Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Σύντομη αποκαλυπτική ιστορία του Ισλάμ

Σύντομη αποκαλυπτική ιστορία του Ισλάμ.Ομιλία από την Λιβανέζα Brigitte Gabriel που ζει στην Αμερική.Μέσα σε λίγη ώρα αναλύει όλη την αλήθεια για το πως επικράτησε και ξεδιπλώθηκε το Ισλάμ από τον 7αιώνα ως σήμερα.Δείτε τι λέει και για τον ISIS.



Σχόλιο από Οι Μάσκες Πέφτουν:
Χωρίς να διαφωνούμε καθόλου στο γενικό πνεύμα αυτής της ομιλίας, στο επίμαχο ζήτημα της αντίστασης των Παλαιστινίων στο Ισραηλινό κράτος πιστεύουμε ότι:
Αν οι Ισραηλινοί έχουν δίκιο να υποστηρίζουν ότι το πρέπον είναι να αποκαθίστανται στα εδάφη τους κάτοικοι εκδιωχθέντες πριν από 2000 χρόνια, τότε είμαστε σίγουροι ότι είναι οι πρώτοι πού θα κατευθύνουν τα πανίσχυρα λόμπυ τους υπέρ της ενθουσιώδους προώθησης της επιστροφής της κυριαρχίας τής Αμερικανικής ηπείρου στους Ινδιάνους που τους την υφάρπαξαν οι Ισπανοί και οι Αγγλοσάξωνες, όπως και της Βυζαντινής αυτοκρατορίας που την υφάρπαξαν οι μουσουλμάνοι Τούρκοι.
Διότι αν το δικαίωμα της επιστροφής ισχύει στην περίπτωση των 2000 ετών, τότε θα ισχύει πολύ περισσότερο γιά το 1/4 αυτού του χρόνου δηλαδή γιά τα 500 χρόνια που συνέβησαν αυτές οι επίδρομές και κατακτήσεις.
Έτσι περιμένουμε την δραστηριοποίησή τους προς αυτήν την κατεύθυνση, για να αποκτήσουν και την καλή μαρτυρία ότι ενδιαφέρονται όχι αποκλειστικά για το ιδιοτελές τους συμφέρον αλλά γιά την θεσμοθέτηση γενικών αρχών. Αν όχι, μάλλον το πιό σωστό είναι να προβούν σε έμπρακτη αυτοκριτική.

Γιά την επίθεση στους δίδυμους πύργους στις 9/11 η επίλογή της ημερομηνίας συμπίπτει με την απόκρουση των μουσουλμάνων στην μάχη της Βιέννης το 1529 και πράγματι σκοπίμως επιλέχθηκε, όχι όμως από τους μουσουλμάνους αλλά από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες που το διοργάνωσαν και επέλεξαν αυτήν την ημερομηνία για να γίνει πιό πειστικό.
Η πολιτική της διεθνούς ελίτ που κινεί τα νήματα και χρησιμοποιεί και τον μουσουλμανικό παράγοντα όταν και γιά όσο εξυπηρετεί τα σχέδιά της, δεν αλλάζει την πραγματικότητα ότι το Ισλάμ δεν είναι μόνο θρησκεία αλλα και πολιτειακή θεοκρατική δικτατορία με στρατοκρατικές επεκτατικές δογματικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »