Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Ασπασμοί των αγγέλων προς τα άστρα

 Κατ’ αρχήν να παρουσιάσουμε το νέο άτομο απεριόριστης αγάπης της ασταμάτητης μηχανής: τον Johnny Bananas. Είναι το υποκοριστικό που δίκαια κέρδισε ο κατά κόσμον προφέσορ οικονομικών της υγείας στο LSE και στο Imperial College κύριος Ηλίας Μόσιαλος.

Και στην συνέχεια να τον θαυμάσουμε στην αρένα που τόσο αγαπάει, στην αρένα όπου προσπαθεί να κυριαρχήσει η αγέλη των οπαδών (ή και πολλά παραπάνω) των big pharma και των big tech: αυτήν της καλοπληρωμένης και, κυρίως ιδιαίτερα επικίνδυνης τεχνητής «γενικής ανοσίας πληθυσμού» – εναντίον της δωρεάν, χωρίς κέρδη για τις business «φυσικής ανοσίας πληθυσμού». Johnny Bananas εναντίον αρχιερέα των 18.00 στο ντέρμπυ του πρωταθλήματος covid 19;

Το ότι ο αρχιερέας χρησιμοποιεί σαν ενιαίο όρο το «ανοσία αγέλης» είτε για τα εμβόλια είτε για την φυσική, ανθρώπινη συσχέτιση είναι, από επιστημονική άποψη, σωστό. (Και μάλλον απρόοπτο να ακούγεται από δαύτον…) Συνεπώς ο Johnny Bananas ξεκινάει το ματς με σε βάρος του γκολ + πέναλτι!

Αλλά γιατί ο αρχιερέας, για πρώτη φορά εδώ και μήνες, μνημονεύει σαν ισοδύναμες αυτές τις δύο ανοσίες και,

μάλιστα, μιλάει για την πιθανότητα ενός συνδυασμού μεταξύ τους, ενώ ο Bananas βγάζει καντήλες με την «αγέλη» εφόσον αυτή ξεφύγει απ’ το μαντρί των big pharma; Δεν ξέρουμε. Οι σπιούνοι μας δεν έχουν φτάσει ως τα αποδυτήρια. Μπορεί ο αρχιερέας να είδε κάποιο όνειρο με την μητέρα του γυιού του αφεντικού να του λέει «Σωτήρη, ύπαγε…»

Απ’ την άλλη ο Bananas είναι γνωστός οππορτουνιστής. Τώρα εμφανίζεται σαν λυσσασμένος υποστηρικτής κάθε πιθανής και απίθανης απαγόρευσης που θα κρατήσει ζωντανή την προοπτική μοναδικής σωτηρίας της ανθρωπότητας μέσω των high tech εμβολίων. Αλλά μια άλλη στιγμή μπορεί να τον ακούσετε να μιλάει και κάπως αντίθετα. Μην το παρεξηγήσετε: θέλει κι αυτός να πλασσαριστεί στο κάδρο των καλοπληρωμένων σοφών του καπιταλιστικού 21ου αιώνα…

Αν είχαμε μόνον αυτούς, χωρίς την κρατική βία, θα το διασκεδάζαμε. Αλλά δυστυχώς κάνουν το ίδιο με τους ιεραπόστολους στις μεγάλες κατακτήσεις άλλων αιώνων: μπαίνουν αυτοί μπροστά, και πίσω τους έρχονται τα αρκεβούζια…

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »