Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

Όπως Ακριβώς Σε Ένα Προκαθορισμένο Χρονοδιάγραμμα, Ο ΠΟΥ Κηρύσσει Την "Ευλογιά Των Πιθήκων" Σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Δημόσιας Υγείας Διεθνούς Ενδιαφέροντος (PHEIC)

Μετάφραση: Απολλόδωρος

15 Αυγούστου 2024 | J Shannon | Διαβάστε το εδώ


Στις 14/8/24, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ [1] Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, κήρυξε μια υποτιθέμενη επιδημία Monkey Pox (“ευλογιά των πιθήκων”), σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης δημόσιας υγείας διεθνούς ενδιαφέροντος, βασιζόμενος δήθεν, σε μια σημαντική αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (ΛΔΚ) και σε έναν αυξανόμενο κατάλογο άλλων χωρών στην Αφρική. Για περισσότερες λεπτομέρειες βλ: Ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ κηρύσσει την επιδημία του ιού mpox έκτακτη ανάγκη δημόσιας υγείας διεθνούς ενδιαφέροντος.

Η Monkey Pox, φαινομενικά ένα μικρόβιο του είδους του γένους Orthopoxvirus, φέρεται να είναι ένας μολυσματικός ιός. Για να δείτε τι έχει δημοσιεύσει ο ΠΟΥ σχετικά με την Monkey Pox, δείτε Mpox (monkeypox). Όπως και όλοι οι άλλοι υποτιθέμενοι ιοί, η Monkey Pox δεν έχει αποδειχθεί ότι υπάρχει σε φυσική μορφή με τη χρήση της κατάλληλης επιστημονικής μεθοδολογίας. [2] Συγκεκριμένα, κανένα δείγμα από ένα υποτιθέμενο άρρωστο άτομο με Monkey Pox δεν έχει απομονωθεί, καθαριστεί, αλληλουχηθεί και κανένα κατάλληλα παραγόμενο δείγμα δεν έχει χαρακτηριστεί ή αποδειχθεί ότι είναι μολυσματικό, τα οποία θα ήταν απαραίτητα για να αποδειχθεί ότι η Monkey Pox υπάρχει στην πραγματικότητα και προκαλεί ασθένεια. Εάν ο ισχυρισμός αυτός είναι λανθασμένος, θα πρέπει να είναι πολύ εύκολο για τις αρχές να προσκομίσουν τα απαραίτητα στοιχεία για να τον διαψεύσουν. [3] Εάν υπάρξουν τέτοια στοιχεία, η παρούσα γνώμη θα αναθεωρηθεί/διορθωθεί όπως αναφέρεται.

Είναι αδύνατο να διαγνωστεί μια υποτιθέμενη, συγκεκριμένη, μικροβιακή λοίμωξη όταν το μικρόβιο αυτό δεν υπάρχει στην φύση. Επιπλέον, καμία θεραπεία δεν είναι διαθέσιμη ή δικαιολογημένη για μια ασθένεια που δεν υπάρχει. Επομένως, είναι αδύνατο επί του παρόντος, είτε να διαγνωστεί σωστά είτε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά αυτό που αναφέρεται ως «ευλογιά των πιθήκων». Η λογική υπαγορεύει ότι οποιαδήποτε υποτιθέμενη θεραπεία μπορεί να επικεντρωθεί μόνο στην αποκατάσταση ή την ελάττωση των συμπτωμάτων και των σημείων και όχι στην υποκείμενη αιτία. Εάν η υποτιθέμενη κλινική εικόνα της Monkey Pox είναι πραγματική, θα πρέπει να μελετηθεί προσεκτικά για να προσδιοριστεί η πραγματική αιτία και όχι απλά να υποθέσουμε ή να δηλώσουμε ότι έχει εντοπιστεί σωστά μια συγκεκριμένη αιτία. Αυτό που έχει γίνει είναι ένα παράδειγμα του να βάζεις το κάρο μπροστά από το άλογο. Αυτός είναι ένας κοινός τρόπος για να πούμε ότι η σωστή σειρά είναι να αποδειχθεί ότι ένα υποτιθέμενο ή υποθετικό μικρόβιο υπάρχει και μόνο τότε, να αναπτυχθούν παρεμβάσεις που έχουν σχεδιαστεί για την πρόληψη, την εξάλειψη ή τον έλεγχό του. Αυτή είναι μια τόσο βασική αρχή που θα έπρεπε να είναι περιττή η αναφορά της, ωστόσο, υπό το φως των τεράστιων εξαπατήσεων των τελευταίων σχεδόν πέντε ετών, πρέπει να διατυπωθεί με σαφήνεια.

Όταν εμφανίζεται ένα διακριτό σύνολο κλινικών σημείων και συμπτωμάτων που μπορεί να είναι αποτέλεσμα ενός μολυσματικού μικροβίου, είναι απαραίτητο να αποδειχθεί αν αυτό ισχύει ή αν απλώς φαίνεται να ισχύει. Εκτός από την πιθανότητα λοιμώδους αιτιολογίας πρέπει να εξετάζονται και άλλες εξηγήσεις. Είναι εντελώς ανάρμοστο/επιστημονικά ασυνάρτητο να δηλώνεται η ύπαρξη μιας συγκεκριμένης μικροβιακής λοίμωξης (π.χ. ευλογιά των πιθήκων) χωρίς να αποδεικνύεται ότι υπάρχει στην πραγματικότητα. Είναι ακόμη πιο εξωφρενικό να την ανακηρύσσει κανείς σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος (PHEIC) και να ισχυρίζεται ότι έχει ήδη αναπτύξει εμβόλια για την πρόληψή της ή για να την καταστήσει λιγότερο μολυσματική/επικίνδυνη.

Δεν υπάρχει κανένας βάσιμος λόγος για οποιονδήποτε διεθνή οργανισμό να εμπλέκεται στην αξιολόγηση του κατά πόσον αυτό που αναφέρεται ως Monkey Pox υπάρχει ή προκαλείται από ιό (ή κατά πόσον υπάρχει οποιαδήποτε άλλη υποτιθέμενη ασθένεια που προκαλεί ιό, για το θέμα αυτό). [4] Κανένας τέτοιος φορέας δεν θα πρέπει να συστήνει οτιδήποτε για την πρόληψη ή τη θεραπεία. Ο άφθονος αριθμός των μοιραίων λαθών που έχουν γίνει από το 2020 και μετά, από εθνικούς και παγκόσμιους φορείς, είναι τόσο εξόφθαλμος, που πρέπει να έγινε σκόπιμα. Υπάρχουν μόνο δύο επιλογές: είτε αυτοί οι φορείς έχουν απελπιστική άγνοια σε σχέση με τον τομέα της εμπειρογνωμοσύνης που ισχυρίζονται ότι διαθέτουν, είτε έχουν εμπλακεί σε μια μαζική απάτη (πρόθεση εξαπάτησης και τραυματισμού). Σε κάθε περίπτωση, τίποτα από όσα προέρχονται από αυτές δεν μπορεί να γίνει πιστευτό ή να εμπιστευτεί κανείς. Μέχρι σήμερα, ούτε ένα αποδεδειγμένο ιατρικό ψέμα που έχει διαδοθεί από τον ΠΟΥ ή από οποιαδήποτε εθνική υπηρεσία υγείας δεν έχει διορθωθεί/ανακληθεί. Ακόμα χειρότερα, δεν έχει δοθεί καμία συγγνώμη ή οποιαδήποτε ειλικρινής έκφραση λύπης ή συμπάθειας για τα θύματα.

Υπάρχει ένας μνημειώδης όγκος δεδομένων που αποδεικνύει ότι οι παγκόσμιοι και οι υφιστάμενοι εθνικοί οργανισμοί υγείας συμμετέχουν σε ένα μαζικό και ασυνείδητο πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να βλάψει την υγεία των ανθρώπων. Αυτοί οι φορείς συνεχίζουν να το κάνουν αυτό παρά τις αδιαμφισβήτητες αποδείξεις ότι οι ενέσεις που συνιστούν (που ψευδώς αναφέρονται ως εμβόλια) και όλο και περισσότερο επιβάλλουν, είναι η αιτία σοβαρών αναπηριών, ασθενειών και θανάτων. [5] Έχοντας καταργήσει κάθε ηθική δικαίωση που μπορεί να είχαν επιλέγοντας να βλάψουν εκείνους για τους οποίους ισχυρίζονται ότι υπάρχουν, θα πρέπει να διαλυθούν προς το δημόσιο συμφέρον και για το κοινό καλό της ανθρωπότητας.


Σημειώσεις :

[1] Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

[2] Ο λόγος είναι ότι κανένας ιός δεν έχει ποτέ αποδειχθεί ορθά ότι υπάρχει φυσικά. Οι λεπτομέρειες ξεφεύγουν από το πλαίσιο αυτού του δοκιμίου. Για περισσότερες πληροφορίες βλ: Υφίστανται οι ιοί φυσικά; Επίσης, δείτε - A FAREWELL TO VIROLOGY (EXPERT EDITION), του Dr. Mark Bailey.

[3] Δείτε αυτή την προσπάθεια της Chirstine Massey να κάνει ακριβώς αυτό - Προκαλώντας τον «W.H.O.», κ.λπ. σχετικά με την απάτη/παραπλάνηση του «ιού της ευλογιάς των πιθήκων»... + αποδεικτικά στοιχεία FOI + μια σύνοδος κορυφής. Σημειώστε ότι από το 2022, η διαδικασία FOI που διεξήχθη σε μια προσπάθεια να αποδειχθεί η φυσική ύπαρξη του ιού Monkey Pox απέτυχε να αποκαλύψει έστω και μια σωστή επιστημονική μελέτη, για παράδειγμα, δεν υπάρχει «κανένα αρχείο που να περιγράφει ότι κάποιος στη Γη βρήκε και καθάρισε οποιονδήποτε υποτιθέμενο “ιό της ευλογιάς των πιθήκων” από τα σωματικά υγρά οποιουδήποτε άρρωστου ανθρώπου, ποτέ...». Δείτε επίσης - Μυθολογία της ευλογιάς των πιθήκων - Dr. Sam Bailey, 26 Μαΐου 2022 και για πρόσθετο ιστορικό, δείτε το άρθρο του Mike Stone στον ιστότοπο Viroliegy στη διεύθυνση: Κατηγορία: Monkeypox.

[4] Η διεθνοποίηση οποιουδήποτε πράγματος είναι πιο πιθανό να οδηγήσει σε λάθη και διαφθορά παρά σε οτιδήποτε αληθινό ή σωστά λειτουργικό, επειδή ένα μικρό λάθος στην αρχή μεγεθύνεται/πολλαπλασιάζεται καθώς μεταδίδεται. Επιπλέον, παραβιάζει την αρχή της επικουρικότητας, σύμφωνα με την οποία εκείνοι που βρίσκονται πιο κοντά σε ένα πρόβλημα πρέπει να έχουν τον έλεγχο της επίλυσής του. Η θεμελιώδης βασική ιδέα είναι ότι όσο πιο μακριά από την πηγή ασκείται ο έλεγχος, τόσο λιγότερο εξυπηρετεί αυτούς που επηρεάζονται περισσότερο από αυτόν. Οι άνθρωποι που βρίσκονται σε απόσταση (φυσικά και οργανωτικά) είναι πλήρως απομονωμένοι από εκείνους που υποτίθεται ότι εξυπηρετούν. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν παρατηρήσει αυτό το φαινόμενο στο χώρο εργασίας.

[5] Από την κυκλοφορία των λεγόμενων εμβολίων Covid-19 τον Δεκέμβριο του 2020, υπήρξε μια συγκλονιστική αύξηση των ασθενειών, της αναπηρίας και των θανάτων, η οποία δεν μπορεί να εξηγηθεί με τίποτα άλλο εκτός από τα ίδια τα «εμβόλια». Άλλοι πιθανοί παράγοντες έχουν μελετηθεί προσεκτικά και έχουν αποκλειστεί από την εξέταση, δηλαδή δεν μπορούν να εξηγήσουν αυτό που συνέβη. Για παράδειγμα, οι ασφαλιστικές εταιρείες ζωής έχουν αναφέρει σημαντική αύξηση των θανάτων από τότε που άρχισε η εξάπλωση των εμβολίων. «Πέντε μήνες μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι ο διευθύνων σύμβουλος της ασφαλιστικής εταιρείας One America δήλωσε ότι οι θάνατοι μεταξύ των εργαζομένων ηλικίας 18-64 ετών αυξήθηκαν κατά 40% το τρίτο τρίμηνο του 2021, μπορώ να αναφέρω ότι μια πολύ μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία ζωής, η Lincoln National, ανέφερε αύξηση κατά 163% στις παροχές θανάτου που καταβλήθηκαν στο πλαίσιο των ομαδικών ασφαλιστηρίων συμβολαίων ζωής το 2021 σε σύγκριση με το 2020... Οι αναφορές δείχνουν μια πιο ακραία κατάσταση από την αύξηση των θανάτων κατά 40% το τρίτο τρίμηνο του 2021 που αναφέρθηκε στα τέλη Δεκεμβρίου από τον διευθύνοντα σύμβουλο της One America Scott Davison - μια αύξηση που, όπως είπε, ήταν σε ολόκληρο τον κλάδο και την οποία περιέγραψε τότε ως «ανήκουστο» και «τεράστιους, τεράστιους αριθμούς» και τα υψηλότερα ποσοστά θανάτων που έχουν παρατηρηθεί ποτέ στην ιστορία των ασφαλιστικών επιχειρήσεων ζωής (που εκτιμήθηκαν ποικιλοτρόπως σε έως και 12 τυπικές αποκλίσεις από τον μέσο όρο)... Από το 2019, το τελευταίο κανονικό έτος πριν από την πανδημία, έως το 2020, το έτος του ιού Covid-19, υπήρξε αύξηση των καταβαλλόμενων ομαδικών παροχών θανάτου μόνο κατά 9%. Αλλά οι ομαδικές παροχές θανάτου το 2021, το έτος εισαγωγής του εμβολίου, αυξήθηκαν σχεδόν 164 τοις εκατό σε σχέση με το 2020». Η αμερικανική ασφαλιστική εταιρεία ζωής υφίσταται 176% αύξηση στις πληρωμές για θανάτους μεταξύ νεαρών ενηλίκων το 2021 σε σύγκριση με τον μέσο όρο του 2019/2020 - The Expose (expose-news.com). Υπάρχει ένας τεράστιος όγκος αποδείξεων που τεκμηριώνει τη νοσηρότητα και τη θανατηφόρα δράση αυτών των προϊόντων που απλά δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο και θα θέλατε να βοηθήσετε να στηρίξετε το συνεχές έργο μου, ο παρακάτω σύνδεσμος είναι μια επιλογή.

Παρακαλώ βοηθήστε να στηρίξετε το έργο μου. 🙏

Κεράστε έναν καφέ στο Ko-fi


---Δικτυογραφία :

As if on a Predetermined Timetable, the WHO Declares Monkey Pox a Public Health Emergency of International Concern (PHEIC)

aka’s Substack
As if on a Predetermined Timetable, the WHO Declares Monkey Pox a Public Health Emergency of International Concern (PHEIC)
On 8/14/24, WHO [1] Director-General Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, declared an alleged Monkey Pox outbreak, a public health emergency of international concern, based purportedly, on a significant increase in the number of cases in the Democratic Republic of the Congo (DRC) and a growing list of other countries in Africa. For further details see…
Read more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.