Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Οι "πατριώτες" του Luben λένε ότι η Κρήτη δεν ανήκει στην Ελλάδα...

Το ιστολόγιο Luben που διαρκώς κάνει "χιουμοράκι" με συγκεκριμένα θέματα (εναντίον της ορθοδοξίας και του Ελληνισμού) ξαναχτύπησε πάλι. Στο σημερινό επεισόδιο καταφέρεται απροκάλυπτα εναντίον της ελληνικότητας της Κρήτης, της νήσου, που υπήρξε γενέτειρα του Ελληνικού Πολιτισμού!
Σε ένα αρθράκι που τιτλοφορείται: "27 τσιμεντένια εκτρώματα από την Biennale Αυθαιρέτων", ούτε λίγο, ούτε πολύ, αναφέρει τα εξής: "Δεν
προέρχονται όλες οι φωτογραφίες από την Ελλάδα. Να, ας πούμε αυτό το ταβερνάκι που έχει καβατζώσει όχι απλά την παραλία, αλλά την θάλασσα, βρίσκεται στην Κρήτη".





Η παραπάνω αναφορά δεν είναι καθόλου άσχετη, καθόσον ο διεθνής Σιωνισμός και το Ισραήλ πάντα ήθελαν να σφετεριστούν την Κρήτη και την Κύπρο και το Luben προφανώς εξυπηρετεί αυτά τα ξενόφερτα συμφέροντα. "Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί, μα η χαρά δεν την αφήνει", όπως λέει κι ο σοφός λαός μας. Είναι γνωστό άλλωστε ότι υπάρχει σχέδιο κατακερματισμού της Ελλάδος και το Luben απλά κάνει σφυγμομέτρηση για αντιδράσεις, όπως κάνουν αρκετές ιστοσελίδες που ανήκουν στον ευρύτερο "προοδευτικό", πολυπολιτισμικό, νεοταξίτικο, Soro-χώρο.
Όπως φαίνεται και στη παρακάτω φωτογραφία το συγκεκριμένο αρθράκι κατάφερε να αποσπάσει μόνο στο Facebook 1,007 like's και 234 κοινοποιήσεις... 




Όσοι από εσάς θέλετε να σχολιάσετε τη συγκεκριμένη δήλωση στην ιστοσελίδα του Luben μπορείτε να μεταφερθείτε σ' αυτήν από ΕΔΩ. Όσοι πάλι θέλετε να σχολιάσετε στο Facebook και να κάνετε την σχετική αναφορά σας... κλικάρετε ΕΔΩ.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ