Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ – (VIDEO)


Η Ευρώπη την τελευταία δεκαετία δέχεται μία απίστευτη εισβολή από χιλιάδες μετανάστες οι οποίοι στην πλειονότητά τους είναι μουσουλμάνοι. Αυτό το μεγάλο κύμα μεταναστών έχει εξαπλωθεί σε κάθε ευρωπαική πόλη απειλώντας πλέον στο μέγιστο τα ήθη και και τα έθιμα του ντόπιου πληθυσμού.

Το Ισλάμ σήμερα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη θρησκεία, μετά το Χριστιανισμό στην Ευρώπη αλλά αυτό που είναι ακόμη ενδιαφέρον και προβληματίζει ήδη πολλούς είναι το γεγονός ότι είναι η θρησκεία με την πιο ταχεία εξάπλωση.

Οι γεωπολιτικές ανακατατάξεις και οι πολεμικές συρράξεις στη Μέση Ανατολή είχαν μια διπλή επίπτωση: Αφενός την
άνοδο του εξτρεμισμού σε ένα τμήμα του αραβικού κόσμου και αφετέρου τη μεγαλύτερη μετακίνηση προσφυγικών πληθυσμών από την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.


Οι μουσουλμάνοι της Ευρώπης σε αριθμούς

Στο Ηνωμένο Βασίλειο ζουν περίπου 2,8 εκατ. μουσουλμάνοι, στην Ολλανδία 914.000, στο Βέλγιο 638.000, στην Γαλλία 4,7 εκατ., στην Ισπανία 1,02 εκατ., στην Ιταλία 1,5 εκατ., στην Γερμανία 4,2 εκατ. ενώ για την πατρίδα μας υπάρχει μια σύγχυση αναφορικά με τον αριθμό των μουσουλμάνων. Σύμφωνα με πανευρωπαϊκή έρευνα του Pew Research Center, στην Ελλάδα ζουν 527.000 μουσουλμάνοι, αριθμός που αντιστοιχεί στο 4,7% του συνολικού πληθυσμού της χώρας. Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ κάνει λόγο για 750.000 μουσουλμάνους, η Μουσουλμανική Ενωση Ελλάδος εκτιμά ότι υπολογίζονται σε περίπου 500.000 στην Αθήνα.


Βέβαια αυτοί οι αριθμοί διαρκώς αυξάνονται, καθώς δεν έχουν υπολογιστεί και όλοι όσοι πέρασαν τα σύνορα της Ευρώπης το τελευταίο διάστημα ελέω της πολεμική σύγκρουσης στην Συρία.

Κατά την άποψή μας, στόχος της εγκατάστασης των μουσουλμάνων μεταναστών στην Ευρώπη είναι η σταδιακή της ισλαμοποίηση. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν ο αριθμός των «πιστών» φθάσει σ’ έναν υπολογίσιμο ποσοστό π.χ. στο 30% ή 40% του πληθυσμού τα των χωρών που τους φιλοξενούν.

Το 2003, ο Γερμανός Udo Ulfkotte, Καθηγητής Πολιτικών Επιστημών που ειδικεύεται στην counterespionage στο Πανεπιστήμιο του Lueneburg, ένας από τους σημαντικότερους εμπειρογνώμονας για την ισλαμική τρομοκρατία είχε γράψει ένα χαρακτηριστικό βιβλίο με τον τίτλο, «Der Krieg im Unseren Staedten», δηλαδή, «Ο Πόλεμος Στις Πόλεις Μας».
Στο βιβλίο αυτό περιγράφεται με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο ο ολοένα και αυξανόμενος κίνδυνος από την ισλαμική «λαίλαπα» που απειλεί να κατακυριεύσει τις ευρωπαϊκές πόλεις με φοβερές συνέπειες ακόμα και με εσωτερικό πόλεμο. Συγκεκριμένα ανέφερε με προφητικό τρόπο ότι μετά από λίγα χρόνια η συνεχής εισβολή μουσουλμάνων στις ευρωπαϊκές χώρες θα προκαλέσει έντονα εσωτερικά προβλήματα που θα οδηγήσουν ακόμα και σε πολεμικές συγκρούσεις μέσα στις ίδιες τις ευρωπαϊκές πόλεις.

Επίσης στο θέμα αναφέρεται η γνωστή Ιταλίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος, Οριάνα Φαλάτσι, (Oriana Fallaci 1929-2006), στο τελευταίο της βιβλίο της με τίτλο, «Η Δύναμη της Λογικής», «The Force of Reason, 2004». Η Φαλάτσι, που είχε γίνει γνωστή στην Ελλάδα από την σχέση της με τον Αλέκο Παναγούλη, είχε γράψει τότε ότι οι φανατικοί μουσουλμάνοι μετανάστες χρησιμοποιούν τα γόνιμα σώματα των γυναικών τους, προκειμένου να εξισλαμίσουν μακροπρόθεσμα την Ευρώπη. Σύμφωνα με την Ιταλίδα διανοούμενη, μέσα σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη, από το Βλαδιβοστόκ μέχρι το Γιβραλτάρ, υπάρχει ήδη μια δεύτερη μουσουλμανική πόλη, όπου κυριαρχεί το Κοράνι. Ο στόχος των μουσουλμάνων μεταναστών είναι, σύμφωνα με τη Φαλάτσι, η κατάκτηση της χριστιανικής Ευρώπης εκ των έσω.

Η μαζική μετανάστευση είναι ένα φαινόμενο του οποίου τα αίτια εξακολουθούν να κρύβονται έξυπνα από το σύστημα, και η πολυπολιτισμική προπαγάνδα προσπαθεί ψευδώς να την παρουσιάσει ως αναπόφευκτη. Πρόκειται στην πραγματικότητα για ένα σχέδιο μελετημένο γύρω από ένα τραπέζι και προετοιμασμένο εδώ και δεκαετίες, για να καταστρέψει εντελώς το πρόσωπο της Γηραιάς Ηπείρου.

Το ότι θα φορέσει η Ευρώπη «φερετζέ» αυτό είναι μαθηματικά βέβαιο. Το μόνο που μένει να απαντηθεί είναι το πότε.

πηγή
http://www.ithesis.gr/politikh/to-xifos-tou-islam-katakta-tin-efropi-video/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα εμφανή και αφανή γουρούνια με θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους".


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »