Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Επίδοση Εξωδίκων Δηλώσεων - Προσκλήσεων Συμμόρφωσης στις Εφορίες 11 / 4 / 2013 (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
        Γράφτηκε από τον/την iosif papadopoulos Ημερομηνία δημοσίευσης: 11 Απριλίου 2013. Δημοσιευμένο στην κατηγορία Αντιμάμαλα

                                 Ρεπορτάζ - Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.
Προϊούσης της πολιτικής σήψης, της εξαθλίωσης του λαού και της εκχώρησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, ολοένα και περισσότεροι ενεργοί και συνειδητοποιημένοι πολίτες οργανώνονται σε ομάδες και Κινήματα, με σκοπό την προάσπιση των δικαιωμάτων τους, την προστασία των περιουσιακών τους στοιχείων και την τιμωρία των επίορκων πολιτικών και των δημοσίων υπαλλήλων οι οποίοι, κατά παράβαση όσων προστάζουν το Σύνταγμα και οι Νόμοι, εφαρμόζουν τις παράνομες αποφάσεις της προϊσταμένης τους Αρχής.

Η 1η σελίδα του εξωδίκου που παρέδωσε ο Ιωσήφ Παπαδόπουλος στη ΔΟΥ Ηλιούπολης. Στο πλαίσιο αυτών των πρωτοβουλιών, μέλη του "Κινήματος Πολιτών - Αντίσταση Τώρα" κατέθεσαν στο πρωτόκολλο των Δημοσίων Οικονομικών Υπηρεσιών (Δ.Ο.Υ.) Αχαρνών και Ηλιούπολης Εξώδικες Δηλώσεις-Προσκλήσεις Συμμόρφωσης προς τους υπαλλήλους των Εφοριών αυτών. Το 16σέλιδο έγγραφο προβλημάτισε, αρχικώς, τους Προϊστάμενους των Εφοριών οι οποίοι δεν ήξεραν πώς έπρεπε να το χαρακτηρίσουν προκειμένου αυτό να πάρει τον δρόμο προς το Πρωτόκολλο και τους υπαλλήλους των διαφόρων τμημάτων. Τελικώς η εξώδικη πρόσκληση παραδόθηκε από τον Κων/νο Κωσταντόπουλο στο Πρωτόκολλο της Δ.Ο.Υ. Αχαρνών (αρ.πρωτοκ. 9746/11.4.2013) και από τον υπογράφοντα το άρθρο, δημοσιογράφο Ιωσήφ Παπαδόπουλο, στο Πρωτόκολλο της Δ.Ο.Υ. Ηλιούπολης (αρ. πρωτοκ. 8624/11.4.2013).

Στην κάμερα του Ιωσήφ Παπαδόπουλου μίλησε ο
εκπρόσωπος του Κινήματος, Οικονομολόγος, Ασφαλιστής και νυν άνεργος, κ. Παναγιώτης Θεοδωρίδης, και το μέλος Κώστας Κωσταντόπουλος, πρώην αυτοκινητιστής και νυν άνεργος. Για τυχόν ερωτήσεις και διευκρινίσεις, σχετικώς με τις εξώδικες προσκλήσει που έχει παραδώσει το "Κίνημα Πολιτών - Αντίσταση Τώρα" στις Τράπεζες και στις Εφορίες, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα :
6930 362 262 - 210 5696014 και στο fax : 210 5696015
"ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ"
http://antistasitora.blogspot.gr/
e mail : antistasi.nai@gmail.com
Διεύθυνση αλληλογραφίας : Θηβών 302, Αιγάλεω - Τ.Κ. 12241


 http://www.ribandsea.com/main/index.php/announcements/1028-epidosi-eksodikon-diloseon-proskliseon-symmorfosis-stis-efories


Η 2η σελίδα του εξωδίκου.Η 3η σελίδα του εξωδίκου.Η 4η σελίδα του εξωδίκου.Η 5η σελίδα του εξωδίκου.Η 6η σελίδα του εξωδίκου.
 Η 7η σελίδα του εξωδίκου. Η 8η σελίδα του εξωδίκου. Η 9η σελίδα του εξωδίκου. Η 10η σελίδα του εξωδίκου. Η 11η σελίδα του εξωδίκου.
Η 12η σελίδα του εξωδίκου.  Η 13η σελίδα του εξωδίκου. Η 14η σελίδα του εξωδίκου. Η 15η σελίδα του εξωδίκου. Η 16η σελίδα του εξωδίκου.

το είδα





<<<      Ενώπιον του Ελληνικού Λαού , Όλγα και Τάνυα Γεριτσίδου , 11 ΑΠΡ 2013 



 ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΖΟΥΡΑΡΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!     >>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »