Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Ο παρουσιαστής Piers Morgan δείχνει πόσο ''ασφαλή'' είναι τα εμβόλια σε ζωντανή μετάδοση...Και έπειτα άρρωστησε! (ΒΙΝΤΕΟ)


Αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πόσο μνημειώδες βλάκας είναι πραγματικά, πρόσφατα δημόσιως ο Piers Morgan τυλίγει το μανίκι του για να λάβει ένα εμβόλιο κατά της γρίπης από το "Γιατρό Οζ" που ζεί στο show του στο CNN, σε μια βαρετή διαφανή προσπάθεια, να δείξουν στις αμερικανικές μάζες πόσο «αβλαβές» είναι ο εμβολιασμός κατά της γρίπης είναι και ο λόγος που πρέπει όλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα του.

Πριν από την ένεση, ο ηλίθιος Piers ζητά από τον Δρ Oz να επιβεβαιώσει πως, η ιδέα ότι μπορείτε κολλήσετε γρίπη από το εμβόλιο της γρίπης είναι ένας μεγάλος μύθος, και φυσικά το κάνει, εξηγώντας ότι τα υλικά που περιέχονται σε αυτό είναι "νεκρός ιός της γρίπης", αλλά ξέρει στα σίγουρα όπως και εγώ, ότι οι γιατροί πληρώνονται για να χορηγούν απλά τα εμβόλια και όχι να εξηγούν τι έχουν μέσα.

Μετά το γέλιο, τα αστεία και γενικά ότι κάνει την αφύσικη υπόθεση του ότι το μεγαλύτερο αμυντικό όργανο του σώματός σας σκοπίμως παραβίασε ένα τεχνητό αντικείμενο, με πανσές γκριμάτσες ο Piers με δυσφορία εξήγησε πως «πραγματικά δεν πονάς" και τότε το ακροατήριό του τον χειροκροτησε που δυστυχώς φαίνεται να πιστεύουν ότι έχει καταφέρει κάτι αξιόλογο. 
Κατά ειρωνικό τρόπο, δέκα ημέρες αργότερα Piers μπορείτε να δείτε (και να ακούσετε) στην εκπομπή του ότι σαφώς πάσχει από συμπτώματα όπως της γρίπης, που ακόμα και ο ίδιος
παραδέχεται ότι έχει "χτυπηθεί" από τον ιό...


Μπράβο Piers ...
Στο βίντεο που ακολουθεί τον ''απειλεί'' λέγοντας του: Αν κολλήσω γρίπη θα σε κυνηγήσω! 



Και μετά από μέρες στην δική του εκπομπή ρωτά τον καλεσμένο του να του πει πως να θεραπεύσει την γρίπη του...και του απαντά: ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΡΙΠΗΣ!


Ύστερα λέει: Μου έβαλε αυτό το πράγμα στο χέρι μου και σε 10 μέρες χτυπήθηκα από τον ιό!!!
Δείτε το βίντεο της δημόσιας εξυπνοβλακείας.

Flu Vaccine Exposed - Piers Morgan Struck Down - Breaking News Provides Evidence

<<<    Ο μηχανισμός του ελέγχου των μαζών 



 Ο πλούσιος φάκελος του Πακιστανού ακτιβιστή Ασλάμ     >>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »