Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Ν.ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ:Από την Ν. Ζηλανδία στην Κύπρο,με χρήματα του Έλληνα Αρτέμη Σώρρα !

Γεωργαντζάς.jpgΧαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά! Ζήτω η 25η Μαρτίου!

Η απόστασις μεταξύ της Auckland στην Ν. Ζηλανδία και της Λευκωσίας στην Κύπρο είναι μεγάλη: γύρω στα 16.562 χιλιόμετρα ή 10.292 μίλια ή 8.943 ναυτικά περίπου μίλια. Όπως επίσης πολλά είναι και τα εργαλεία της χρηματιστικής που κατέθεσεν ο Έλλην Αρτέμιος Σώρρας στον Καναδά (http://www.artemis-sorras.com/), σε υπό κηδεμονίαν τραπεζικούς λογαριασμούς, που είναι ήδη κτήμα του ελληνικού μας λαού στην Ελλάδα και στην Κύπρο. 

Πως όμως μπορεί ο ελληνικός μας λαός να εξαναγκάσει τα πολιτικά σαπρόφυτα στις 2 (δύο) τούτες ελληνικές χώρες, ώστε να προβούν εις τον αρμόδιον θεσμικόν έλεγχον των προσφορών της χρηματιστικής του Έλληνα Αρτέμη Σώρρα; Ελληνικά μάλλον δεν καταλαβαίνουν, μιάς και ελληνόφωνοι ξένοι φαίνεται πως είναι τα πολιτικά αυτά σαπρόφυτα.

Όπως όμως αποκαλύπτει ο Έλλην Αρτέμιος Σώρρας [1], αφού πρώτα δέχθηκαν την χρηματιστική του βοήθεια, κάποιοι από την Ν. Ζηλανδία, με την σειρά τους βοηθούν την Κύπρο [1][2]. Ήδη βρίσκονται στην Κύπρο άνθρωποι από την Ν. Ζηλανδία και τον οργανισμό Ε.N.D., μάταια ψάχνοντας να βρουν τους υπευθύνους της εκεί κυβερνήσεως, γιά να καταθέσουν τις νέες αυτές προσφορές της χρηματιστικής με αριθμούς πρωτοκόλλου.

Δυστυχώς οι προδότες της Κύπρου εξακολουθούν να

κρύβονται και από την νέαν αυτή προσφορά του Έλληνα Αρτέμη Σώρρα. Πολεμούν όμως, μπας και τα καταφέρουν να κρεμάσουν την Κύπρο στο τσιγκέλι της τρόϊκας και του ΔΝΤ.

Φαίνεται τελικά πως τα χρήματα του Έλληνα Αρτέμη Σώρρα είναι χρήσιμα εΚτός του ελληνικού μας κόσμου. Όμως, τα ίδια ακριβώς χρήματα του Έλληνα Αρτέμη Σώρρα, δεν είναι χρήσιμα στην Ελλάδα και στην Κύπρο, εΝτός δηλαδή των 2 (δύο) αυτών χωρών του ελληνικού μας έθους και έθνους.

Ιστορικός δεν είμαι. Οι ιστορικοί όμως πρέπει να αναλύσουν τούτο το πολύ ενδιαφέρον φαινόμενο: δηλαδή, ενώ τα εργαλεία της χρηματιστικής του Έλληνα Αρτέμη Σώρρα είναι χρήσιμα εΚτός του ελληνικού μας κόσμου, πως γίνεται να είναι άχρηστα εΝτός του ελληνικού μας κόσμου;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις, καθώς η 'Guardian' χαρακτηρίζει τον Νίκο Αναστασιάδη ως έναν «νεκρό άνθρωπο που περπατάει» [3], ενώ ο εις την Κύπρον προεδρεύων της κομματοκρατίας Γιαννάκης Ομήρου επιβεβαιώνει μία νέα συμφωνία, που προνοεί κούρεμα 30 τοις εκατό στις καταθέσεις άνω των 100,000 ευρώ, στην Τράπεζα Κύπρου [4]. Με αποφάσεις-όνειδος, που είναι προορισμένες να ανατραπούν γίνεται η «κηδεία»της Κύπρου στο Eurogroup [5].

Προσοχή στην φάκα! Όχι σε νέες εκλογές της κομματοκρατίας!

Χωρίς πρώτα συλλογικά να 'κηδέψει' την κομματοκρατία ο ελληνικός λαός της Κύπρου, δεν πρόκειται να δούμε εκεί ελευθερία ή πραγματική δημοκρατία. Το ίδιο βέβαια ισχύει και γιά τον ελληνικό μας λαό στην Ελλάδα.

Χωρίς την πολιτική τούτη μεταβολή, κανένα οικονομικό πρόβλημα δεν λύνεται, ούτε μεσοπρόθεσμα ούτε μακροπρόθεσμα. Και το εθνικό νόμισμα εξακολουθεί βέβαια να αποτελεί μία απόλυτη προϋπόθεση γιά την αυτο-κυριαρχία και την πολιτική αυτο-θέσμιση κάθε χώρας.

Μόνον μόνον του θα σωθεί τελικά το ελληνικόν μας έθος και έθνος. Αφού όμως πρώτα αυτο-οργανωθούμε ως ένα και μόνον ένα έθος και έθνος ελληνικόν, μέσα από την ελληνική συλλογικότητά μας, την ελληνική συλλογική μας πράξιν.

Ο Έλλην Αρτέμιος Σώρρας και ο ελληνικός οργανισμός Ε.Ν.D. δεν είμαστε παρά ένα μικρό υπομόχλιο μέσα σε όλον τούτον τον απελευθερωτικόν αγώνα του ελληνικού μας έθους και έθνους. Στην πολιτική αφύπνιση, στο πολιτικό ξύπνημα του ελληνικού μας κόσμου είναι η πραγματική αξία όλων των εργαλείων της χρηματιστικής, που ήδη έχει καταθέσει υπέρ του ελληνικού μας λαού, και σε ομόλογα και σε μετρητά, ο Έλλην Αρτέμιος Σώρρας· εκεί είναι όλα τα λεφτά!

Νυν υπέρ πάντων ο της ελευθέρας μας πατρίδος αγών!

Νίκος Γεωργαντζάς
Aντιπρόεδρος
Επιτροπή Διαχείρισης και Ελέγχου Ε.N.D. (End National Debt: http://ei-end.org/)

[1] Εκπομπή 'Αφύπνισις', artFMradio (Κυριακή 24 Μαρτίου 2013)
Με την Νεκταρία Γκινοσάτη, την Ελένα Χριστοφόρου και τον Νίκο Αμάραντο
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΗΡΥΧΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ»
http://www.youtube.com/watch?v=W1GyE0GsHOI
http://amfipolis.blogspot.com/2013/03/end_25.html

[2] Διαδώστε το παντού! Παγκόσμια Βόμβα Αρτέμη Σώρρα!
http://alfeiospotamos.blogspot.com/2013/03/end_24.html
http://epanastasi-gr.blogspot.com/2013/03/end_24.html
http://narthix.blogspot.com/2013/03/end.html
http://amfipolis.blogspot.com/2013/03/end_25.html

[3] Guardian: «Dead man walking» ο Αναστασιάδης
«Νεκρό άνθρωπο που περπατάει» χαρακτηρίζει τον Νίκο Αναστασιάδη η 'Guardian':
http://www.alithia.com.cy/index.php/politikh/item/8535-guardian-dead-man-walking-ο-αναστασιάδης
 

[4] Επιβεβαίωσε ο Ομήρου την συμφωνία στις Βρυξέλλες
http://www.sigmalive.com/news/politics/36912

[5] «Κηδεία» της Κύπρου στο Eurogroup
http://www.defencenet.gr/defence/item/κηδεία-της-κύπρου-στο-eurogroup

ΣΩΡΡΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ

το είδα





<<<     Η εφεύρεση του αιώνα εγκατέλειψε την Θράκη; 





 ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ "ΝΤΡΟΠΗ" ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ (VIDEO)    >>>




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »