Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Θέσεις ἐργασίας μόνον γιὰ …ΛΑΘΡΟ-μετανάστες!!!

Ἀνακοίνωσις θέσεων ἐργασίας μόνον γιὰ λαθρομετανάστες…

51.000 θέσεις γιὰ τοὺς λάθρο, ποὺ μᾶς κατσικώθηκαν μόνιμα.

Ἀνάμεσά τους ξεχωρίζουν:


  • ἐκπαιδευτὲς Ἀγιουβέρδα

  • Ἀνιματὲρ

  • καθηγητὲς ἀσιατικῶν γλωσσῶν

  • ἐργάτες ἐκτροφῆς γούνας μὶνγκ

  • μανικιουρίστες βραζιλιάνικης τεχνικῆς

  • σπερματεγχυτὲς βοοειδῶν…


Παπανικολάου Σωτήρης
τo είδα




Κατά τ΄άλλα, οι λαθρομετανάστες που είχαν έρθει στην Ελλάδα προ-μνημονίου φεύγουν λόγω της οικονομικής κρίσης...

Μόνο το 2015 ήρθαν στην Ελλάδα 911.471 λαθρομετανάστες, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία




ή 804.465 λαθρομετανάστες (από 77 εθνότητες) σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα



Και ενώ ήρθαν για να φύγουν και όχι για να μείνουν στην Ελλάδα, στις 7 Δεκεμβρίου 2015 βγαίνει το ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 2631  




που τους παρέχει πρόσβαση στην αγορά εργασίας για ανθρωπιστικούς λόγους φυσικά και όχι για αυτά που έλεγε π.χ. ο Στέφανος Μάνος το προ-μνημονιακό έτος 1997.




Ήρθαν για να φύγουν;
Εγκλωβίστηκαν εδώ; αλλά τους παρέχεται πρόσβαση στο Εκπαιδευτικό Σύστημα/στο Σύστημα Υγείας/στην αγορά εργασίας σύν θέσεις εργασίας ΜΟΝΟ για λαθρομετανάστες και τους κατασκευάζουν και μουσουλμανικό τέμενος στην περιοχή του Βοτανικού;

υ.γ.
Όταν δεν υπάρχει ανεργία και οικονομική κρίση, δύσκολοι καιροί να είσαι αφεντικό στην Ελλάδα, ειδικά όταν οι Έλληνες είναι τεμπέληδες ή επιλεκτικοί και  αποφεύγουν δουλειές.





2013

2015

Κατά τ΄άλλα, οι λαθρομετανάστες θα έσωζαν το ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό σύστημα στην Ελλάδα...


1 σχόλιο:

  1. Τους δίνεται πρώτα άδεια παραμονής στην Ελλάδα, μετά τους δίνεται πρόσβαση στην αγορά εργασίας και μετά έχουμε και την ένταξη των "προσφυγόπουλων" στα σχολεία της χώρας. [ φυσικά το γραφείο Τύπου και Προπαγάνδας της κυβέρνησης, το σύστημα δηλαδή, έχει την ανάλογη κασετούλα-καραμέλα για το κάθε στάδιο ]

    Ακριβώς ότι ορίζει ο νόμος για να δωθεί η Ελληνική ιθαγένεια σε κάποιον λαθρομετανάστη ή σε κάποιο παιδί λαθρομετανάστων λόγω γέννησης-φοίτησης στην Ελλάδα (που θα συμπαρασύρει σε έμμεση άτυπη νομιμοποίηση και τους γονείς του-οικογένεια του).

    Για δε τους διστακτικούς και αναποφάσιστους λαθρομετανάστες έχουμε και μηνιαίο επίδομα 400 ευρώ παρακαλώ, διάφορα άλλα επιδόματα-παροχές, για να μην μας τους βουτήξουν οι βιομήχανοι κάποιας άλλης χώρας.

    Πιο μόνιμος δεν γίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »