Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

«Λέσχη πολιτικάντηδων και απατεώνων οι Ευρωπαίοι ηγέτες»

Μάκης Κεραυνός Ελληνική Τράπεζα
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΓΓΕΛΕΑ: Το 30%  από το χρέος της Κύπρου προήλθε από το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων....όταν η Κύπρος αγόραζε ελληνικά ομόλογα για να βοηθήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες....Και με το κούρεμα (PSI) Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΕ.....ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ; Γιατί σήμερα εμμέσως πλήν σαφώς μιλούσατε στην βουλή για τον κίνδυνο που μπαίνει η Ελλάδα λόγο του ΟΧΙ στην Κύπρο......


Για πρωτοφανή και άδικη απόφαση του Eurogroup, που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με κανένα τρόπο, έκανε λόγο ο πρώην υπουργός Οικονομικών και νυν ανώτατος εκτελεστικός διευθυντής του ομίλου της Ελληνικής Τράπεζας, Μάκης Κεραυνός, κατακεραυνώνοντας του Ευρωπαίους εταίρους της Κύπρου, δηλώνοντας χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα Sigmalive ότι «οι Ευρωπαίοι ηγέτες απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι είναι μια λέσχη πολιτικάντηδων και απατεώνων που συνεχίζουν να ασελγούν πάνω στο σώμα των λαών της Ευρώπης».

Οι επιπτώσεις δεν μπορούν ακόμη να συνυπολογιστούν, είπε ο κ. Κεραυνός, εκφράζοντας την πλήρη απογοήτευση του και τις ανησυχίες για μια απόφαση «που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με κανένα τρόπο».

Είμαστε σε συνεχείς συνεδρίες για να αξιολογήσουμε
την κατάσταση και αυτήν την καθαρά τιμωρητική απόφαση, είπε ο κ. Κεραυνός.

Πρόσθεσε ότι πρέπει να αυτοαξιολογήσουμε τις δικές μας δυνάμεις να μην καταβληθούμε από απαισιοδοξία. «Έχουμε αρκετές δυνάμεις να χαράξουμε δικές μας πορείες», είπε.

Ο κ. Κεραυνός σημείωσε παράλληλα ότι «υπήρχε έντονα το στοιχειό του εκβιασμού και της απειλής από πλευράς Ευρωπαίων ηγετών και αυτά δεν είναι συμπεριφορές στα πλαίσια συνεννόησης εταίρων».
Η Κύπρος, ανέφερε ο κ. Κεραυνός, συναίνεσε, και μάλιστα σε βάρος της, όταν υπήρχε μεγάλος συστημικός κίνδυνος στην Ευρώπη, λόγω των προβλημάτων της Ελλάδας. «Αυτή είναι η τιμωρία της Κύπρου, που βοήθησε την Ευρώπη;», διερωτήθηκε ο κ. Κεραυνός.

ΠΗΓΗ
<<<      Πρεμιέρα του Codex Alimentarius στην Ελλάδα με ολλανδικές πατάτες 



 Πόσο καλά γνωρίζει ο Σαμαράς τον Χριστοφοράκο;     >>>



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ