Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Με εντολή Δημήτρη Βίτσα παίρνουν τις οικίες των Μονίμων Υπαξιωματικών για να τις δώσουν στους λαθρομετανάστες

Μεγαλύτερη προτεραιότητα φαίνεται πως έχουν οι λαθρομετανάστες παρά τα εν ενεργεία στελέχη του Ελληνικού Στρατού που υπηρετούν στις εσχατιές της Ελλάδας, στο Ανατολικό Αιγαίο. 

Τη στιγμή που η κυβέρνηση με τους άθλιους χειρισμούς της έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε μαγνήτη αλλοδαπών εκ της Ασίας και της Αφρικής, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας με σημερινή εντολή του παίρνει το Συγκρότημα Οικιών Μονίμων Υπαξιωματικών και τα έξι διαμερίσματα στα οποία κατοικούν υπαξιωματικοί του Ε.Σ και τα παραχωρεί στους λαθρομετανάστες. Τα εγκαίνια των χώρων πραγματοποιήθηκαν προ τριών ετών πλησίον του 296 Τάγματος Εθνοφυλακής, στη περιοχή ευθύνης της 96 ΑΔΤΕ, στη νήσο Λέσβο. Τα οικήματα κατασκευάστηκαν σε χώρο ιδιοκτησίας Ταμείου Εθνικής Άμυνας (ΤΕΘΑ) με έξοδα του Ελληνικού Στρατού και εργασία από τη διμοιρία κατασκευών.

Ήδη η περιοχή έχει γίνει ένα μεγάλο κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών. Λόγω της οικονομικής κρίσης και της
απώλειας του 50% του ετήσιου εισοδήματος των στρατιωτικών στο Συγκρότημα Οικιών διέμεναν έξι οικογένειες μονίμων υπαξιωματικών του Ε.Σ. Στις 11/01/16 τα στελέχη ένοικοι των ΣΟΜΥ ενημερώθηκαν ότι με διαταγή του ΑΝΥΕΘΑ κ. Βίτσα , έπρεπε να εγκαταλείψουν τα οικήματα εντός τεσσάρων ημερών, προκειμένου αυτά να διατεθούν για διοικητήριο hotspot «προσφύγων. Το ΓΕΣ, πρότεινε στους ενοίκους να τους στείλει με διάθεση - απόσπαση σε κάποιες συγκεκριμένες μονάδες που θα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν ή να τους πληρωθούν τα ενοίκια κάποιων μηνών στο νησί. Τρία στελέχη μετατέθηκαν στην Αθήνα και οι υπόλοιποι βρήκαν σπίτια στη Μυτιλήνη και τα ενοίκια θα τα καλύπτει ο Στρατός.

Δηλαδή σε χώρο που ανήκει στο Στρατό (ΤΕΘΑ), σε κτίρια που κατασκευάστηκαν με έξοδα από το Στρατό, αλλά κυρίως από κόπο στρατιωτικών, χρησιμοποιούνται από την πρώτη φορά αριστερά και τους ΑΝΕΛ για να καλυφθούν ανάγκες λαθρομεταναστών, διώχνοντας στρατιωτικούς με οικογένειες. 

Ελπίζουμε αυτή τη φορά ο πρωθυπουργός μας, Αλέξης Τσίπρας να επισκεφθεί τους χώρους των αλλοδαπών στη νήσο Λέσβο, πλησίον της Μυτιλήνης και συγκεκριμένου χώρου που προαναφέραμε.




Επισημαίνουμε για πολλοστή φορά πως οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι το τελευταίο κομμάτι του δημοσίου που εξακολουθεί να δουλεύει από το φιλότιμο και το μεράκι του προσωπικού του. Τον τελευταίο χρόνο, οι νησιωτικές φρουρές της ΑΣΔΕΝ έχουν επιφορτιστεί με ένα τεράστιο πάρεργο που δεν εμπίμπτει στις αρμοδιότητες τους δαπανώντας πόρους και προσωπικό για τους λαθρομετανάστες. Εκτός και εάν έχουμε τόσα χρήματα που καλύψαμε τις υπόλοιπες μας ανάγκες και μας περίσσεψαν και για τους αλλοδαπούς. 

Ας θυμηθούμε τι γινόνταν προ μερικών μηνών.





Στο παρακάτω βίντεο η πρωτεργάτης της μεταναστευτικής βόμβας. 


το είδα

1 σχόλιο:

  1. Βιτσα ετοιμασου για μαστιγωμα με βιτσες,αλατι στις πληγες,κραυγες πονου αχ βαχ ,και μετα μια σφαιρα στην κεφαλα σου να ησυχασεις απο τον πονο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »