Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί! Ομολογούν ότι σκότωσαν 16.500 ασθενείς covid

Μέχρι και ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας επιβεβαιώνει με επίσημο έγγραφό του το έγκλημα που έχει συντελεστεί από την κυβέρνηση σε βάρος του ελληνικού λαού στα χρόνια της πανδημίας! Στο έγγραφο, που φέρει την υπογραφή του προέδρου του Οργανισμού, Θεοκλή Ζαούτη, ο ΕΟΔΥ επιβεβαιώνει πως τουλάχιστον 16.500 ασθενείς πέθαναν αβοήθητοι εκτός Μονάδων Εντατικής Θεραπείας!

Η ομολογία του ΕΟΔΥ πως τουλάχιστον ένας στους εφτά ανθρώπους πέθανε εκτός ΜΕΘ αποδεικνύει με τον πιο ξεκάθαρο και ωμό τρόπο την πλήρη αποτυχία της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει την πανδημία, να προστατέψει τη δημόσια υγεία και, φυσικά, να σώσει ανθρώπους που είχαν την ατυχία να νοσήσουν από κορονοϊό στην Ελλάδα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει πως, όταν οι επιδημιολόγοι μιλούσαν για «άδικους θανάτους», η κυβέρνηση έκανε λόγο για πρωτοφανή στήριξη του συστήματος Υγείας; Ποιος μπορεί να ξεχάσει πως, όταν οι γιατροί μιλούσαν για θανάτους εκτός ΜΕΘ, ο πρωθυπουργός ζητούσε στη Βουλή αποδείξεις πως είναι πιο επιβλαβής η διασωλήνωση εκτός Εντατικής; Ποιος μπορεί να ξεχάσει την προσπάθεια συγκάλυψης της αποκαλυπτικής μελέτης Τσιόδρα και

Λύτρα για την κατάσταση που επικρατεί στις ΜΕΘ των νοσοκομείων, για το χάσμα νοσηλείας ανάμεσα στην Περιφέρεια και την Αθήνα και για τους άδικους θανάτους που είχαμε κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας; Η απάντηση είναι πως κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει, όχι μόνο γιατί δεν ξεχνιούνται οι άδικες απώλειες ανθρώπων που πεθάναν στα σπίτια τους ή σε απλές κλίνες νοσοκομείου, αλλά γιατί το έγκλημα συνεχίζεται, με καθημερινά 50-70 ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους.

Η δήλωση του Θάνου Πλεύρη, που διανεμήθηκε αργά χθες το απόγευμα, επί της ουσίας δεν δίνει καμία ουσιαστική απάντηση και πετάει την μπάλα στην εξέδρα, καθώς ο υπουργός Υγείας αρκείται να δηλώσει πως «με μια απλή ανάγνωση των πρακτικών, παρατίθενται όλες οι απαντήσεις που έδωσα στη Βουλή για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ».

Το αξιοσημείωτο είναι ότι το έγγραφο του ΟΕΔΥ δεν δημοσιοποιήθηκε στη Βουλή, αν και βρισκόταν στα χέρια του Υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, ωστόσο χθες το πρωί το έδωσε στη δημοσιότητα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης.

Πηγή: dimokratia.gr

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »