Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

ΨΕΥΔΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Η ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ - ΒΙΝΤΕΟ



 Γράφει ο Paul Cudenec

Η παγκόσμια μαφία προσπαθεί να αντικαταστήσει την πραγματική μας τροφή με μια ψεύτικη γονιδιακά τροποποιημένη ποικιλία, χωρίς καν να μας το πει.

Θέλει να αλλάξει τους κανονισμούς, έτσι ώστε τα φυσικά τρόφιμα και τα γενετικά τροποποιημένα εργαστηριακά τρόφιμα να θεωρούνται νομικά ως το ίδιο πράγμα!

Αυτό δεν είναι κάποια «θεωρία συνωμοσίας», αλλά μια πολύ πραγματική πρόταση που προωθείται επί του παρόντος από τις ελεγχόμενες από τις εταιρείες αρχές.

Αυτό συμβαίνει στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία – μακροχρόνιες αποικίες της σκοτεινής υποδουλωτικής αυτοκρατορίας, οι οποίες συχνά χρησιμοποιούνται ως πεδία δοκιμών για νέες μορφές καταπίεσης.

Αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι ότι - αν ξεφύγουν από αυτό - αυτό θα κυκλοφορήσει παντού.

Η ερευνήτρια Kate Mason κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και προτρέπει τους ανθρώπους στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία να στείλουν τις αντιρρήσεις τους πριν από την ταχέως επικείμενη προθεσμία της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου (6 μ.μ. ώρα Καμπέρα). Μπορείτε να διαβάσετε το ρεπορτάζ της εδώ και να παρακολουθήσετε το βίντεο της

Ενεργοποιήστε την αυτόματη μετάφραση κάνοντας κλικ: 

Στο πρώτο κάτω δεξιά εικονίδιο (Subtitles,Υποτίτλοι)

Μετά στο δεύτερο (ρυθμίσεις)

Επιλέγετε Υπότιτλοι ή Subtitles (κλικ) και στην συνέχεια 

  Αυτόματη μετάφραση (κλικ), Ελληνικά ή Greek(κλικ).


Εξηγεί ότι η FSANZ, η Αρχή Τροφίμων της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, προτείνει αλλαγές στο πρότυπο τροφίμων, οι οποίες θα απορρυθμίσουν τα γονιδιακά επεξεργασμένα τρόφιμα και θα αρνηθούν στους πελάτες οποιαδήποτε επισήμανση.



Η Kate προειδοποιεί ότι αυτό θα επιτρέψει στην παγκόσμια βιομηχανία επεξεργασμένων τροφίμων να αυτορυθμίσει όλα τα γονιδιακά επεξεργασμένα τρόφιμα!

"Ωστόσο, τα γονιδιακά επεξεργασμένα τρόφιμα που παρασκευάζονται με CRISPR, τα οποία η FSANZ αποκαλεί NBTs (Νέες Τεχνικές Αναπαραγωγής), έχουν ελάχιστο ιστορικό ασφαλούς χρήσης ως τρόφιμα και άγνωστες μελλοντικές επιπτώσεις στην υγεία και την ευημερία".

Η FSANZ ισχυρίζεται ότι τα γενετικά επεξεργασμένα τρόφιμα είναι τα ίδια με τα φυσικά-συμβατικά τρόφιμα, ότι έχουν τα ίδια «χαρακτηριστικά». Σύμφωνα με αυτόν τον ορισμό, το εργαστηριακό κρέας μπορεί να θεωρηθεί το ίδιο με το κρέας, καθώς το εργαστηριακό κρέας έχει προσθέσει συνθετικές βιταμίνες και μέταλλα που ταιριάζουν με τα φυσικά επίπεδα βιταμινών και μετάλλων στο κρέας.

«Το κοινό καλείται να συμφωνήσει με την υπόθεση ότι το συνθετικό είναι το ίδιο με το φυσικό. Δεν είναι!»

Προσθέτει ο Bob Phelps, διευθυντής της ομάδας εκστρατείας GeneEthics: «Η FSANZ θα τροποποιήσει τους ορισμούς των «τροφίμων που παράγονται χρησιμοποιώντας γονιδιακή τεχνολογία» και «γονιδιακή τεχνολογία» στον Κώδικα Προτύπων Τροφίμων, για να εξαιρέσει από οποιαδήποτε ρύθμιση τους γονιδιακά τροποποιημένους οργανισμούς, τις ζυμώσεις και τις χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή συνθετικών τροφίμων.

"Η βιομηχανία τροφίμων δεν θα είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει την FSANZ, οπότε μπορεί να αποφύγει οποιαδήποτε αξιολόγηση, ρύθμιση και επισήμανση.

«Έτσι, το γονιδιακά επεξεργασμένο ψεύτικο κρέας, το ψεύτικο γάλα, τα συνθετικά θαλασσινά, τα βοηθητικά μέσα επεξεργασίας, τα πρόσθετα, οι θρεπτικές ουσίες, οι χρωστικές ουσίες και οι αρωματικές ουσίες – ακόμη και εκείνες που δεν έχουν ακόμη εφευρεθεί – θα πωλούνταν μυστικά.




«Οι αγοραστές θα χάσουν εντελώς το δικαίωμά μας να γνωρίζουμε και να επιλέγουμε τι θα ταΐσουμε τις οικογένειές μας.

"Τα γονιδιακά επεξεργασμένα τρόφιμα θα επεκτείνουν επίσης σημαντικά την προσφορά εξαιρετικά ραφιναρισμένων και εξαιρετικά επεξεργασμένων τροφίμων (UPFs), τα οποία δικαίως κατηγορούνται για την αύξηση των ποσοστών ασθενειών - παχυσαρκίας. Διαβήτης; καρκίνο του παχέος εντέρου. και καρδιακά προβλήματα – ακόμη και σε νέους.

"Η FSANZ αγνοεί την υγεία, την ευημερία και την ασφάλεια των οικογενειών, με αποφάσεις που ευνοούν άδικα την παγκόσμια βιομηχανία πρόχειρου φαγητού και τα εθιστικά, γονιδιακά επεξεργασμένα, εξαιρετικά εκλεπτυσμένα και εξαιρετικά επεξεργασμένα ψεύτικα τρόφιμα".

Ένα επίσημο έγγραφο περιγράφει κατάφωρα το κίνητρο πίσω από αυτή την επίθεση στην υγεία μας, απαριθμώντας «οφέλη» για τη βιομηχανία τροφίμων, όπως «αυξημένη αποδοτικότητα παραγωγής» και – κυρίως! – «αυξημένα κέρδη».

Η FSANZ σημειώνει, από τις έρευνές της, μια «έλλειψη γνώσης» μεταξύ του κοινού σχετικά με τη ρύθμιση των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων, αλλά δεν φαίνεται πρόθυμη να το διορθώσει.

Ρωτά την Kate: «Εάν η FSANZ γνωρίζει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Αυστραλών και των Νεοζηλανδών είναι αμόρφωτοι στα NBT, γιατί προωθούν μια διαβούλευση με την κοινότητα;

«Εάν οι καταναλωτές δεν συμφωνούν ότι τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα θα μετριάσουν την κλιματική αλλαγή, γιατί η FSANZ το συμπεριέλαβε ως όφελος για τους καταναλωτές στο έγγραφο κόστους και οφέλους;

"Εάν οι καταναλωτές θέλουν ρύθμιση, γιατί η FSANZ προτείνει την κατάργηση της ρύθμισης των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων;"

Οι χρήστες μπορούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με την πύλη FSANZ εδώ ή να στείλουν email στο FSANZ τη δική τους υποβολή - submissions@foodstandards.gov.au.


Παρακαλείσθε να διαβιβάσετε αυτές τις πληροφορίες σε τυχόν επαφές στις ενδιαφερόμενες χώρες.

Μιλάμε για μια εγκληματική επίθεση στην υγεία και την ευτυχία της ανθρωπότητας.

Θα ήθελα να προσθέσω ότι η επίσημη γλώσσα που χρησιμοποιείται για την παρουσίαση αυτών των δυσοίωνων προτάσεων είναι πολύ οικεία σε όποιον έχει εμβαθύνει στον κόσμο της παγκόσμιας εγκληματοκρατίας.

Πάρτε, για παράδειγμα, αυτή τη φράση που ανέφερε η Kate: "Η υιοθέτηση μιας προσέγγισης που είναι προσανατολισμένη στο μέλλον και ευέλικτη όσον αφορά την τεχνολογική ανάπτυξη θα διευκολύνει την καινοτομία της βιομηχανίας".

Όσον αφορά τη λέξη «ευκίνητος», ο Klaus Schwab του WEF – αυτό το διαβόητο δημόσιο μέτωπο για την παγκόσμια μαφία – έχει γράψει για την ανάγκη για «ευέλικτη διακυβέρνηση» στην οποία ισχυρίζεται ότι «ο ρυθμός της τεχνολογικής ανάπτυξης και ορισμένα χαρακτηριστικά των τεχνολογιών καθιστούν τους προηγούμενους κύκλους και διαδικασίες χάραξης πολιτικής ανεπαρκείς».

Λέει: «Η ιδέα της μεταρρύθμισης των μοντέλων διακυβέρνησης για την αντιμετώπιση των νέων τεχνολογιών δεν
είναι νέα, αλλά ο επείγων χαρακτήρας είναι πολύ μεγαλύτερος υπό το πρίσμα της δύναμης των σημερινών αναδυόμενων τεχνολογιών... 

Η έννοια της ευέλικτης διακυβέρνησης επιδιώκει να ταιριάξει με την ευελιξία, τη ρευστότητα, την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα των ίδιων των τεχνολογιών και των φορέων του ιδιωτικού τομέα που τις υιοθετούν».

Και η λέξη «καινοτομία» ξεδιπλώνεται συνεχώς από τον παγκόσμιο Λεβιάθαν.



Όπως εξηγώ στο βιβλίο μου του 2023 The Great Racket, χρησιμοποιείται επανειλημμένα από την Κοινοπολιτεία (Αυτοκρατορία), η οποία είχε ακόμη και μια πλατφόρμα καινοτομίας της Κοινοπολιτείας, με 27 οργανισμούς «εταίρους».

Αυτό τώρα φαίνεται να έχει εξαφανιστεί ή να έχει κρυφτεί, αλλά μπορείτε ακόμα να δείτε την αρχειοθετημένη σελίδα εδώ.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται περήφανα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ακολουθούμενος από τον Όμιλο της Αφρικανικής Τράπεζας Ανάπτυξης, την Παγκόσμια Εταιρική Σχέση για τα Δεδομένα Βιώσιμης Ανάπτυξης, τα Ηνωμένα Έθνη και πέντε από τους διάφορους υποοργανισμούς του.

Βρίσκουμε επίσης εταιρείες όπως το Bloomberg Philanthropies (που ιδρύθηκε από τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Michael Bloomberg), το Διεθνές Κέντρο Εμπορίου («ένας πολυμερής οργανισμός με κοινή εντολή με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου και τα Ηνωμένα Έθνη μέσω της Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Εμπόριο και την Ανάπτυξη»), το Παγκόσμιο Ταμείο Καινοτομίας, έναν ειδικό στις επενδύσεις αντίκτυπου και την NDC Partnership, έναν μεγάλο παίκτη στον κόσμο της «χρηματοδότησης για το κλίμα».

Στο Converging Against the Criminocracy αναφέρω ότι ο όρος «καινοτομία» έχει χρησιμοποιηθεί από το WEF, το Πρόγραμμα Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, την Ένωση Παγκόσμιου Συστήματος Κινητών Επικοινωνιών, το Πρόγραμμα Επενδύσεων Κοινωνικού Αντίκτυπου της Εκκλησίας της Αγγλίας και τις Βρετανικές Διεθνείς Επενδύσεις.

Σημειώνω επίσης ότι η ελβετική οντότητα Edmond de Rothschild, η οποία προωθεί ολόκληρη την ατζέντα της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης, έχει δημιουργήσει μια στρατηγική εταιρική σχέση στον τομέα των «καινοτόμων τροφίμων», της τεχνολογίας που συνδέεται με τις «εναλλακτικές πρωτεΐνες», των νέων γεωργικών συστημάτων και της δημιουργίας «ψηφιακών λύσεων» στη διατροφή.

Στο τελευταίο μου βιβλίο, Against the Dark Enslaving Empire!, αναφέρω το Κέντρο Peres του Ισραήλ για την Ειρήνη και την Καινοτομία, του οποίου οι διεθνείς κυβερνήτες περιλαμβάνουν τους ομοίους του «φιλάνθρωπου» εμπορίου οινοπνευματωδών ποτών Charles Bronfman, της βαρόνης Ariane de Rothschild και του αείμνηστου Sir Evelyn de Rothschild.

If you can’t see what we’re up against here, you’re really not paying attention!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.