Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Η έκθεση του Υπουργείου Υγείας Και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών Των ΗΠΑ επιβεβαιώνει ότι η έκθεση σε ΦΘΟΡΙΟ συνδέεται με χαμηλότερο δείκτη νοημοσύνης (IQ) στα παιδιά

Σημείωση: Πόσο μεγάλη ατυχία! Μετά από δεκαετίες φθορίωσης του πόσιμου νερού σε Αμερική και Ευρώπη και ενώ είχε εδώ και πολλά χρόνια επισημανθεί η σκοπιμότητα και η βλαπτικότητα αυτής της μεθόδου, επί τέλους κατά τύχη υπάρχουν κάποια ερευνητικά αποτελέσματα. Σε μερικές δεκαετίες ακόμα θα συνεχίζεται ο επιστημονικός "διάλογος", όπως και με τις ψευδοπανδημίες.  Οι μάσκες πέφτουν


   Μετάφραση: Απολλόδωρος

Rhoda Wilson | Διαβάστε το εδώ


Αυτόν τον μήνα, δημοσιεύθηκε από το Εθνικό Πρόγραμμα Τοξικολογίας («NTP») του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ («HHS») μια έκθεση για την τοξικότητα του φθορίου που είχε καθυστερήσει και λογοκριθεί επί μακρόν.

Η έκθεση παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση των επιστημονικών στοιχείων που συνδέουν την έκθεση στο φθόριο με γνωστικές και νευροαναπτυξιακές επιπτώσεις στην υγεία.

Η έκθεση του NTP επρόκειτο να δημοσιευθεί τον Μάιο του 2022, ωστόσο ανώτεροι αξιωματούχοι του HHS παρενέβησαν και εμπόδισαν τη δημοσίευσή της. Πάνω από δύο χρόνια αργότερα έχει πλέον δημοσιευθεί.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η «κομμουνιστική» Ευρώπη – Δεν είναι μόνο το Telegram που απειλείται αλλά και το Rumble

Κρις Παβλόφσκι και Πάβελ Ντούροφ

Ο διευθύνων σύμβουλος της Rumble διαφεύγει από τη Γαλλία μετά τη σύλληψη του αφεντικού της Telegram για τη μη άσκηση λογοκρισίας μέσα από την πλατφόρμα του.

Ο Κρις Παβλόφσκι, διευθύνων σύμβουλος της μεγάλης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Rumble, δήλωσε δημοσίως την αποχώρησή του από τη Γαλλία, επικαλούμενος κλιμακούμενες απειλές κατά της εταιρείας του και άλλων στελεχών της τεχνολογίας.

ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ...REMASTERED

ΟΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ - ΟΙ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ένα  εκπληκτικό άρθρο που αποδεικνύει ότι  η γένεση  σημαντικών κοινωνικών φαινομένων δεν είναι αυθόρμητη.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Πάπας: "Θανάσιμο Αμάρτημα" η παρεμπόδιση μεταφοράς μεταναστών στην Ευρώπη!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Ο πάπας δημιούργησε την Ενδέκατη Εντολή. Ο Μπεργκόλιο στέλνει στην κόλαση όσους θέλουν να...


Σημείωση: Οι άλωση του Χριστιανισμού  εκ των έσω είναι δεδομένη, κρίνοντας και από την νεοταξική ανώτατη ιεραρχία στην Ελλάδα. Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια: Όσοι πιστοί ξεγελαστούν θα δεχθούν με θρησκευτική κατάνυξη τον εποικισμό της χώρας τους. Πολλοί άλλοι που δεν θα ξεγελαστούν ως προς αυτό από τον πάπα, αλλά και από πολλά άλλα αντίστοιχα στην εκκλησία πχ της Ελλάδος, θα θεωρήσουν ότι η ηθική ποιότητα αυτών των προσώπων δείχνει και την ποιότητα της ίδιας της θρησκείας τους και θα αναζητήσουν τις υποκατάστατες λύσεις που τους ετοίμασε η Νέα Τάξη. Ο προηγούμενος πάπας Βενέδικτος είχε αντίθετη γνώμη για το μεταναστευτικό. Επομένως δεν έχουν και οι δύο το αλάθητο, για την ακρίβεια δεν το έχει κανείς εκ προοιμίου.   Οι Μάσκες Πέφτουν


Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Ο πάπας δημιούργησε την Ενδέκατη Εντολή.
Ο Μπεργκόλιο στέλνει στην κόλαση όσους θέλουν να...

μπλοκάρουν τους μετανάστες.
"Είναι βαριά αμαρτία να προσπαθείς να σταματήσεις τις αναχωρήσεις". Άλλωστε, η εκκλησία χρηματοδοτεί ακόμη και υπόπτους σαν τον Καzαρίνι (Luca Casarini)* για να φέρουν εδώ λαθρομετανάστες. Και του παρέχει επίσης το σκάφος υποστήριξης. Ποιος ξέρει τι πιστεύουν οι πιστοί»
"La Verità", καθημερινή μια ιταλική εφημερίδα, 29 Αυγούστου 2024

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ......ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Σημείωση: Δόθηκε η ιδεώδης γι αυτούς λύση σε αυτό που ήταν ο "εθνικός" τους καημός. Με "ευγένεια ψυχής" οι ελληνόφωνοι εγκάθετοι φρόντισαν ώστε επιτέλους να έχουμε "ειρήνη και φιλία". Πως να ερμηνευτεί η εχθρότητα; Μήπως φταίει το ψυχολογικό τους "τραύμα"; Μήπως η κλιματική αλλαγή; Μήπως η "σκλαβωμένη" Νότια Μακεδονία; Αίνιγμα για τους χαζούς που δέχθηκαν με ικανοποίηση την συμφωνία.    Οι Μάσκες Πέφτουν

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

O ιδρυτής του Τelegram συνελήφθη στη Γαλλία..Αρχισε η Φίμωση καθε ελεύθερης Φωνής απο την Νεα Τάξη..

Ο ιδρυτής και επικεφαλής της διαδικτυακής πλατφόρμας Telegram, ο Πάβελ Ντούροφ, συνελήφθη χθες Σάββατο το βράδυ στο διεθνές αεροδρόμιο Μπουρζέ, κοντά στο Παρίσι, καθώς εκκρεμούσε ένταλμα σε βάρος του από τη γαλλική δικαιοσύνη στο πλαίσιο έρευνας για διάφορες παραβιάσεις της εφαρμογής που έχει δημιουργήσει, η οποία μεταξύ άλλων επιτρέπει την ανταλλαγή κρυπτογραφημένων μηνυμάτων, δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγές του προσκείμενες στην διαδικασία, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες των τηλεοπτικών δικτύων TF1 και LCI.

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Ελευθερία που οδηγεί το έθνος στο Telegram. Ο Pavel Durov κρατείται στη Γαλλία

Messenger Telegram - РИА Новости, 1920, 25.08.2024

© RIA Novosti / Natalia Seliverstova

Πήγαινε στο mediabank

Telegram messenger. Φωτογραφία αρχείου

David Narmania

Χθες το βράδυ τα κανάλια Telegram ανέλαβαν το θέμα που επηρεάζει άμεσα αυτά τα ίδια τα κανάλια - και, δυστυχώς, όχι μόνο αυτά. Στο αεροδρόμιο Le Bourget του Παρισιού, οι γαλλικές υπηρεσίες ασφαλείας συνέλαβαν τον δημιουργό του αγγελιοφόρου Pavel Durov.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών μέσων ενημέρωσης, κατηγορείται για όλα τα πιθανά και αδιανόητα εγκλήματα, από την τρομοκρατία και τη μαζική δολοφονία μέχρι τη διακίνηση ναρκωτικών και την παιδεραστία. Η εξήγηση είναι ότι όλα αυτά τα προβλήματα έπεσαν στα κεφάλια των Γάλλων επειδή ο Durov αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις τοπικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου και ως εκ τούτου ήταν συνένοχος σε όλα αυτά τα εγκλήματα. Τώρα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 20 ετών.

Ο Έλον Μασκ “καρφώνει” την Ευρωπαϊκή Ένωση για μυστική συμφωνία με το Χ – Έτσι επιβάλουν τον φασισμό της πολιτικής ορθότητας (ως νέο είδος λογοκρισίας) στις κοινωνικές πλατφόρμες!


Μια «Παράνομη μυστική συμφωνία» έφερε ο Έλον Μασκ στη δημοσιότητα, καθώς ισχυρίζεται ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση προσπάθησε να εκβιάσει την πλατφορμα του Χ με το σύγχρονο είδος της λογοκρισίας, που δεν είναι άλλο από τον φασισμό της πολιτικής ορθότητας.

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Απαλλαγείτε από τον έλεγχο του ΟΗΕ: Απορρίψτε τους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας!


πηγή

30.817 έχουν υπογράψει .

Ας φτάσουμε στις 50.000

εικόνα συγγραφέα αναφοράςCitizenGO ξεκίνησε αυτή την αναφορά προς τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και τα μέλη του Κογκρέσου 2024-07-25

Η υποστήριξή σας και η αφοσίωσή σας ήταν ζωτικής σημασίας για την αναστολή της προτεινόμενης Συνθήκης για την Πανδημία στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας τον περασμένο Μάιο.


Αλλά ξέραμε ότι οι παγκοσμιοποιητές των Ηνωμένων Εθνών δεν θα το άφηναν έτσι.


Οι Τροποποιήσεις στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας (IHR) ολοκληρώθηκαν την τελευταία ημέρα της Συνέλευσης, την τελευταία στιγμή.

Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Ο Δρόμος Προς Την Ανεξαρτησία Από Την Παγκοσμιοποιημένη Ατζέντα

Απλά Βήματα Για Να Αποσυνδεθείτε Από Το Κράτος Επιτήρησης

Μετάφραση: Απολλόδωρος

 A Lily Bit | Διαβάστε το εδώ


Στη διεστραμμένη κοσμοθεωρία της παγκοσμιοποιητικής ελίτ, η λύση στα δεινά της ανθρωπότητας βρίσκεται στις στάχτες της παλιάς παγκόσμιας τάξης, από την οποία ελπίζουν να κατασκευάσουν ένα συγκεντρωτικό, ολοκληρωτικό σύστημα ελέγχου. Σε περίπτωση που οι μάζες αντισταθούν σε αυτό το δυστοπικό όραμα, αυτοί οι επίδοξοι κυβερνήτες έχουν ένα ανατριχιαστικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης, όπως αποκαλύπτεται στα γραπτά του Max Boot, του αυτοαποκαλούμενου "ειδικού σε εξεγέρσεις" του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων.

Η ηλιθιότητα έχει καταλάβει την Αμερική

Σημείωση: Η ηλιθιότητα αυτή, είναι η αρκετά επιτυχημένη επιδίωξη της εντατικής κοινωνικής μηχανικής που επιβάλλει η ελίτ στην ιδιοκτησία της, την Αμερική. Η Αμερική και όλη η Δύση και πολλές άλλες χώρες είναι φάρμες της ελίτ με βοοειδή, αυτό πιστεύει η ίδια. Οι Μάσκες Πέφτουν.


© RIA Novosti / Generated by AI-- РИА Новости, 1920, 18.08.2024

Dmitry Kosyrev

Οι πραγματικά ενδιαφέρουσες διεργασίες στη ζωή των χωρών και των κοινωνιών τους είναι αυτές που αρχικά περνούν απαρατήρητες. Και να ένα παράδειγμα: Ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ron Desantis, κατά τη διάρκεια κάποιας όχι και τόσο θεαματικής ομιλίας αναφέρθηκε ότι έδιωξε μαρξιστές δασκάλους από την πολιτεία. Όχι όλους, μόνο ένα κολλέγιο... Αλλά τέλος πάντων, περί τίνος πρόκειται άλλωστε; Θέλω να πω, όλα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης στην Αμερική - και πέρα από αυτό, σε όλο τον κόσμο - συζητούν μόνο για τη "μάχη της τηλεθέασης" μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και της Καμάλα Χάρις. Όλα τα άλλα μπορούν να περιμένουν.

Hitlernet! Μετά την ΕΕ η φίμωση στο διαδίκτυο και στην Αυστραλία...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Στην "πολιτισμένη" δύση η φίμωση του διαδικτύου καλά κρατεί!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Στην "πολιτισμένη" δύση η φίμωση του διαδικτύου καλά κρατεί!

Πλήρης λογοκρισία στη "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια" με απόφαση της Ευρωπαϊκή Επιτροπής, τώρα νέα μέτρα και στην Αυστραλία για το καλό των πολιτών!

Andrew Tate x Candace Owens

Κάθομαι με τον Andrew Tate για να συζητήσουμε την επικίνδυνη αποδυνάμωση της δυτικής κουλτούρας, τη σπουδαιότητα της έξυπνης αντίληψης μέσω της άμεσης εμπειρίας της πραγματικότητας "στον δρόμο" και τι κινητοποιεί τις παγκόσμιες ελίτ.


(Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους επιλέγοντας την γλώσσα που θέλετε από την αυτόματη μετάφραση)

ΦΕΙΔΙΑΣ...ΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑΣ ΣΕ 5ΝΘΗΜΕΡΗ 5 ΕΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ

Οι ευρωπαϊκές αυτοκυρώσεις: Γερμανία στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, μετά παντού αλλού

Alexei Belov

Ο πληθωρισμός και η άνοδος των τιμών είναι μια μόνο πτυχή των προοδευτικών προβλημάτων της ευρωπαϊκής βιομηχανίας

Σύμφωνα με το Γερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο - Deutsche Industrie- und Handelskammer (DIHK) - το 51% των βιομηχανικών επιχειρήσεων της χώρας είναι έτοιμες ή σχεδιάζουν ήδη να μεταφέρουν την παραγωγή τους εκτός ΕΕ. Ο λόγος: η τιμή των ενεργειακών φορέων, κυρίως του φυσικού αερίου. Και δεν είναι μόνο η γερμανική χημική βιομηχανία, η οποία έχει υποφέρει περισσότερο από την απότομη άνοδο της τιμής του μπλε καυσίμου, αλλά η βιομηχανία ως τέτοια, συμπεριλαμβανομένων εμβληματικών τομέων όπως η αυτοκινητοβιομηχανία. Έτσι, αν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι, η έννοια της "γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας" θα γίνει πολύ επισφαλής.

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

Όπως Ακριβώς Σε Ένα Προκαθορισμένο Χρονοδιάγραμμα, Ο ΠΟΥ Κηρύσσει Την "Ευλογιά Των Πιθήκων" Σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Δημόσιας Υγείας Διεθνούς Ενδιαφέροντος (PHEIC)

Μετάφραση: Απολλόδωρος

15 Αυγούστου 2024 | J Shannon | Διαβάστε το εδώ


Στις 14/8/24, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ [1] Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, κήρυξε μια υποτιθέμενη επιδημία Monkey Pox (“ευλογιά των πιθήκων”), σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης δημόσιας υγείας διεθνούς ενδιαφέροντος, βασιζόμενος δήθεν, σε μια σημαντική αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (ΛΔΚ) και σε έναν αυξανόμενο κατάλογο άλλων χωρών στην Αφρική. Για περισσότερες λεπτομέρειες βλ: Ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ κηρύσσει την επιδημία του ιού mpox έκτακτη ανάγκη δημόσιας υγείας διεθνούς ενδιαφέροντος.

Είναι η φυματίωση μεταδοτική;

 

Περί "μεταδοτικών ασθενειών"
Ολίγες επιστημονικές πληροφορίες για να μην σας εξαπατούν.
👇👇👇👇
Υπήρχαν πολλοί γιατροί της εποχής του 19ου αιώνα με εμπειρία δεκαετιών που διαπίστωσαν ότι η φυματίωση δεν ήταν μεταδοτική και φυσικά όλες αυτές οι γνώσεις είναι δημοσιευμένες στην ιατρική βιβλιογραφία. Μια βιβλιογραφία με γνώσεις που η διεφθαρμένη ιατρική βιομηχανία του σήμερα δεν θέλει να γνωρίζετε, γιατί αυτή η διεφθαρμένη βιομηχανία, θησαυρίζει πουλώντας καταρχάς ΦΟΒΟ

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Ο Απώτερος Στόχος Του Συμφώνου Για Το Μέλλον: Μια Πλανητική Τεχνοκρατία Που Θα Διαχειρίζεται Τις Παγκόσμιες Κρίσεις Για Λογαριασμό Της Παγκόσμιας Εταιριοκρατίας

Ένα "επιστημονικό ιερατείο" θα καθορίζει τα όρια των ενεργειών μας και θα μας "προστατεύει" από πολύπλοκους παγκόσμιους κλυδωνισμούς.

Μετάφραση: Απολλόδωρος

4 Αυγούστου 2024 | Jacob Nordangård | Διαβάστε το εδώ


Έχουν απομείνει μόλις δύο μήνες μέχρι τη μεγάλη συνάντηση του ΟΗΕ για τη Σύνοδο Κορυφής του Μέλλοντος (22-23 Σεπτεμβρίου), όπου θα υπογραφεί το "Pact for the Future" ("Σύμφωνο για το Μέλλον") από τους παγκόσμιους ηγέτες (αρχηγούς κυβερνήσεων και κρατών). Το σύμφωνο, το οποίο ουσιαστικά αποτελεί ένα σχέδιο για μια παγκόσμια τεχνοκρατία που θα διαχειρίζεται τους παγκόσμιους κινδύνους για λογαριασμό της παγκόσμιας εταιριοκρατίας, ολοκληρώνεται τώρα για να ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές Αυγούστου.

Ιστορικό

Οι προπαρασκευαστικές εργασίες ξεκίνησαν το 2015 με την έκθεση Confronting the Crisis of Global Governance της Επιτροπής για την Παγκόσμια Ασφάλεια, Δικαιοσύνη και Διακυβέρνηση.

Παρίσι: Ο Αλγερινός κακοποιητής γυναικών που «δεν φταίει γιατί είναι intersex», και άλλες ιστορίες γι’ αγρίους

Παρίσι: «Μα δεν είναι τρανς, είναι intersex» αυτός που βαράει γυναίκες! - Όλα τα γελοία επιχειρήματα που θέλουν να κρύψουν την ξεφτίλα του wokeισμού

Παρίσι: Ο Αλγερινός κακοποιητής γυναικών που «δεν φταίει γιατί είναι intersex», και άλλες ιστορίες γι’ αγρίους

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή αλλά και το woke δίκτυο προπαγάνδας, κάνουν ό,τι μπορούν τα τελευταία 24ωρα για να αποκρούσουν την παγκόσμια κατακραυγή που έχει ξεσπάσει από την καταστροφή του αθλήματος της γυναικείας πυγμαχίας.

Μόνο που οι οργισμένες αντιδράσεις δεν παύουν με τίποτα, μετά το τραγικό θέαμα της Πέμπτης, με την Ιταλίδα πυγμάχο Άντζελα Καρίνι να γρονθοκοπείται άγρια από τον «διαφυλικό» Ιμάν Κελίφ, να εγκαταλείπει τον αγώνα σε 46 δευτερόλεπτα και να κλαίει απαρηγόρητη για την αδικία.

Οι παράγοντες όχι μόνο δεν ζητούν συγγνώμη για τη woke κακοποίηση των γυναικών από βιολογικούς άνδρες που δηλώνουν «γυναίκες», όχι μόνο δεν αποσύρουν τις σκανδαλώδεις συμμετοχές των τρανς, αλλά περνούν και στην αντεπίθεση με ανακοινώσεις και διακίνηση υπερασπιστικών αφηγημάτων.

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

ΕΝ ΤΗ ΚΟΙΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΟΥ ΚΑΤΕΛΙΠΕΣ ΘΕΟΤΟΚΕ

πηγή  

Ο Τραμπ αποσύρει το ειρηνευτικό του σχέδιο για την Ουκρανία. Η Ρωσία επίσης

Εικόνα παραχθείσα με τεχνητή νοημοσύνη AI - РИА Новости, 1920, 14.08.2024

© RIA Novosti / Generated by AI

Kirill Strelnikov

Η χθεσινή συνέντευξη του πρώην και πιθανότατα μελλοντικού προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο και ιδιοκτήτη του κοινωνικού δικτύου X Ilon Musk προσέλκυσε φυσικά την προσοχή του ρωσικού κοινού και αποκάλυψε ορισμένα σημεία που σχετίζονται με τη θέση του Τραμπ για τη σύγκρουση στην Ουκρανία.

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Συνελήφθη για ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης | Konstantin Kisin

Σημ. n-word: νέγρος. Θεωρείται άκρως ρατσιστικός χαρακτηρισμός, αν και οι ίδιοι οι μαύροι την χρησιμοποιούν χωρίς πρόβλημα μεταξύ τους.

(Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους επιλέγοντας την γλώσσα που θέλετε από την αυτόματη μετάφραση)

Εδώ Είναι Το Υλικό Που Ξεσκεπάζει Την Φάρσα Για Την «Απόπειρα Δολοφονίας» Του Trump

Οι τρεις περίφημες βολές που ΠΟΤΕ δεν ρίχτηκαν εναντίον του Trump.

“Θα σας έλεγα ψέμματα;”

Μετάφραση: Απολλόδωρος

16 Ιουλίου 2024 | ANTHONY COLPO | Διαβάστε το εδώ


Ήταν οι τρεις πυροβολισμοί που ακούστηκαν σε όλο τον κόσμο.

Η πρώτη διέκοψε την ομιλία του Trump, η δεύτερη φέρεται να γρατζούνισε το δεξί του αυτί. Και για να το αποδείξει, σε μια από τις πιο άθλιες επιδείξεις υποκριτικής που έχω δει ποτέ, ο Trump πίεσε το χέρι του στο αυτί του και μετά έπεσε στο έδαφος.

Αυτό υποτίθεται ότι σήμαινε ότι είχε χτυπηθεί από σφαίρα.

Μόνο που δεν τον είχε χτυπήσει σφαίρα.

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

Εδώ είναι παραδείγματα πραγματικού ρατσισμού κατά των λευκών

(Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους επιλέγοντας την γλώσσα από την αυτόματη μετάφραση)

Κρατικό γραφείο συνοικεσίων στο μετρό του Λονδίνου

<span>Κρατικό γραφείο συνοικεσίων στο μετρό του Λονδίνου</span>

Μόνες και μόνοι μην απελπίζεστε. Κοιτάξτε γύρω σας. Ένας μουσουλμάνος/α  περιμένει να ζευγαρώσει μαζί σας.

Αυτό γράφει η διαφημιστική πινακίδα στο μετρό του Λονδίνου. Δεν αποκλείεται σύντομα να δούμε παρόμοιες και στο δικό μας το μετρό.

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ AMERICAN JEWISH COMMITEE 11-6-2018 ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Ο «ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΣ»

Η Ειλικρινής Ομιλία που ΔΕΝ θα Ακούσετε από τον Trump ή την Harris

Πώς οι Εκλογές Αποτυγχάνουν να Αποκαταστήσουν τις Ελευθερίες μας και γιατί Δεν έχει Πραγματικά Σημασία ποιος θα γίνει ο επόμενος Πρόεδρος

Μετάφραση: Απολλόδωρος

1 Αυγούστου 2024 | A Lily BitΔιαβάστε το εδώ


Οι Μάσκες Πέφτουν: Τα ίδια ισχύουν για την ΕΕ, την Ελλάδα και πολλές άλλες χώρες του κόσμου.

Οι επερχόμενες προεδρικές εκλογές του 2024 δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ενορχηστρωμένη ψευδαίσθηση, μια πρόσοψη που διαιωνίζει το status quo και εδραιώνει περαιτέρω την κάθοδο σε ένα αστυνομικό κράτος.

Η ρητορική της Kamala Harris και του Donald Trump, των δύο όψεων του ίδιου νομίσματος, δεν είναι παρά μια κούφια υπόσχεση αλλαγής και μεταρρύθμισης, σχεδιασμένη για να κατευνάσει τις μάζες, διατηρώντας παράλληλα τα συμφέροντα των εταιρικών ευεργετών και των συνδικαλιστικών υποστηρικτών τους.

Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

H ΦΑΡΣΑ της "Κατασταλαγμένης Επιστήμης(TM)" : Κάθε Μέρος στη Γη Θερμαίνεται Ταχύτερα από… Κάθε Άλλο Μέρος στη Γη !!!!

Μετάφραση: Απολλόδωρος

18 Νοεμβρίου 2022 | Marc Morano | Διαβάστε το εδώ


https://www.wmbriggs.com/post/43453/

Απο BRIGGS


Τις προάλλες είδαμε μια έκθεση του ΟΗΕ που ισχυριζόταν ότι "δισεκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε περιοχές που έχουν ήδη βιώσει αύξηση της θερμοκρασίας μεγαλύτερη από τον παγκόσμιο μέσο όρο".

Δεν έλεγαν πού ήταν αυτές οι περιοχές, ένα περίεργο κενό για έναν τόσο μεγάλο αριθμό ψυχών. Σκέφτηκα ότι αυτό ήταν ένα ενδιαφέρον ερώτημα, οπότε το έψαξα, ψάχνοντας με όρους όπως "αύξηση της θερμοκρασίας ταχύτερα από τον υπόλοιπο κόσμο" και άλλα παρόμοια. Χρησιμοποίησα την εγκεκριμένη από το καθεστώς μηχανή αναζήτησης Google.

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

Ολυμπιακοί αγώνες-παρωδία


Μαριάννα Ρουπαλιώτη

Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο εκπλησσόμαστε και εξοργιζόμαστε με τα όσα συμβαίνουν στους ολυμπιακούς αγώνες-παρωδία.

Φάνηκε εξ´αρχής από την τελετή έναρξης τι ακριβώς προωθεί η ατζέντα.

Όπως ακριβώς είχε φανεί και στην τελετή έναρξης των αγώνων στο Λονδίνο.

Κυριακή 4 Αυγούστου 2024

Οι Rothschilds - Ελέγχοντας την Παγκόσμια Προσφορά Χρήματος για Περισσότερο από Δύο Αιώνες [ΒΙΝΤΕΟ]

Μετάφραση: Απολλόδωρος

27 Νοεμβρίου 2023 |  Donald V. Watkins | Διαβάστε το εδώ


Οι Rothschilds έχουν τον έλεγχο της παγκόσμιας προσφοράς χρήματος για περισσότερο από δύο αιώνες. Ωστόσο, οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν έχουν ακούσει ποτέ γι' αυτούς.

Η επιχειρηματική αυτοκρατορία της οικογένειας περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών συμφερόντων, όπως επενδυτική τραπεζική, διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, συγχωνεύσεις και εξαγορές, εξόρυξη, ενεργειακή μικτή γεωργία, οινοποιεία και φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Οι Rothschilds είναι μια οικογένεια Εβραίων χρηματιστών. Η ανάδειξη της οικογένειας στον κόσμο της υψηλής οικονομίας ξεκίνησε με τον Mayer Amschel Rothschild (1744-1812), ιδρυτή και τοκογλύφο της Frankfurt am Main- οικονομικό σύμβουλο (1801) των Landgraves της Hesse-Kassel- πράκτορα της βρετανικής κυβέρνησης στην επιχορήγηση των ευρωπαϊκών κρατών στους πολέμους κατά του Ναπολέοντα.

Από τι πέθαιναν τα παιδιά τον 18ο ή τον 19ο αιώνα;

The Horrors of Child Labor in Dickens’ Time | Hartford Stage

Από τι πέθαιναν τα παιδιά τον 18ο ή τον 19ο αιώνα? από κάθε είδους "παιδικές" ασθένειες, οπως η ιλαρά, οι μαγουλαδες, η ερυθρά, κλπ
Ή από τις φρικτές συνθήκες διαβίωσης, σίτισης και ΕΡΓΑΣΙΑΣ απο την νηπιακή ηλικία? Ή πιο σωστά την οργανωμένη και συστηματική κακοποίηση τους?
Το πραγματικό γιατί μας το λένε οι ειδικοί στο κάτωθι βιβλίο.
👉― Child Labor, March 1890
William Franklin Willoughby and Mary Clare de Graffenried, Child Labor, March 1890, American Economic Association, Guggenheimer, Weil, & Co., Baltimore, p. 16.

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

«Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ. ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» Από Ρομπέρτο ​​Πεκιόλι

« Ο διάβολος βρίσκεται στις λεπτομέρειες

Boris Vallejo Satan and the Guardian Angel 1979

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ...   

ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ _ _

Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες: σήκωσε το χέρι αν ξέρεις τη διαφορά μεταξύ... διαφοράς και διαφορετικότητας. Υπάρχουν κάποιες αποχρώσεις, τις οποίες κατανοούν μερικοί ιδιότροποι γλωσσολόγοι. Το λεξικό Zingarelli κάτω από την επικεφαλίδα «διαφορά» δηλώνει την «διαφορετικότητα» ως πρώτη σημασία και το αντίστροφο. Αλλά όχι. Στον πόλεμο των λέξεων που διεξάγει εναντίον μας η εξουσία, απαγορεύοντας ορισμένους και εξαναγκάζοντας τη χρήση άλλων, η διαφορά και η διαφορετικότητα δεν είναι πλέον συνώνυμα. Στο ροζ σύννεφο του Newspeak ο πρώτος όρος είναι κακός, ο δεύτερος καλός.

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.