Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Δύο ανίψια της Τζισλέιν Μάξγουελ δούλευαν για τον Ομπάμα, τον Μπάιντεν και την Κλίντον

Τουλάχιστον δύο ανίψια της κατηγορουμένης για διακίνηση ανθρώπων, Τζισλέιν Μάξγουελ, εργάστηκαν στην κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα. Ένας ανιψιός της Μάξγουελ εργάστηκε ως ανώτερος αξιωματούχος στο Υπουργείο Εξωτερικών της Χίλαρι Κλίντον, επιβλέποντας τα θέματα της Μέσης Ανατολής, ενώ ένας άλλος ανιψιός της, εργάστηκε απευθείας στο Λευκό Οίκο με τον Ομπάμα και τον Μπάιντεν, καθώς και στο Ίδρυμα Κλίντον. Η Τζισλέιν Μάξγουελ, αναμένει τη δίκη της σχετικά με την σεξουαλική διακίνηση παιδιών και τις κατηγορίες για ψευδορκία που προκύπτουν από τις δραστηριότητές της με τον σύντροφό της Τζέφρι Έπστιν, τον εκλιπόντα παιδεραστή.

Η αδελφή της Τζισλέιν Μάξγουελ , Κριστίν Μάξγουελ και ο σύζυγός της, Ρότζερ Μαλίνα, είχαν τρία παιδιά, συμπεριλαμβανομένου του Ξαβιέ Μάξγουελ Μαλίνα, γεννημένου το 1988. Ο Ξαβιέ Μαλίνα, ήταν στο Πανεπιστήμιο Tufts το 2010. Ο ιστότοπος Tufts ανέφερε ως πόλεις στις οποίες μεγάλωσε το Oakland της Καλιφόρνια και το Aix-en-Provence στη Γαλλία (η μητέρα του Κριστίν, είναι ιδιοκτήτρια της Γαλλικής ιδιοκτησίας).

Ο Ξαβιέ Μαλίνα, εργάστηκε στην προεδρική εκστρατεία του Ομπάμα και του Μπάιντεν το 2008 και στη συνέχεια υπηρέτησε στο Λευκό Οίκο Obama. Το βιογραφικό του στο

TechCamp αναφέρει: «Πριν από την ένταξή του στα Nest Labs, ο Ξαβιέ, εργάστηκε σε αρκετούς οργανισμούς τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα, όπως ο Λευκός Οίκος,το Carnegie Endowment for International Peace, το Akamai inc. και η προεδρική εκστρατεία του Μπαράκ Ομπάμα το 2008». Το προφίλ του στο LinkedIn αναφέρει, ότι ο Ξαβιέ Μαλίνα είναι πρώην μαθητής του Ομπάμα στον Λευκό Οίκο. Ο Μαλίνα, έκανε επίσης μία εργασία στο UC Berkeley, όπου ήταν μεταπτυχιακός φοιτητής, για την εθελοντική εκστρατεία του Ομπάμα το 2008. Ο Μαλίνα ανέφερε ότι «μαθήτευσε» δίπλα στον Ομπάμα στον Λευκό Οίκο και στο βιογραφικό του στο Twitter, αλλά μετά το έσβησε.

1

Η ιστοσελίδα Signal Hire του Ξαβιέ Μαλίνα, αναφέρει για τον ίδιο «Βοηθός Προσωπικού, Συνεργάτης, Γραφείο Προσωπικού του Λευκού Οίκου στο Εκτελεστικό Γραφείο του Προέδρου» και πρακτική άσκηση στο Εκτελεστικό Γραφείο του Προέδρου, άλλες εργασίας στην Google, στο Carnegie Endowment for International Peace και άσκηση στην Παγκόσμια Πρωτοβουλία Κλίντον (Clinton Global Initiative) και στο ρόλο του Ιδρύματος Κλίντον στο GlobalSolver Foundation.

2

Η Τζισλέιν Μάξγουελ, είναι γόνος μίας από τις πιο ισχυρές οικογένειες του κόσμου. Όπως αποκαλύφθηκε μάλιστα πρόσφατα και ένας άλλος ανιψιός της, ήταν ανώτερος αξιωματούχος του Υπουργείου Εξωτερικών της Χίλαρι Κλίντον.

Η αδελφή της, Ιζαμπέλ Μάξγουελ, παντρεύτηκε τον Ντέιλ Ντιτζεράσι, γιο του εφευρέτη των αντισυλληπτικών χαπιών, Καρλ Ντιτζεράσι, το 1984 και το ίδιο έτος, γέννησε το γιο τους Αλεξάντερ. Το ζευγάρι αργότερα χώρισε. Ο Αλεξάντερ, κυνηγούσε την πολιτική, με την οποία ήθελε να ασχοληθεί. Τόσο ο Ντέιλ όσο και ο γιος του, Αλεξάντερ, είναι μέλη του Συμβουλίου Επιτρόπων για το Πρόγραμμα Καλλιτεχνών και έχουν φωτογραφηθεί από το San Francisco Chronicle, αλλά και άλλα έντυπα.

Ο Αλεξάντερ Ντιτζεράσι λοιπόν, ανιψιός της Τζισλέιν Μάξγουελ, ήταν υψηλόβαθμος αξιωματούχος στο Υπουργείο Εξωτερικών της Χίλαρι Κλίντον.

Εδώ είναι το βιογραφικό του, από την εποχή του ως συνεργάτης στο Carnegie Endowment:

«Ο Αλεξάντερ Ντιτζεράσι ήταν μη μόνιμος συνεργάτης στο Carnegie Endowment for International Peace, όπου η έρευνά του επικεντρώθηκε στην εξωτερική πολιτική της Τυνησίας και των ΗΠΑ προς τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Από το 2009 έως το 2012, ο Ντιτζεράσι, ήταν επικεφαλής και ειδικός βοηθός στο Γραφείο Ανατολικών Υποθέσεων του Αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών, το οποίο κάλυπτε τις σχέσεις των ΗΠΑ με Αραβικά κράτη, το Ισραήλ και το Ιράν. Εργάστηκε για θέματα που αφορούν στον εκδημοκρατισμό και την κοινωνία των πολιτών στον Αραβικό κόσμο, τις Αραβικές εξεγέρσεις και την Ισραηλινο-Παλαιστινιακή ειρήνη. Διετέλεσε εκπρόσωπος των ΗΠΑ στα συνέδρια Φίλοι της Λιβύης, Φίλοι του Συριακού Λαού, Φόρουμ Στρατηγικού Συντονισμού και αρκετές Γενικές Συνελεύσεις του OHE.

3
4

Ο Αλεξάντερ Ντιτζεράσι, επισκέφθηκε τις Παρθένες Νήσους των ΗΠΑ. Τα αρχεία στην ταξιδιωτική ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Marker, δείχνουν την παρουσία του μόλις ελάχιστα χιλιόμετρα μακριά από το νησί Little Saint James, το εγκληματικό καταφύγιο του Τζέφρι Έπστιν. Ο ερευνητής @Eye5W1de0pen, έκανε την έρευνα και ιδού:

5

Η οικογένεια Μάξγουελ είχε τραβήξει τα ερευνητικά μάτια επάνω της για τη συνεργασία της με την οικογένεια Μπρόνφμαν, της οποίας τα μέλη, Κλερ και Σάρα Μπρόνφμαν, ήταν οικονομικοί ευεργέτες της παραθρησκευτικής Σέχτας και δικτύου διακίνησης παιδιών NXIVM. Ο Τζέφρι Έπστιν, διετέλεσε ειδικός σε θέματα φορολογικών εκπτώσεων του πατριάρχη Edgar Bronfman, όταν εργάστηκε για την Bear Stearns τη δεκαετία του 1970.

Ο Ντέιλ Ντιτζεράσι, έλαβε μέρος σε μία βλάσφημη έκθεση τέχνης που προκάλεσε κάποιο πολιτικό πρόβλημα στη Χίλαρι Κλίντον, όταν ήταν υποψήφια για τη Γερουσία στη Νέα Υόρκη το 2000.

Η εφημερίδα New York Post, είχε δημοσίευμα για τη συγκεκριμένη έκθεση. Ο πρόεδρος της Καθολικής Ένωσης, Γουίλιαμ Ντόναχιου, έγραψε τον Σεπτέμβριο του 2000:

«Ενοχλήθηκα όταν διάβασα ένα άρθρο στη New York Post από τους Robert Hardt Jr. και Gregg Birnbaum, το οποίο ανέφερε δωρεά 8.200 δολαρίων από τον Ντέιλ Ντιτζεράσι, στην επιτροπή της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον για τη Γερουσία της Νέας Υόρκης το 2000. Ανέφεραν ότι ο Ντιτζεράσι, είχε συμμετάσχει στο “St. Batman Crucifixion” το 1994. Όπως είπαν, “Το καλλιτεχνικό έργο, ήταν μία αναπαράσταση της Σταύρωσης του Ιησού, με έναν γυμνό άνδρα να φοράει ένα μενταγιόν με τον Batman και μία μάσκα δεμένη με έναν τεράστιο σταυρό με τον Τζεράσι και έναν άλλο άνδρα”. Θα πρέπει επίσης να γίνει γνωστό, ότι το “St. Ο Batman Crucifixion”, παρουσιάστηκε στο Ίδρυμα Ντιτζεράσι στο Woodside της Καλιφόρνια. Γραμματέας του ιδρύματος είναι ο Ντέιλ Ντιτζεράσι.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός, ότι ο Ντιτζεράσι βρίσκεται στους ίδιους κύκλους με την κ. Κλίντον: Τον Ιούνιο του 1999, ήταν ένας από τους 30 ανθρώπους σε μία εκδήλωση συγκέντρωσης ιδιωτικών κεφαλαίων που διοργανώθηκε από τη φίλη της Χίλαρι Κλίντον, Susie Tompkins Buell.

Η Καθολική Ένωση, ζητά από την κα. Κλίντον να επιστρέψει τα χρήματα. Δεν υπάρχει περιθώριο αμφισβήτησης, ότι το έργο του Ντιτζεράσι είναι κάκιστης μορφής Χριστιανισμός και γι’ αυτό η κ. Κλίντον, πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα».

The Flag Report

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »