Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Για ηθική αυτουργία σε παραβίαση μυστικών πολιτείας καλείται ο Μιχάλης Καρχιμάκης

Του Παναγιώτη Στάθη

Κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για ηθική αυτουργία σε παραβίαση μυστικών πολιτείας αντιμετωπίζει ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης με βάση στοιχεία που προέκυψαν από τη δικογραφία η οποία έχει σχηματιστεί για την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών που αποκαλύφθηκε το 2006 και τη συνένωσή της με τις καταγγελίες περί σχεδίου δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Στη δίωξη σε βάρος του πρώην υπουργού φτάσαμε μετά από αναφορά που κατατέθηκε στην ΕΥΠ τον Απρίλιο του 2013 σύμφωνα με την οποία η υπογράφουσα ισχυρίζεται ότι το 2005 ο κ. Καρχιμάκης σε συνάντηση με συνδικαλιστές της ΕΥΠ απευθυνόμενος προς μια εξ αυτών της είπε: «Δεν μου έχετε φέρει τελευταία από εκείνα τα ωραία χαρτιά». Ο ανακριτής Δημήτρης Φούκας ο οποίος χειρίζεται τη δικογραφία προχώρησε ακόμη και σε κατ’ οίκον έρευνα στο σπίτι και στα γραφεία του κ. Καρχιμάκη και στη συνέχεια κάλεσε την υπάλληλο στην οποία απευθύνθηκε ο πρώην υπουργός σε απολογία για το κακούργημα της παραβίασης μυστικών πολιτείας. Η υπάλληλος απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερη με
περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της, ενώ αρνήθηκε και το περιεχόμενο της συζήτησης αλλά και το γεγονός ότι διοχέτευσε τέτοιου είδους απόρρητα έγγραφα στον πρώην υπουργό.

Νέο αίτημα δικαστικής συνδρομής στις ΗΠΑ

Πάντως μετά τη συνένωση των δικογραφιών για την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών και του αποκαλούμενου σχεδίου δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή ο τρίτος τακτικός ανακριτής Δημήτρης Φούκας προχωρεί στην υποβολή νέου αιτήματος δικαστικής συνδρομής καθώς προέκυψαν νέα στοιχεία μετά από μια πολύ σημαντική μαρτυρική κατάθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες εμφανίστηκε στον ανακριτή πρόσωπο το οποίο έδωσε στοιχεία για αλλοδαπό που βρισκόταν στην Ελλάδα από το 1997 έως το 2010 με άλλη ιδιότητα από την πραγματική του και όπως κατήγγειλε οργάνωσε το σύστημα υποκλοπών, χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο. Μάλιστα, έχει αρθεί το απόρρητο υπόπτων και φέρονται να προκύπτουν στοιχεία ότι αναφέρονται σε υποκλοπές ακόμη και τον τελευταίο χρόνο.

Ο ανακριτής μετά από όλα αυτά έστειλε νέο αίτημα δικαστικής συνδρομής στις ΗΠΑ σχετικά με τα καρτοκινητά – σκιές που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση καθώς το προηγούμενο –όπως έγραψε το Capital.gr–δεν έχει απαντηθεί ακόμη.


Πηγή





<<<    Και ο σύμβουλος του Γ.Παπανδέου Α.Ρόντος στο σχέδιο δολοφονίας του Κ.Καραμανλή; 



 VIDEO-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο Μπουτάρης προδίδει on camera το μυστικό για την ΕΥΑΘ    >>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »