Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Εφοδος στο σπίτι του Υπ. Υγείας και αξιωματούχων στη Γαλλία για την απάτη με τον Κορωνοιό!!

Σε εξέλιξη βρίσκεται τις τελευταίες μέρες  εκτεταμένη έρευνα εις βάρος υπουργών, αξιωματούχων της γαλλικής κυβέρνησης, αλλά και του πρώην πρωθυπουργού της Γαλλίας, Εντουάρντ Φιλίπ, αναφορικά με τη διαχείριση της κρίσης του κορωνοϊού.

Ανακριτές του κέντρου για την καταπολέμηση των επιθέσεων ενάντια στο περιβάλλον και τη δημόσια υγεία πραγματοποίησαν εφόδους στα σπίτια του νυν υπουργού Υγείας, Ολιβιέ Βεράν, τόσο στο Παρίσι όσο και στην πόλη της Γκρενόμπλ, του πρώην πρωθυπουργού Εντουάρντ Φιλίπ και των πρώην μελών της τότε γαλλικής κυβέρνησης, Ανιές Μπιζίν και Σιμπέτ Ντιαϊέ.

Οι ανακριτές εισέβαλαν επίσης στο πλαίσιο της έρευνας και στο σπίτι του διευθυντή υγείας της Γαλλίας, Ζερόμ Σαλομόν, τον οποίο γνώρισε η κοινή γνώμη από τις ανακοινώσεις του αναφορικά με τον κορωνοϊό.

Γαλλία-κορωνοϊός: 12.993 νέα κρούσματα στη χώρα -Παρέμβαση Μακρόν για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας κατασχέθηκαν αρχεία, προσωπικοί υπολογιστές και

οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να βοηθήσει ώστε να γίνει κατανοητός ο ρόλος των αξιωματούχων στη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στα χέρια των ανακριτών βρίσκονται και τα κινητά τηλέφωνα των εμπλεκομένων στη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού στο πρώτο κύμα, από τον περασμένο Μάρτιο έως και το καλοκαίρι.

Διερεύνηση ευθυνών για τη διαχείριση του κορωνοϊού
«Σκοπός της έρευνας είναι να αποσαφηνιστεί πριν απ’ όλα ποιος έχει την ευθύνη και γι’ αυτό πρέπει να γνωρίζουμε καλά ποιος έκανε, τι», σημειώνει άτομο που γνωρίζει καλά την έρευνα. Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα της «Le Figaro», ο υπουργός Δικαιοσύνης της Γαλλίας, Ερίκ Ντιπόν Μορετί, δεν έχει ενημερωθεί για την έρευνα, στο πλαίσιο της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης.

Ο πρώην πρωθυπουργός Εντουάρντ Φιλίπ και τα υπόλοιπα μέλη της κυβέρνησής του που βρίσκονται στο επίκεντρο της έρευνας κατέθεσαν όλα όσα γνώριζαν στις Αρχές το περασμένο καλοκαίρι.

iefimerida.gr

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »