Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

ΤΟ ΔΥΣΤΟΠΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ. ΔΙΗΓΗΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΗΣ. ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!!! Της Μαίρης Καρά

 Αθήνα, ξημέρωμα 20 Ιουλίου 2025... Καθώς έσκαγαν οι πρώτες βόμβες από τα τουρκικά αεροπλάνα, έντρομοι οι Αθηναίοι κατέβαιναν στα υπόγεια, στις πυλωτές και στους σταθμούς του Μετρό για να σωθούν!... Μέσα σε λίγες ώρες, τα μέτωπα στον Έβρο, τα νησιά και στην Κύπρο κατέρρεαν, αφού η Ελληνική κοινωνία, χρόνια τώρα, είχε αποκτήσει άλλες συνήθειες και προτεραιότητες. Μετά την μείωση μάλιστα το 2012 της στρατιωτικής θητείας στους 9 μήνες, μια ακόμη πιο προοδευτική κυβέρνηση την κατάργησε εντελώς το 2025 Στρατός ουσιαστικά δεν υπήρχε, η Ευρωπαϊκή Ένωση με την γνωστή της αξιοπιστία εγγυόταν τα σύνορα και την Ελευθερία των Ελλήνων.

Στο πρώτο 24ωρο έπεσαν Κως και Σάμος, η Αλεξανδρούπολη πολιορκούνταν και οι Τούρκοι, παρακάμπτοντας την Λευκωσία, όδευαν προς τη Λάρνακα. Από παντού έρχονταν ειδήσεις για σφαγές, βιασμούς, λεηλασίες...

Για άλλη μια φορά, ο Ελληνισμός βίωνε το τούρκικο μαχαίρι.... Το ίδιο βράδυ, ο πρωθυπουργός Μάρκος Σεφερλής (πρώην κωμικός ηθοποιός, που εξελέγη πρωθυπουργός μιμούμενος κάποιον Ουκρανό συνάδελφό του) και μαζί του ο Κύπριος πρόεδρος Ζελένσκιος Ζελενσκίου, απηύθυναν συγκινητική τηλεοπτική έκκληση στην Παγκόσμια Κοινότητα, σε όλο τον πλανήτη. Τα αποτελέσματα ήταν ανέλπιστα, εκπληκτικά, ο Ελληνισμός θα σωζόταν!

Αμέσως ΕΕ και ΝΑΤΟ καταδίκασαν την Τουρκία για την εισβολή ( όπως είχε συμβεί και το 1974 στην Κύπρο). Με πρωτοβουλία της Γερμανίας (αυτή η χώρα ήταν πάντα αντιτουρκική...) αποφασίστηκαν άμεσα σκληρές κυρώσεις κατά της τουρκικής οικονομίας και η Τουρκία αποβλήθηκε αμέσως από το χρηματοπιστωτικό σύστημα Swift. Aπό κοντά και η Μεγάλη Βρετανία ξεκίνησε να στέλνει όπλα στην καιόμενη Ελληνική Κύπρο (την αγαπούσε από παλιά...). Ακολούθησαν δεκάδες χώρες, που άρχισαν την μαζική αποστολή οπλικών συστημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο, για να αντέξουν την Τουρκική εισβολή.

Η πιο συγκινητική υπήρξε η βοήθεια των ΗΠΑ: Με Αμερικανική πρωτοβουλία η Τουρκία καταδικάστηκε στην κρίσιμη ψηφοφορία στον ΟΗΕ, τρεις μέρες μετά. Αγώνα υπέρ Ελλάδος και Κύπρου έδωσε στην ψηφοφορία και η Μεγάλη Βρετανία, που ως γνωστόν μαζί με τις ΗΠΑ πρωτοστατούσαν χρόνια στα ψηφίσματα του ΟΗΕ υπέρ της Ελλάδος και της Κύπρου.

Ένα παγκόσμιο κύμα αγάπης για τον μαχόμενο Ελληνισμό εκδηλώθηκε παντού! Πολλά ευρωπαϊκά κοινοβούλια φωταγωγήθηκαν στα χρώματα της γαλανόλευκης, όπως είχαν κάνει και το 1974 υπέρ της Κύπρου! Τούρκοι μαέστροι και μουσικοί απολύθηκαν, οι παραστάσεις στην Ευρώπη των περίφημων τουρκικών μπαλέτων " Μουσταφά Κεμάλ" ακυρώθηκαν, τα γνωστά τουρκοσήριαλ, απαγορεύτηκαν (παρά την προσπάθεια του ΣΚΑΪ....).

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η αλληλεγγύη της Ουκρανίας, που κι αυτή το 2022 είχε υποστεί εισβολή από την Ρωσία: Η Ουκρανή Υπουργός Πολιτισμού Μενδώνοβα, απαγόρευσε στην χώρα της κάθε Τουρκική Πολιτιστική δραστηριότητα! H Ουκρανία μάλιστα, μια βαθιά Δημοκρατική χώρα που ανέκαθεν σεβόταν την Ελληνική μειονότητα εκεί, έσπευσε να στείλει πρώτη όπλα και πυρομαχικά στην πατρίδα μας!

Η αλληλεγγύη της Δύσης στον μαχόμενο Ελληνισμό θριάμβευε! Για μια ακόμη φορά, Ευρώπη και Αμερική στέκονταν πλάι στην πατρίδα μας, όπως ακριβώς είχαν πράξει και το 1955 στην Πόλη, το 1974 στην Κύπρο, το 1996 στα Ίμια!
Ντριννννννν!!! Πετάχτηκα επάνω λουσμένος στον ιδρώτα!!! Άι σιχτίρ, όνειρο ήταν! Εφιάλτης! Σηκώθηκα, ηρέμησα, έφτιαξα βιαστικά καφέ. Το ραντεβού μου στην Τουρκική Πρεσβεία, για να πάρω τουριστική βίζα για Μυτιλήνη, ήταν στις 09:30 ακριβώς! Και δεν ήθελα να το χάσω....

ΥΓ: Επιτρέπεται και επιβάλλεται η κοινοποίηση του κειμένου μου αυτού, συγκερασμός συναισθήματος και λογικής. Ελπίζω, αν και δεν αισιοδοξώ, να μην επαληθευτώ....

Σταύρος Καρκαλέτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »