Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

Κρατικό γραφείο συνοικεσίων στο μετρό του Λονδίνου

<span>Κρατικό γραφείο συνοικεσίων στο μετρό του Λονδίνου</span>

Μόνες και μόνοι μην απελπίζεστε. Κοιτάξτε γύρω σας. Ένας μουσουλμάνος/α  περιμένει να ζευγαρώσει μαζί σας.

Αυτό γράφει η διαφημιστική πινακίδα στο μετρό του Λονδίνου. Δεν αποκλείεται σύντομα να δούμε παρόμοιες και στο δικό μας το μετρό.

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ AMERICAN JEWISH COMMITEE 11-6-2018 ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Ο «ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΣ»

Ο Νατιβισμός όπως ορίζεται στο λεξικό Μπαμπινιώτη (Β΄ έκδοση, σελ. 1.165)  Είναι η  τάση ή το  κίνημα που αναπτύσσεται στο εσωτερικό των κοινωνιών και αποσκοπεί στη διατήρηση ή στην αναζωογόνηση και εκ νέου καθιέρωση αυτοχθόνων πολιτιστικών συνθηκών, ηθών, εθίμων κ.λπ. ως αντίδραση στην ξενική πολιτιστική διείσδυση, 2. (ειδικότ.) η πολιτική και η πρακτική που προστατεύει τα συμφέροντα των αυτοχθόνων κατοίκων μιας χώρας και γενικότερα ευνοεί με κάθε τρόπο τους γηγενείς πληθυσμούς εις βάρος των μεταναστών:

Ήδη όλη η Ευρώπη έχει χάσει το ύφος της και τον ξεχωριστό της χαρακτήρα. Κράτη όπως η Γαλλία, η Ιταλία, το Βέλγιο, η Αγγλία έχουν τόσους μουσουλμάνους που σε ολόκληρες συνοικίες νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε αραβική χώρα και όχι σε ευρωπαϊκή.

Γιατί ενοχλεί τη Νέα Δημοκρατία ο νατιβισμός; Είναι κακό στην πατρίδα μας οι πολίτες να θέλουν να συμβάλλουν στη διατήρηση ή στην αναζωογόνηση και εκ νέου καθιέρωση ελληνικών πολιτιστικών συνθηκών, ηθών και εθίμων; ¨

Είναι κακό να προηγείται το συμφέρον του ελληνικού λαού από εκείνο των ισλαμιστών εποίκων; Κι αν συγκρουστούν τα συμφέροντα των αυτοχθόνων Ελλήνων με εκείνα των ισλαμιστών, που θα επιδιώξουν, όπως διατάσσει το Κοράνι, να επιβάλουν τον ισλαμικό νόμο, η Νέα Δημοκρατία τίνος το μέρος θα πάρει, αφού την ενοχλούν οι νατιβιστές;»

Τις απαντήσεις στα ερωτήματα, πλέον, τις γνωρίζουμε όλοι, ειδικά μετά την πιστή εφαρμογή  της «ιστορικής» Συμφωνίας των Πρεσπών. Έγινε αντιληπτό ότι οι ηγέτες των κρατών εξυπηρετούν τα συμφέροντα των Διεθνιστών και όχι των  λαών τους.

Στο βιβλίο του «Praktischer Idealismus», ο Kalergi δηλώνει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών «Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης» δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων  που θα προέρχονται από επιμιξία. Δηλώνει ξεκάθαρα, ότι θα πρέπει οι λαοί της  Ευρώπης να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη.

Ο Kalergi διακηρύσσει την κατάργηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών και, στη συνέχεια, την εξάλειψη των εθνών μέσω των εθνοτικών αυτονομιστικών κινημάτων ή την μαζική μετανάστευση. Προκειμένου η Ευρώπη να είναι ελεγχόμενη από μία ελίτ, θέλει να μετατρέψει τους ομοιογενείς λαούς σε  μία  μικτή φυλή  μαύρων, λευκών, και Ασιατών.

Αυτό το   σχέδιο  είναι σε πλήρη εξέλιξη, για την δημιουργία  μιας νέας υβριδικής και  φυλετικά ανάμεικτης  Ευρώπης με άλλα λόγια ενός  παγκόσμιου έθνους   Η μείωση των γεννήσεων σε μια χώρα που γερνάει, που υπεροφολογεί τους πολίτες της, που μαστίζει η ανεργία τους νέους της και τους αναγκάζει να φύγουν στο εξωτερικό, με τα εξαντλητικά εργασιακά ωράρια και τους χαμηλούς μισθούς η πατρίδα συρρικνώνεται διαρκώς. Αντί λοιπόν να βρεθούν τρόποι αντιμετώπισης των προβλημάτων αυτών, η κυβέρνηση προτίθεται να λύσει το δημογραφικό πρόβλημα με τις ανεξέλεγκτες εισροές των μεταναστών που κατακλύζουν την χώρα, Ταυτόχρονα επιχειρεί  την διάλυση της παραδοσιακής οικογένειας με την προώθηση της ατζέντας ΛΟΑΚΤΙ νομιμοποιώντας  την ομοφυλοφιλία και παροτρύνει τις νέες γυναίκες να ζευγαρώνουν με τους μετανάστες.

Έτσι επέρχεται η αλλοίωση της Ελληνικής ταυτότητας  και οδηγούμαστε στο να μετατραπούμε σε μειονότητα στην ίδια μας τη χώρα.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.