail following... - Classic FM
    Former Mariinsky Theater opera singer, Vadim Cheldiyev, has been convicted to 10 years in prison. Cheldiyev, who is from North Ossetia – a republic of Russia situated in the North Caucasus of Eastern Europe – was detained in April 2020 after organising a 2,000-strong anti-lockdown protest in his ...
    www.classicfm.com
    https://henrymakow.com/2022/07/july-24--russia-is-part-of-the.html
    July 24- Russia is Part of the COVID Hoax - henrymakow.com
    If Putin were really "light and reason," he wouldn't be inflicting this bullshit on his people. He'd take Ron DeSantis' example and say include me out.COVID suggests Russia can't be trusted and may be the Illuminati's Plan B - Nuclear War.
    henrymakow.com




    Former Mariinsky opera singer sentenced to 10 years in Russian jail following COVID-19 lock down protest

    https://www.classicfm.com/music-news/mariinsky-opera-singer-russian-prison/

    Vadim Cheldiev, a former professional baritone, has been sentenced to 10 years in a strict-regime penal colony.

    Putin can wax eloquent about the use of "openly despotic" methods in the West, but this action proves Russia is not above doing the same thing.

    If Putin were really "light and reason," he wouldn't be inflicting this bullshit on his people. He'd take Ron DeSantis' example and say include me out. COVID suggests Russia can't be trusted and may be the Illuminati's Plan B - Nuclear War

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ ΠΕΛΟΠΌΝΝΗΣΟΣ
    ΑΠΌΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΊΟΥ ΓΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΌ
    Αυτό το είδατε σε καμιά ΜΕΓΑΛΟΦΥΛΛΆΔΑ??????

    https://mobile.twitter.com/klimhs13/status/1551866077826764800/photo/1

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ