Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Συνέλαβαν Καθηγήτρια Λυκείου που δεν φορούσε μάσκα Υποταγής!!

 

Η Φιλόλογος Καθηγήτρια του Επαγγελματικού Λυκείου Υμμητού δεν φορούσε Μάσκα και φυσικά μέσα στην Τάξη με τους μαθητές της…Η ρουφιανιά ήταν αναπόφευκτη και ο Διευθυντής του Λυκείου της ζήτησε να φορέσει μάσκα!!

Ακόμη και οι μαθητές της απο την πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί εκαναν αποχή απο το μάθημα γιατί δεν φορούσε μάσκα η Φιλόλογος.Τα παιδιά- μαθητές που την κάρφωσαν βέβαια είναι ο καθρέφτης των γονέων τους.

Ειχε γίνει και αναφορά και στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και  η φιλόλογος επέμενε να μην φοράει μάσκα.Τελικά η διεύθυνση του Σχολείου σε συνεννόηση με την Β εκπαίδευση κάλεσαν την Αστυνομία την Παρασκευή 23/10/20 και  μετά τη λήξη του μαθήματος έξω από το Επαγγελματικό Λύκειο στον

Υμηττό, βρισκόταν περιπολικό που συνέλαβε την εκπαιδευτικό.

Ειχε προηγηθεί και κατάθεση μήνυσης απο τον διευθυντή του Επαγγελματικού Λυκείου…του υποταγμένου στο σύστημα.

Με παράνομες Κυβερνητικές εντολές υποχρεώνουν τους πολίτες να φορούν μάσκα και κάνοντας Σουρωτήρι το Σύνταγμα στερούν το οξυγόνο και την εργασία στην συγκεκριμένη Φιλόλογο…Εχουμε φθάσει στα ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ….Σε λίγο θα μας εκτελούν!!!!

Η υποχρεωτική χρήση της μάσκας  θίγει το δικαίωμα του ανθρώπου να παρουσιάζεται στους άλλους όπως επιθυμεί και να συμμετέχει στην κοινωνική ζωή της χώρας χωρίς περιορισμούς (5 παρ.1 Συντάγματος). Εδω η Φιλόλογος ερχεται σε σύγκρουση με Αντισυνταγματικό Νομο και ειδικότερα  με την ελευθερία του τρόπου άσκησης της εργασίας της  καθώς είναι υποχρεωμένη  υπό την απειλή προστίμου να φοράει τη μάσκα.

Ποιος θα την σώσει την Φιλόλογο που ορθά έπραξε ?? Σίγουρα δεν θα την σώσει  η Αστυνομία η οι Δικαστές που έχουν συμβιβαστεί και φορούν μάσκα?

Οταν όμως μέσα απο αυτή την αποδοχή -συμβιβασμό έρθει το εμβόλιο Δολοφόνος να δούμε τι θα πράξουν ολοι αυτοί…Γιατι αυτή η αποδοχή μας οδηγεί σε μετατροπή μας σε Ζόμπι και στον πρόωρο θάνατο των πολιτών. Θα δεχθούν τα όργανα της Τάξης και οι Δικαστές και σε αυτό την Υποχρεωτικότητα για να αποκτήσουν ημερομηνία λήξης της ζωής τους οι ιδιοι και τα παιδιά τους?

πηγή

1 σχόλιο:

  1. ολοι οι μασκοφοροι ειναι νεκροι απο τωρα εγκεφαλικα και πολυ συντομα θα ειναι νεκροι και βιολογικα,χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »