ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΖΟΥΡΑΡΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ !

ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ
Ένα συγκλονιστικό βίνεο που ξεμπροστιάζει τους νενέκους και βαστάζους των Τούρκων στη χώρα μας.

Ένα βίντεο-χαστούκι για την κ.α Δραγώνα, τον Τούρκο Πρόξενο της Θράκης, τον κ. Βερέμη και όλους αυτούς τους περίεργους που με όσα λένε και κάνουν, επιδιώκουν να θάψουν την αλήθεια.
Η αλήθεια αποτυπώνεται στο φοβερό βίντεο και σε όσα λέει ο καθηγητής κ. Ζουράρις για το παιδομάζωμα που γινόταν μέχρι τα τέλη του 17ου αιώνα. Εξηγεί το πώς έπαιρναν τα 15χρονια αγόρια οι Τούρκοι, για τα οποία φρόντιζαν να είναι αρτιμελή και "καλλιεπή ώστε να τα πηδάνε" όπως λέει χαρακτηριστικά ο καθηγητής. Τα δε κορίτσια, οι Ελληνίδες μάνες τα χαράκωναν στο πρόσωπο, ή τους έκοβαν δάχτυλα των ποδιών ή χεριών ώστε να μην πέσουν σε χέρια Τούρκων.
Σημειώνεται ότι οι Τούρκοι έπαιρναν για το παιδομάζωμα μόνον αρτιμελή-υγιή παιδιά. Στην Ήπειρο
δε, την πρώτη Κυριακή από την αρπαγή των παιδιών τους στο παιδομάζωμα έκαναν μνημόσυνο γιατί θεωρούσαν πια τα παιδιά τους, νεκρά!

Έν ανατριχιαστικό βίντεο!video από Ασυμβίβαστοι Έλληνες
το είδα


<<<     Επίδοση Εξωδίκων Δηλώσεων - Προσκλήσεων Συμμόρφωσης στις Εφορίες 11 / 4 / 2013 (ΒΙΝΤΕΟ)  Γεώργιος Παπαδάκης ΑΝΤ1 VS Αρτέμη Σώρρα και η ΑΛΗΘΕΙΑ     >>>

1 σχόλιο:

  1. Δεν έφτανε το παιδομάζωμα, οι Τούρκοι έγραφαν και ποίηση για την ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ σοδομισμό των παιδιών που αιχμαλώτιζαν στο παιδομάζωμα!!!

    Ομοφυλόφυλοι, παιδόφιλοι και ανώμαλοι του κερατά.

    http://lefteria.beep.com/nderunlu-fazil-----------enderun-2013-04-08.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ