Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Πούτιν: αν η Δύση πιστεύει ότι η Ρωσία θα κάνει πίσω είναι γιατί δεν την ξέρει. Η Δύση υποστήριξε αυτονομισμό και τρομοκρατία στο Β Καύκασο εναντίον μας. Δεν τους βγήκε δεν θα τους βγει και τώρα. Η Δύση θ΄αποτύχει στην απόπειρα παγκόσμιας κυριαρχίας. Κάνει αντιρωσικό “αντισημιτικό” blitzkrieg και πογκρόμ! Ποντάρει στη πέμπτη φάλαγγα, σε εθνοπροδότες. Ο ρωσικός λαός ξεχωρίζει τους αληθινούς πατριώτες από τα αποβράσματα και τους προδότες που τους έχει στο φτύσιμο!

 

Πούτιν:” αν η Δύση πιστεύει ότι η Ρωσία θα κάνει πίσω είναι γιατί δεν την ξέρει. Η Δύση υποστήριξε αυτονομισμό και τρομοκρατία στο Β Καύκασο εναντίον μας. Δεν τους βγήκε δεν θα τους βγει και τώρα. Η Δύση θ΄αποτύχει στην απόπειρα παγκόσμιας κυριαρχίας. Κάνει αντιρωσικό “αντισημιτικό” blitzkrieg και πογκρόμ! Ποντάρει στη πέμπτη φάλαγγα, σε εθνοπροδότες. Ο ρωσικός λαός ξεχωρίζει τους αληθινούς πατριώτες από τα αποβράσματα και τους προδότες που τους έχει στο φτύσιμο! H Δύση θέλει να στείλει τη Ρωσία στον αγύριστο αλλά δεν θα τα καταφέρει…”

Ανεβάζει τους τόνους δείχνει τον αληθινό εχθρό.

Η στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία διεξάγεται επιτυχώς και θα ολοκληρωθεί,
δήλωσε ο Πούτιν. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε την Τετάρτη ότι η Δύση θα αποτύχει σε αυτό που αποκάλεσε μια απόπειρα παγκόσμιας κυριαρχίας και τον διαμελισμό της Ρωσίας.
Εάν η Δύση, η οποία έχει επιβάλει βαριές κυρώσεις στη Μόσχα, πιστεύει ότι η Ρωσία θα κάνει πίσω, είναι επειδή δεν ξέρει ( δεν κατανοεί) τη Ρωσία, δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν την 21η ημέρα της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία.

Υπενθύμισε ότι οι δυτικές χώρες “υποστηρίζουν τον αυτονομισμό, την τρομοκρατία στον Βόρειο Καύκασο σε

μια προσπάθεια “συμπίεσης” της Ρωσίας, παραβίασης της εδαφικής της ακεραιότητας. «Τότε δεν τους βγήκε, ούτε και τώρα διαβεβαίωσε ο αρχηγός του κράτους. Κατήγγειλε ότι η Δύση χρησιμοποιεί ως Πέμπτη Φάλαγγα εθνοπροδότες αλλά ο λαός πάντα ξέρει ποιοι είναι οι προδότες και ποιοι οι πατριώτες.

“Πίσω από τα υποκριτικά λόγια και τις πράξεις που γίνονται σήμερα από τη λεγόμενη συλλογική Δύση κρύβονται εχθρικοί γεωπολιτικοί στόχοι. Απλώς δεν θέλουν μια ισχυρή, κυρίαρχη Ρωσία“, είπε.

Η Ρωσία είναι έτοιμη να συζητήσει ένα ουδέτερο καθεστώς για την Ουκρανία στις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο χωρών, αλλά θα επιτύχει τους στόχους της στρατιωτικής της επέμβασης, η οποία «πηγαίνει όπως έχει προγραμματιστεί», συνέχισε ο Ρώσος πρόεδρος σε μια παρέμβαση μπροστά στους υπουργούς του που μεταδόθηκε στη κρατική τηλεόραση.

Οι εχθρικές δυτικές ενέργειες κατά της Ρωσίας απλώς θα την ενισχύσουν, επέμεινε.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με τον οποίο η Δύση έχει χρησιμοποιήσει τη σύγκρουση στην Ουκρανία ως πρόσχημα για να επιβάλει τις κυρώσεις της.

«Η Δύση δεν προσπαθεί καν να κρύψει το γεγονός ότι στόχος της είναι να βλάψει ολόκληρη τη ρωσική οικονομία, κάθε Ρώσο», είπε. Η Δύση το μόνο που θα πετύχει είναι να ενισχύσει τη Ρωσία με τα εχθρικά της μέτρα. Αγωνιζόμαστε για την κυριαρχία της Ρωσίας και το μέλλον των παιδιών μας, είπε.
Συνέκρινε επίσης τη χιονοστιβάδα των δυτικών κυρώσεων που έπληξε τη Ρωσία, την οικονομία της, τους αθλητές της και τον κόσμο του πολιτισμού της με «αντισημιτικά πογκρόμ», καταγγέλλοντας «απεχθή» και «αήθη» συμπεριφορά των Δυτικών.Ο Πούτιν περιγράφει τη στάση των Δυτικών ως «blitzkrieg» (Κεραυνοβόλος πόλεμος -Blitzkrieg αναφέρεται σε πολεμική τακτική, την οποία επινόησε και εφάρμοσε ο Γερμανός στρατηγός Χάιντς Γκουντέριαν κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου)

και «πογκρόμ». Ο κύριος του Κρεμλίνου παρομοίασε τις κυρώσεις της Δύσης με ένα «blitzkrieg», προσθέτοντας ότι η στάση τους απέναντι στην ουκρανική σύγκρουση ήταν παρόμοια με «πογκρόμ», αναφερόμενος στις σφαγές των Εβραίων στη Ρωσία στα τέλη του 19ου αιώνα.

«Η επιχείρηση προχωρά με επιτυχία, σύμφωνα με τα προκαθορισμένα σχέδια», είπε ο Πούτιν, επιβεβαιώνοντας ότι δεν είχε καμία πρόθεση να «καταλάβει» την Ουκρανία. Σύμφωνα με τον ίδιο, η επίθεση ξεκίνησε επειδή «όλες οι διπλωματικές επιλογές» είχαν «εξαντληθεί».

«Απλώς δεν είχαμε επιλογές για να επιλύσουμε το πρόβλημα ειρηνικά», συνέχισε ο Ρώσος ηγέτης, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι είχε «κάθε λόγο να πιστεύει» ότι «συστατικά βιολογικών όπλων» αναπτύσσονται στο ουκρανικό έδαφος.

Είπε επίσης ότι δεν μπορεί πλέον να ανεχτεί τα «χρόνια εκφοβισμού του πληθυσμού του Ντονμπάς», όπου το Κίεβο βρίσκεται αντιμέτωπο εδώ και οκτώ χρόνια με φιλορώσους που υποστηρίζονται από τη Μόσχα.

Σύμφωνα με τον Πούτιν, η Ουκρανία «προετοιμαζόταν για ένα βίαιο σενάριο» και η έναρξη μιας ουκρανικής επίθεσης εναντίον του Ντονμπάς και της Κριμαίας, έδαφος που προσαρτήθηκε το 2014 από τη Μόσχα, «ήταν μόνο θέμα χρόνου».

«Δεν είχαμε άλλη επιλογή να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας […] δεν θα επιτρέψουμε στην Ουκρανία να χρησιμεύσει ως αιχμή του δόρατος για επιθετικές ενέργειες εναντίον της Ρωσίας», είπε ο πρόεδρος.

Ο Πούτιν θεωρεί επίσης ότι η επιχείρηση στην Ουκρανία «είναι μόνο μια δικαιολογία για τη Δύση για να επιβάλει νέες κυρώσεις» κατά της Ρωσίας, καταγγέλλοντας μια «συνειδητή και μακροπρόθεσμη στρατηγική» που στοχεύει «στην αποδυνάμωση» της Μόσχας.

«Τέτοιες κινήσεις […] έχουν όλα τα χαρακτηριστικά επιθετικότητας», υποστήριξε, κατηγορώντας τη Δύση ότι θέλει να κάνει τη Ρωσία «αδύναμη και εξαρτημένη χώρα». «Πρώτες ύλες για βιολογικά όπλα έχουν κατασκευαστεί κοντά στα σύνορά μας και [οι Αμερικανοί] προσπαθούν να εξαλείψουν όλα τα ίχνη αυτών των βιολογικών προγραμμάτων» τόνισε ο Πούτιν.

Στη τηλεοπτική δήλωση, ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν μίλησε για την ικανότητα των Ρώσων να ξεχωρίζουν τους «πατριώτες» από τους «προδότες».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο, η Δύση προσπαθεί να αποδυναμώσει τη Ρωσία και τη βοηθούν «εθνοπροδότες» που βρίσκονται «πνευματικά» εκτός της χώρας τους. Η «αυτοκάθαρση» των ανθρώπων θα βοηθήσει στην ενίσχυση του κράτους, πιστεύει ο Πούτιν.

Η Δύση προσπαθεί να «διώξει τη Ρωσία πέρα ​​από το Mozhay» (*) και να την κάνει «αδύναμη και εξαρτημένη χώρα», να τη «διαμελίσει», αλλά δεν θα τα καταφέρει, λέει ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στο κανάλι Russia 24.

Ο Πούτιν είπε ότι πίσω από τη σημερινή «υποκριτική ρητορική και ενέργειες της λεγόμενης συλλογικής Δύσης» κρύβονται «εχθρικοί γεωπολιτικοί στόχοι» και ότι η Δύση δεν χρειάζεται μια ισχυρή Ρωσία. Υπενθύμισε ότι οι δυτικές χώρες “υποστηρίζουν τον αυτονομισμό, την τρομοκρατία, ενθαρρύνουν τρομοκράτες και πλιατσικολόγους στον Βόρειο Καύκασο” – αυτό, είπε, ήταν μια προσπάθεια “συμπίεσης” της Ρωσίας, παραβίασης της εδαφικής της ακεραιότητας. «Τότε δεν τους βγήκε, ούτε θα λειτουργήσει τώρα», διαβεβαίωσε ο αρχηγός του κράτους.

«Ναι, φυσικά θα προσπαθήσουν να ποντάρουν στη λεγόμενη πέμπτη φάλαγγα, σε εθνοπροδότες, σε αυτούς που βγάζουν χρήματα εδώ, αλλά που μένουν εκεί. Αλλά πολλοί από αυτούς “κατ΄ουσίαν διανοητικά πνευματικά είναι απέναντι” κι όχι με τη Ρωσία κι αυτό κατά τη γνώμη τους είναι ένα σημάδι ότι ανήκουν σε μια ανώτερη κάστα . Τους αποκάλεσε δουλοπρεπείς συνειδήσεις. Όμως, ο Πούτιν προειδοποίησε ότι ο ρωσικός λαός «θα μπορεί πάντα να ξεχωρίζει τους αληθινούς πατριώτες από τα αποβράσματα και τους προδότες και απλώς να τους φτύνει σαν μύγα που πέταξε κατά λάθος στο στόμα του».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο, μια τέτοια «φυσική και αναγκαία αυτοκάθαρση της κοινωνίας» μόνο θα ενισχύσει τη χώρα.

Ο Πούτιν τόνισε ότι δεν καταδικάζει όσους «έχουν μια βίλα στο Μαϊάμι ή στη Γαλλική Ριβιέρα, που δεν μπορούν να κάνουν χωρίς φουά γκρα, στρείδια ή τις λεγόμενες ελευθερίες των φύλων». Αλλά πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους «στην ουσία, ψυχικά είναι εκεί» και όχι με τη Ρωσία, και αυτό, κατά τη γνώμη τους, είναι σημάδι ότι ανήκουν σε μια «ανώτερη κάστα». «Αυτοί οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να πουλήσουν τη μητέρα τους, αν τους επιτρεπόταν να καθίσουν στο διάδρομο αυτής της υψηλότερης κάστας», είπε ο πρόεδρος. Αλλά αυτή η «ανώτερη κάστα» χρειάζεται αυτούς τους ανθρώπους στην καλύτερη περίπτωση ως «αναλώσιμο υλικό» για να προκαλέσει τη μέγιστη ζημιά στον ρωσικό λαό, πιστεύει ο Πούτιν.

Πρόσθεσε ότι «η λεγόμενη συλλογική Δύση» και η πέμπτη φάλαγγα της «έχουν τη συνήθεια να κρίνουν τους πάντες μόνοι τους και να πιστεύουν ότι τα πάντα αγοράζονται και πουλούνται, και επομένως πιστεύει ότι η Ρωσία θα «καταρρεύσει και θα υποχωρήσει». Αλλά η Ρωσία δεν θα περιέλθει ποτέ σε τέτοια εξαθλιωμένη και ταπεινωμένη κατάσταση», υποσχέθηκε ο πρόεδρος.

(*) Ρωσική έκφραση που σημαίνει να στείλεις κάποιον πολύ μακριά. Ακύρωσε τον.

dimpenews.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »